Nikon UP300 Media port - multimedia v priestore
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

graffoo10.10.2008 - 13:04 Trvalý odkaz
uz ta vidim, ako s tym behas po ulici :lol: v japonsku to je sice bezne, ale tu by na teba zavolali doktora Chocholouska :lol:
je to super zariadenie, ale vidim tam jednu velku nevyhodu: minimum podporovanych formatov. kde je H264, divx alebo aj novsi flash? s flashom 7 si toho na webe moc nepozries. naviac kedze je to postavene na winCE, tak ten prehliadac bude na dnesnu dobu smiesny... proste zakladnym kamenom urazu je vybrana platforma... winCE je uz zastarale...
jo a este jedna vec. pohybocy senzor je len v tej drahsej verzii...
Marian10.10.2008 - 13:13 Trvalý odkaz
ano viem, cital som specifikacie, ale niekde to zacat musi nie? naviac preco behat s takym niecim po ulici... toto je idealne do autobusu, do vlaku, do lietadla, na doma... a je to prvy model, moznosti su veeelke :)
Naviac je to WinCE, co neznamena, ze by sa do toho nedalo natrieskat viac, alebo sa mylim?
Richard Hombauer10.10.2008 - 14:53 Trvalý odkaz
oci su podla mna zvyknute zaoostrovat najma na vacsie vzdialenosti. a ked mam dve hodiny cumiet na objekt vzdialeny 10 cm, asi to uplne zdrave nebude. jedine, ze by obrazovky boli dve a v takej polohe, ze by oci vnimali objekt naozaj ako vo vzdialenosti 3 metre.
graffoo10.10.2008 - 15:04 Trvalý odkaz
doma vyuzitie nevidim, v lietadle tiez nie. ostava autobus a a vlak a na to postacia aj dnesne telefony s vacsim displejom, kedze tam cusis v klude na zadku. toto ma vyhodu za chodze.
wince nie je WM. je to okresane jadro so specifickym rozhranim, ktore si doprogramuje kazda firma zvlast vacsinou. vid rozne navigacie do auta... aplikacie pre WM tam len tak lahko nerozbehas co aspon ja viem...
a ano, je to prvy model. ale od nikonu. existuju aj ine firmy co nieco taketo vyrabaju uz dlhsie... china rulez :lol:
Marian10.10.2008 - 15:33 Trvalý odkaz
Akozeby nie, lezim doma na posteli, zabijes si sluchadla a listujes webom... a v lietadle je to take iste ako v autobuse, vlaku ci kdekolvek inde...
riso - oko nezaostruje na 10cm, ale na tie 3 metre...
graffoo10.10.2008 - 15:40 Trvalý odkaz
atlis to mozem robit aj s iphone ci inymi multimedialnymi fonmi a este omnoho viac ;) a nevyzeram s tym na ulici jak manas :D