Nokia 5310 - strata signalu

• 13 príspevkov
  • ZraLOCK14.03.2009 - 18:43 Trvalý odkaz

skus ho vypnut a znova zapnut

Ing. FijoK14.03.2009 - 18:45 Trvalý odkaz

skus dat SIM do ineho mobilu, aby si zistil, ci je chyba v mobile, alebo v SIM

mohol ti mobil spadnut a tym sa porusit antena, men sa to stalo par krat

mlynec14.03.2009 - 19:10 Trvalý odkaz

vypol som ho zapol a nic..pise ked kcem volat ze mimo dosahu siete

ZraLOCK14.03.2009 - 19:16 Trvalý odkaz

co predchadzalo tejto poruche? pad? vlhkost? instalcia nejakej javy? skus obnovit povodne nastavenia a naformatuj pamatovu kartu. urob aj to co radi Fijok, aby si vylucil chybu sim karty.

mlynec14.03.2009 - 19:40 Trvalý odkaz

NO VYBRAL SOM SIM NEPOMOHLO, OBNOVIL SOM POV. NADSTAVENIA, NEPOMOHLO DAL SOM SIM DO DRUHEHO FONU IDE, ASI MI NESPADOL ANI SOM HO NEUDREL- ASPON O TOM NEWIEM...POUZIVAM TURBOSIM POD SIMKU....DNESKA SOM UPGRADEOVAL FIRM.

benko14.03.2009 - 19:54 Trvalý odkaz

no a problem je tu ze si robil UPDATE.Kamos investoval do turbo adapteru do N95 islo to OK ako nahle zmenil FW tak bol bez signalu.Inac uz sa to tu niekde riesilo

benko14.03.2009 - 20:06 Trvalý odkaz

Mozes ist do Mobilcomu a daj si ho odblokovat.Pretoze neviem ci ide v domacich podmienkach downgrade.Odbornici na Nokie su CEJKO alebo ZRALOCK

ZraLOCK14.03.2009 - 20:16 Trvalý odkaz

dakujem za poklonu, odbornikom zdaleka nie som...

to si mal na zaciatok temy napisat, ze mas turbosim a urobil si update. daj si odblokovat mobil a mas pokoj. downgrade nedoporucujem, hrozi pad celeho systemu, ani neviem ako sa to robi, takze neporadim.

benko14.03.2009 - 20:25 Trvalý odkaz

No vies o nokiach viac ako ja.

Inac odblokovanie bude najrozumnejsie riesenie

mlynec14.03.2009 - 20:35 Trvalý odkaz

pocujte mobil je z holandska, zmenil som si nanom PC na sk keby ze tam vrati a dam tam povodny PC tak sa nezmeni firmwear??

ZraLOCK14.03.2009 - 20:40 Trvalý odkaz

ak bude povodna verzia rovnaka, alebo vyssia tak ano, ale pochybujem ze ti to pomoze.

Anonym (bez overenia)15.03.2009 - 00:47 Trvalý odkaz

mlynec akeho mas operatora? Ja som mal pri O2 problemy s BTS v jednej lokalite - obcas signal bol, obcas nebol. Mohol za to na 100% operator a (asi) jeho friske rozchodenie siete. SIM som otestoval v dvoch Nokiach a v oboch rovnaky vysledok (obe naraz nemohli byt poskodene - jedna stara 2 roky, druha stara mesiac). Po zmene operatora ziadne problemy.

BB5unlock19.03.2009 - 19:46 Trvalý odkaz

@mlynec
    -pokail pouzivas TURBO SIM alebo inu SIM na "ODBLOKOVANIE" telefonu tak ti ten signal nepojde, NOKIA spravila ochranu v najnovsich verziach viacerych modelov
    - FW sa podflehovat da ale nie cez NSU (a nie z najnovsej verzie SW)
    - zmenou PC nahras vzdy len rovnaky alebo novsi FW