Nokia 5530 email problem

• 15 príspevkov
  • bender-svk 25.12.2009 - 23:59

Zdravim, potrebujem pomoct s nastavenim mailu na nokii 5530. Maily prijima ako sa jej chce, nenasiel som nikde moznosti nastavenia vo vstavanom klientovi v akych intervaloch ma kontrolovat maily. Obcas sa tvari ze prijme mail, kedze prijima a odosiela maily predpokladam ze nastavenie konta a ostatnych udajov je v poriadku, mna len trapi ze nikde som nenasiel nastavenie toho intervalu,... za kazdu radu vopred dakujem lebo uz si neviem rady.., vopred sa ospravedlnujem za neznalost ale je to moj prvy mobilk s operacnym systemom

• kuco26.12.2009 - 00:33 Trvalý odkaz

..este napis ake konto chces nastavit ,gmail ,orangemail ,azet a podobne

Lenka Ivančíková26.12.2009 - 00:47 Trvalý odkaz

Nepouzivas nahodou nokia messaging?to je push mail a tam sa interval nenastavuje lebo by to stratilo zmysel.

kuco26.12.2009 - 01:02 Trvalý odkaz

Dobre ,,ak nechces pouzit Nokia Message system (Push) ,tak si musis nastavit sam rucne. Neviem do akej miery ma 5530 email client podobny s E90 ale ak je tam ten isty tak musis vojst do:

Spravy -> dat Moznosti -> Nastavenia -> Email -> Gmail (ak mas ho uz mas nastaveny meno heslo a pod.) -> Automaticky prijem a tam uz nastavis vsetky hodnoty.
    Mozonsti mas tam ktory den v akom rozpati casovom alebo v akom intervale ...

Ja to mam po anglicky menu takze som iba prekladal

bender-svk26.12.2009 - 01:03 Trvalý odkaz

nie nie, pouzivam vstavany mail, nokia messaging nepouzivam lebo sa neda nastavit aby na ploche zobrazoval nahlady mailov (alebo sa mylim ?) a push mi nejak extra netreba

kuco26.12.2009 - 01:06 Trvalý odkaz

vsak aj ja mam len vstavany lenze ja mam seriu E a moj klient je S60 9.2 a tvoj 9.4 takze sa moze lisit ...

bender-svk26.12.2009 - 01:10 Trvalý odkaz

a da sa ti nastavit vo vstavanom klientovi interval stahovania mailov ?

kuco26.12.2009 - 01:16 Trvalý odkaz

ano ,,mas nastavene konto gmail ..heslo meno a tak?

bender-svk26.12.2009 - 01:21 Trvalý odkaz

samozrejme, manualne ked mu dam prijat/odoslat tak prijme a odosle, ale ze by sam od seba mi naskakovali na ploche prijate maily v nejakom intervale tak to uz nejde, .. aj ked raz uz prijal maily ale potom uz nic....., predpokladam ze by malo byt vsetko v poriadku nastavene co sa tyka konta ked komunikuje, pravdepodobne bude problem v nastaveni v mobile ale nikde to nemozem najst a pozrel som uz naozaj vsetko ...,

Lenka Ivančíková26.12.2009 - 01:28 Trvalý odkaz

Najdi si volby-automaticky vyber alebo ako to tam je a tam si nastavis interval.ved v manualy to urcite je.najdes ho aj na webe.

kuco26.12.2009 - 01:30 Trvalý odkaz

skusim ti popisat kde najdes nastavenie intervalu v 5800 co je skoro to iste:

spravy -> volby -> nastavenia -> email -> schranky -> tam ak mas uz nastaveny gmail.com tak klikni na neho a potom sa ti otvoria Nastavenia spojenia ,uzivatela ,vyberu a automaticky vyber ...

hadam dalej to uz zvladnes

EDIT: Ked vojdes do Automaticky vyber ,tam zadaj vyber emailov Aktivny a potom sa ti otvoria dalsie moznosti

bender-svk26.12.2009 - 01:40 Trvalý odkaz

juuj parada je to ono chlape !! :lol: , este taka otazocka..., ten casovy interval sa nastavuje od-do, cize nastavim od siestej rana do desiatej vecer a v noci ma nebude otravovat ? Inak dakujem velmi si mi pomohol :?

kuco26.12.2009 - 01:41 Trvalý odkaz

Myslim ze presne tak by to malo fungovat ale nerucim ..skus a napis sem ;)

Nieje zac ;) ,, Hapi Krismas

bender-svk26.12.2009 - 02:03 Trvalý odkaz

uz som to stihol aj kradkodobo otestovat a vyzera ze to funguje presne tak ako ma, je to velmi uzitocne to nastavenie od/do :) , paradicka