Nokia 6120c a blesk ako baterka
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Ján Jager 21.04.2009 - 22:46
Nazdarek,viem ze sa to tu uz predcasom riesilo,ale akosi to neviem objavit v starsich temach.Nevymyslel niekto medzicasom nejaku spolahlivo funkcnu aplikaciu na pouzitie bleskovej LED diody ako baterky?Samozrejme pre Nokiu 6120c.Vopred srdecne dakujem za odpoved.
Ashlee21.04.2009 - 22:52 Trvalý odkaz
noo pokial viem tak na to este nie je aplikacia...
Ross_from_Frie…02.05.2009 - 18:26 Trvalý odkaz
Posluzi ti na to program NTorch Lite ... najdes na roznych warezoch neviem origo web produktu ... na N80 mi to fungovalo pekne
Lenka Ivančíková02.05.2009 - 18:53 Trvalý odkaz
To,ze to fungovalo na starej N80 neznamena,ze to bude fungovat na novsej N6120c. N80 je Symbian v9.1 a N6120c je Symbian v9.2!
A nemusis sa vyjadrovat ku kazdej teme za kazdu cenu.Kukni na svoje dnesne prispevky,kolko ich je k veci a kolko od veci.
Ján Jager10.05.2009 - 09:14 Trvalý odkaz
Hmm...Jess,tak je to presne ako si napisala...Aj som ho nasiel,aj nainstaloval,aj odomkol,aj...Nesvici...Basom mu andela.Vypise ze:Tvoj blesk je zapnuty,ale opak je pravda.Asi mam smolu.Uz som si kupil laserove teleskopicke ukazovatko s perom a baterkou...
mirec282110.05.2009 - 11:49 Trvalý odkaz
cawko a prosim vas na 3120C by to neslo take nieco najst ?PLS
Ján Jager10.05.2009 - 19:36 Trvalý odkaz
3120c nieje Symbian,ale S40,takze neviem.Tu sme v temach o softe do Symbianov.Ale osobne si myslim ze skor nie nez ano...