Nokia 6120c + GPS bluetooth navigacia
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

ban 26.12.2007 - 22:45
ahojte, mate niekto skusenost s pouzivanim navigacie cez smartfon, konkretne ma zaujima nokia 6120c + externy bluetooth GPS modul.
funguje to? aky program pouzivate? existuje aj hlasova navigacia ...
proste ma zaujima vsetko ... :lol:
graffoo26.12.2007 - 22:51 Trvalý odkaz
6120c aj 5700 v pohode slapali s externymi GPS od nokie (LD-3W) aj MSI. soft na navigaciu bol pouzity origos nokia maps, ale v pohode ide aj tomtom...
Arrow7927.12.2007 - 00:03 Trvalý odkaz
No.. moja zostava na navigaciu je:
Nokia 6120c
Nokia LD-4W
Tomtom6
a najnovsie pribudol aj
Garmin Mobile XT
Vsetko funguje OK.
Ohladom dalsich GPS modulov, mal som pripojeny aj nejaky starsi I-Tec s cipom SirfStar 2 a aj novy solarny modul s cipom od Mediateku a vsetko fungovalo OK.
ban27.12.2007 - 15:49 Trvalý odkaz
nikdy som nemal navigaciu, ma zmysel pri velkosti displeja na N6120c uvazovat o navigacii a investovani do GPS modulu a softwaru, alebo uz radsej kupit klasicku navigaciu?
mozno hovorit pri mojej nokii o plnohodnotnej navigacii (obaz + zvukova navigacia)?
este ma zaujima, ci dochadza pri vyuzivani navigacie k nejakym datovym spojeniam/stahovaniu, alebo vsetko funguje off line
aka je asi velkost navigacnych programov? je mozne ich nainstalovat na 1GB SD kartu?
Arrow7927.12.2007 - 16:22 Trvalý odkaz
1. Podla mna je plne postacujuci displej 6120c na normalne navigovanie.
2. vid odpoved c. 1
3. Podla potreby sa da nastavit napr. stahovanie pocasia. Nokia Maps stahuje aj nejake ine informacie, nieje to potrebne pre spravnu funkciu, cize zaobides sa aj bez dat.
4. TomTom velkost programu cca 8MB na karte, plus mapa cca 105MB, tiez na karte.
ban27.12.2007 - 16:44 Trvalý odkaz
dakujem za info
zacinam uvazovat o jednom solarnom GPS module, cena je okolo 2300 Sk, co je dost slusna cena, tak uvidim, ako to cele dopadne ...
Richard Hombauer27.12.2007 - 17:25 Trvalý odkaz
solarny modul moze byt horsi nez normalny. ja mam E61i + LD-3W, jedna nabijacka, takmer vyhradne pouzivanie v aute, takze solarne dobijanie nie je potrebne a hlavne nenici bateriu (nepravidelne dobijanie pod roznym prudom...nevyznam sa v tom, ale mam pochybnosti).
TomTom je uplne v pohode, idealna jekombinacia Garmin softver + Garmin GPS (Garmin mobile 10, 20 a pod.) za necelych 10 000 Sk pre celu Europu s dozivotnou aktualizaciou map. Ale neskusal som to, je to nazor pouzivatelov.
ban27.12.2007 - 17:36 Trvalý odkaz
je to model GPS Evolve Traxx, cital som par recenzii a testov a vyhral aj v porovnani 6 GPS modulov (nokia bola tretia), tak snad bude OK
Richard Hombauer27.12.2007 - 20:34 Trvalý odkaz
tak v takom pripade by si nemal lutovat. neverim vsak, ze v tom teste skusali dane veci niekolko mesiacov. fakt ma zaujima, co sa bude diat s bateriou, ktora bude dobijana takmer neustale, ale po trochach.
takze chod do toho a potom nam to tu zreferujes. :lol:
Kriak2427.12.2007 - 21:04 Trvalý odkaz
2 Riso: par dni mam v mobile Garmin Mobile XT so Slovakia Roads v.5 mapami. Pokrytie sk je super,ale POI stoja za figu. V TT a EE 680.1536 mape su POI ovela lepsie. Pokrytie sk je ale horsie (mensie mesta,hlavne juhovychod sk). Ide o to,kto co preferuje. Ja napr. casto vyuzivam POI pri hladani ubytka,bankomatov,benziniek... 2 ban: navigacia v mobile je v pohode,aj ked ja osobne preferujem PDA,uz len koli velkosti displeja a komfortu ovladania cez dotykovy displej. Zalezi ale aj na tom,ako casto chces navigaciu pouzivat.
Arrow7927.12.2007 - 21:31 Trvalý odkaz
Tiez mam, teda mal som Garmin Mobile XT, ale blbne mi potom 6120c :( Nejak su posahane funkcie oznacovania suborov po nainstalovani Garmina. Neva..
Ohladne GPS Evolve, kolega ho kupil, a je spokojny. Baterku to ma z Nokie, konektor sa mi zda, ze je tiez nokiacky. GPSko sa neda uplne dobit solarnym panelom, skor sa pouziva pri spustenom GPS pre mensi odber z baterky. Inak, to GPS je brutalne. Ma cip Mediatek.. a dokonca v budovach drzi signal od satelitov. Tam kde SirfStar2 nemal nic, ten mediatek mal cca 4 az 5 satelitov. Dost som bol prekvapeny.
ban28.12.2007 - 00:11 Trvalý odkaz
ak by si chcel niekto pozriet test tych GPS modulov, tak je tu:
http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/Ar.asp?ARI=113248&CHID=1&…
FOXSLOVAKIA08.02.2008 - 17:49 Trvalý odkaz
AHOJTE. KUPIL SOM SI MOBIL NOKIA 6120C + EXTERNY GPS MODUL ZNACKY EVOLVE. PRIPAJA SA K MOBILU CEZ BLUETUTH. VSETKO FUNGUJE. STIAHOL SOM SI TOMTOM6 ALE KED HO CHCEM NAISTALOVAT INSTALACIA AKOZE PREBEHNE A POTOM MI VYPISE ZE NIE JE MOZNE NAINSTALOVAT. PORADTE CO JE PROBLEM?