Nokia 6230 a MMC pamatovy modul
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Edi 24.01.2007 - 14:41
Zdravim.
Nechal som sa napalit :(. Kupil som 512MB MMC pamatovy modul Kingston Dual voltage. A v Nokii 6230 sa nesprava korektne, ma problem so zapisovanim suborov (cita vporiadku). Skratka nefunguje, hoci Kingstom na svojich strankach http://www.ec.kingston.com/ecom/config/default.asp?referid=586 deklaruje kompatibilu s Nokiou 6230. Z podpory u Kingstona mi odopvedali mailom, ze v Nokiach 6230 sa pouzival dvojaky hardware, a jeden z nich ma s MMC Kingstonami problem.
1. Nenechajte sa dobehnut tak ako ja.
2. Prosim, poradte mi znackovy MMC pamatovy modul kompatibilny s N6230, za prijatelnu cenu. Dakujem.
Hawker24.01.2007 - 17:05 Trvalý odkaz
Hm, tiez mam v 6230tke 512MB DV RS MMC, ale uz vyse roka funguje bez problemov... Skus SanDisc alebo Apacer, tie ceny uz nie su nejak velke...
Anonym (bez overenia)24.01.2007 - 18:37 Trvalý odkaz
Alebo ak mas stary FW aj to moze byt chyba. Viem ze s tym mali 6230 problemy
Edi25.01.2007 - 11:34 Trvalý odkaz
Hmm... Zatial dakujem...
Forever: FW mam najnovsi...
Hawker: Nechcem experimentovat s dalsimi MMC, staci mi jedna nepouzitelna :(. Aku presne MMC-cku mas Ty ?
Hawker25.01.2007 - 14:20 Trvalý odkaz
Mam 512MB MMC Mobile Dual-Voltage Kingston P778044X15 s bielym stitkom, skusal som aj taku istu gigovu, co pouzivam v 6681tke, a sla bez problemov...
Edi25.01.2007 - 17:25 Trvalý odkaz
Dakujem Hawker. Moja 512MB MMC Mobile Dual-Voltage Kingston mala cierny stitok...
Ale uz som svoj problem vyriesil, podarilo sa mi tu pamat vymenit za original 512-ku od Nokie. Este som ju teda neskusal, prave som ju len dostal do ruky, tak snad bude Nokia s Nokiou kompatibilna. Ak nahodou nie, tak s Nokiou koncim :).
Este raz, dakujem.
Hawker25.01.2007 - 18:12 Trvalý odkaz
Dufam, ze Ti ta nokiacka karta bude slapat normalne. ;) Inak mam aj tu ciernostitkovu, a tiez bez problemov...
Edi01.02.2007 - 14:44 Trvalý odkaz
Ano, Nokiacka karta mi bezi bez problemov. Este raz dakujem...