Nokia 6300 - tema velka 1,1 MB
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

dusan211 14.12.2008 - 20:07
Nazdar neviete nahodou poradit ako nainstalovat temu do nokie 6300 o velkosti okolo 1,1 MB ? Stiahnem ju bez problemu ked ju dam instalovat tak instaluje dost dlho a potom vyhodi hlasku nedostatok pamati. Uz som premazal pamat tel. Ale nepomohlo. Vdaka za rady.
Richard Hombauer14.12.2008 - 20:31 Trvalý odkaz
http://www.forum.nokia.com/devices/6300
Max User Storage 9 MB
Memory Card Micro SD
Max Memory Card Size 2 GB
Maximum Heap Size 2 MB
Maximum JAR Size 1 MB
myslel som si, ze ta Heap Size bude 1 MB, ale je to 2 MB. no, asi je to na tu Nokiu vela. ;)
dusan21114.12.2008 - 20:50 Trvalý odkaz
No ak tomu rozumiem tak ten heap je nieco take ako ram?
Gash14.12.2008 - 20:58 Trvalý odkaz
podla vykladoveho slovnika a translatora:
Heap - Fill to overflow
heap = halda (pocitacovy)
tak ja si myslim, ze to moze byt maximalna velkost suboru nahrateho do telefonu (tema, program, pozadie)..ale je to len domnienka
dusan21114.12.2008 - 21:43 Trvalý odkaz
Ja si to tiez myslim ale v tom pripade by to malo aj otvorit lenze niektore aplikacie na instalaciu potrebuju 1x alebo viac x pamate ako su sami velke. Teoreticky. Zacinam prichadzat na to ze mam doma fakt super fon :plac
Hawker14.12.2008 - 21:55 Trvalý odkaz
Nechcem sa tu hadat s odbornikmi, ale ked mi starsia 6131-tka dokaze bez najmensich problemov pouzit temu, ktora ma 1,5mega, mala by nieco take dokazat aj mladsia 6300. Len zakladom je mat v mobile minimalne dvojnasobok volnej pamate, ako je velkost temy. A je pritom jedno, ze tema je na karte.
Peter Makai14.12.2008 - 21:57 Trvalý odkaz
Heap size nie je nahodou len pre Javu?
Gash14.12.2008 - 22:02 Trvalý odkaz
samsung nie, lebo na forum.nokia.com uvadzaju (ako vidiet v risovom prispevku) max. velkost JAR suboru aj max. velkost HEAP-u...
Peter Makai14.12.2008 - 23:21 Trvalý odkaz
V technickych speckach Samsungov sa heap size uvadza pod popisom Java... napriklad v U600 je heap size 4MB a Java midlet size je 700kB...cize podla mna to znamena, ze mozes mat v telefone Java midlet o velkosti max. 700kB, ktory ma pridelenu pamat na pouzitie o velkosti max. 4MB...
Richard Hombauer15.12.2008 - 00:14 Trvalý odkaz
ja ani neviem, co ten heap je, ale tiez som si myslel, ze je to len pamat potrebna na fungovanie nejakej Java (napriklad Opera Mini zatvorena ma 200 kB a otvorena aj 1 MB). ale hodil som sem tie udaje, ze sa s nimi urcite radi popasujete. a nesklamal som sa :)
Gash15.12.2008 - 00:27 Trvalý odkaz
Java heap is the heap size allocated to JVM applications which takes care of the new objects being created. If the objects being created exceed the heap size, it will throw an error saying memoryOutof Bound
zdroj: wikianswers
dusan21115.12.2008 - 19:48 Trvalý odkaz
no ani by som odpovedal ze sa to tu tak rozbehne. Tak som vymazal vsetko co bolo vo fone a skusil instalaciu znova ale nepomohlo tak som bol za kamaratom a ten mi tam nacucal novy soft a hla uz to ide zazrak
sp@c301.01.2009 - 17:08 Trvalý odkaz
Heap pamat je obdoba pocitacovej ram. 6300 ma heap 2048 co je 2MB. Nieje to len pri hrach, je to vsetko to, co sa uklada na ramku...