Nokia 6300+Jimm 0.5.2b a O2
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

jefo250 09.01.2008 - 01:08
Zdar tak mam tuto zalostnu kombinaciu a Jimm my odmieta ist.. na net sa dostanem normal cez Edge ked zapnem jimm tak sa my hodi E-cko do stvora ale nic sa nedeje.. ked zmenim typ pripojien zo socket na http tak my to po chvilke vyhodi chybu 125.1 uz som z toho zufali.. skusal som aj stahnut na novo ale nic .. vsetko rovnake.. pls help mee :oops: :oops: :cry:
miguel09.01.2008 - 10:37 Trvalý odkaz
Mam podobny problem tiez s N6300,rovnaky operator.Opera mi fici,aj klasicky prehliadac,ale jimm nerozbeham.Uz som skusal konfiguracne nastavenie internet aj wap a nic.Zeby to bolo opom?Nechce sa mi verit...
jefo25009.01.2008 - 12:46 Trvalý odkaz
ze by to bolo tym ze mame N6300 .?kamos ma tez o2 ale ma SE a jemu to facha normal :x :x :cry:
Arwie09.01.2008 - 13:19 Trvalý odkaz
nastavenie:
typ pripojenia: socket
vlastnosti pripojenia:
bezpecne prihlasenie - ANO
asynchronny prenos - NIE
pripojenie pri starte - ANO
opat spojit - ANO
tienove pripojenie - NIE
jefo25009.01.2008 - 14:19 Trvalý odkaz
to mam ale nic.. stale my to nabehne tak do 1/10tiny ale nic.. aj E sa my da do kruzku ale nic.. mam tam aj v nastavenie vsetko moze napr login.icq.com,login.oscar.aol.com a rozne ip... ale nic.. stale nic
miguel09.01.2008 - 15:24 Trvalý odkaz
Potvrdzujem! Nastavenia sedia a... nic.. Chybova hlaska znie: Nemam odpoved od serveru 118.0. BTW, ake konfiguracne nastavenia ti naskocia pri prihlasovani? Mne skocia O2 WAP... asi to bude tym, ze??
jefo25009.01.2008 - 15:45 Trvalý odkaz
no tiez webove nastavenie O2 SK WAP ale da sa my E do stvorca.. ked som zmenil nastavenie zo socket na http tak my to po chvilke nacitavania vyhodilo chybu 125.1 co to? vsetko som nastavoval ako som cel aj podla navodov vsade na webe a vysledok furt ten isty.. nejde.. nacita to do 1/10 a ni dal ani po cca hodine
miguel09.01.2008 - 17:50 Trvalý odkaz
Chyba je v tom, ze ti musi naskocit predvolene nastavenie o2internet. Natvrdo zapni v konfiguracii predvolene miesto prisupu o2internet a pobezi ti to. Mne uz ide..
levior09.01.2008 - 18:55 Trvalý odkaz
Neznasam nastavovat nokie. Obcas musim ked ma poprosia. Treba vytvorit novy pristupovy bod (internet) a ten musite zvolit aby ho pouzivali aplikacie. Na mobilmanii mate manualne nastavenia. predtym to bolo viac rozpisane na nove a stare nokie a tak.
jefo25009.01.2008 - 22:20 Trvalý odkaz
chvala bohu miguely ... diki moc fakt si pomohol uz to slape
jefo25009.01.2008 - 22:21 Trvalý odkaz
chyba 114.24 ehm..?
miguel09.01.2008 - 22:50 Trvalý odkaz
Este skus nainstalovat tuto verziu Jimma:
http://www.icqmobil.info/
Ta by ti mala pobezat, mne tato funguje. A v nastaveniach som nic nemenil (pouzivam klasicke, sms-kou prijate nastavenie APN internet), ina som natvdo prepol konfiguraciu takto:
Nastavenia - konfiguracia - predvol. konfig. nastavenia - O2 SK Internet
Nastavenia - konfiguracia - predn. miesto pristupu - 02 SK Internet
Nastavenia - konfiguracia - Aktiv. predv. vo vs. aplik.
Nastavenia - pripojitelnost - paketove data - nastavenia paketovych dat - upravit aktivne miesto pristupu -miesto pritupu pak. dat - o2internet
Ak teraz nepobezi, vzdavam sa... :-)