NOKIA 6680 problem s aplikaciami

• 11 príspevkov
  • joko_sk 31.05.2008 - 00:39

Prosim poradte ako dostat tento fonyk do vyrobneho stavu.Troj hmat zelene tlacitko+*+3+zapnutie my nefunguje na 6600 a 7610 my to fungovalo a telefon sa formatoval do vyrobneho stavu.
    tak poradte

• dzulio31.05.2008 - 04:38 Trvalý odkaz

ten trojhmat funguje bez problemov na 6600 ,len teraz neviem ktory fon mas ty na mysli ,lebo v nadpise mas jeden typ fonu a a v prispevku iny ked dobre vidim

joko_sk31.05.2008 - 12:20 Trvalý odkaz

Jedna sa o 6680 je to 3g tel od nokie.A potreboval by som takzvani tvrdi reset ako na tich co som pisal (6600,7610).

ZraLOCK31.05.2008 - 12:22 Trvalý odkaz

joko, uz som ti napisal, co mas robit, tak to vyskusaj

joko_sk31.05.2008 - 15:53 Trvalý odkaz

No zadal som ten kod a pametovu kartu som naformatoval v PDA a zatial to stale neni ono fon my stale mrzne a dakedi pise plna pamet.........

ZraLOCK31.05.2008 - 16:02 Trvalý odkaz

pocka pockaj... pisal si, ze mas problem fon sformatovat, teraz pises, ze ti mrzne a ze mas pamat plnu... tak neviem vlastne aky mas problem. napis co sa s telefonom stalo, co tomu predchadzalo, aku mas verziu fw.

tiez mi nejde do hlavy preco pamatovu kartu formatujes v PDA a nie v 6680?
    a ked si zadal ten kod co som ti napisal, opytal sa telefon, ze ci chces obnovit povodne nastavenia, restartoval sa?

ak chces aby sme ti pomohli, tak musis co najpodrobnejsie popisat svoj problem a hlavne robit to, co ti pisem ;)

joko_sk31.05.2008 - 16:23 Trvalý odkaz

oki zacnem teda od zaciatku moj fon my asi po pol roku pouzivania zacal vypisovat pri spustenich aplikaciach plna pamet.Najskor to bolo pri pouzivani apl. Jimm a tak som zacal pouzivat qip ale neviem dobre po anglicki tak hladam aplikaciu pre icq v slovencine alebo cestine .... No zistil som ze fon my to zacal vypisovat aj pri spusteni inej apl ktora nieje java ale je pre symbian, tuna na fore som dakde vycital ze by mohlo pomoct formatovanie do vyrobneho stavu a to spominanim trojhmatom...........doteraz co som mal problemy na predchadzajucich fonoch tak my ten trojhmat pomohol ako som uz spominal.....

V 5.04.07
    15-02-06
    RM-36
    NOKIA 6680

joko_sk31.05.2008 - 16:25 Trvalý odkaz

zabudolsom tel sa restartoval ale problem nezmizol

ZraLOCK31.05.2008 - 16:31 Trvalý odkaz

aha, no uz som trocha v obraze... tak pamat plna pri spustenej aplikacii
    to je ten problem, ze mas zahltenu operacnu pamat, tzv. ram. s tym nic neurobis. formatovanie ani nic nepomoze. ide o to, ze aplikacie ktore pouzivas potrebujue viac ram ako im poskytujes mozno by ti pomohlo nainstalovat si nejakeho taskmanagera a strazit si beziace procesy. cim viac aplikacii mas spustenych, tym menej ramky mas k dispozicii. existovala nejaka utilitka, ktora cast beziacich procesov dokazala presmerovat na pamatovu kartu, ale neviem si spomenut ako sa volala

na symbianoch telefon si tiez musis strazit aj pevny disk a stale tam nechat kusok volneho priesotru, lebo ked ho zaplnis zacne blbnut.
    dufam, ze si po formate telefonu neobnovil zalohu, lebo tym by si sa vratil tam kde si bol pred formatom, teda si ho robil zbytocne

a co sa tyka tej verzie fw, skus pripojit telefon k nokiasoftwareupdater, ci ti neponukne novsi fw

takze format ti funguje? uprav teda nazov temy dik

joko_sk31.05.2008 - 17:00 Trvalý odkaz

tak dakujem aj ja............