- Späť na článok
- 8 príspevkov
Nokia 808 PureView na predobjednávku
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Denis 04.04.2012 - 20:18
Neskutočne predražené. A ešte k tomu vyzerá ako hračkársky mobil. Nokii želám úspešný predaj.
Marianxxx04.04.2012 - 20:52 Trvalý odkaz
Predaj bude mat velmi dobry, tak ako aj Lumia 800, N9 atd, vykonny stroj, za tie peniaze kludne, iphone 4s stoji daleko viac a lepsi ma akurat display.Je vidiet ze Nokia zacala makat
DJ Pepe04.04.2012 - 23:03 Trvalý odkaz
Ja by som si priplatil radsej iP s paradnym displejom. Premna je VGA rozlisenie na 4 palcovom displeji OBROVSKY krok spet.
Bloodeye05.04.2012 - 10:37 Trvalý odkaz
Nehovorim, ze VGA rozlisenie je pre 4-palcovy displej optimalne, no na druhej strane-naco je vam hd rozlisenie na mobiloch??? Ja mam projektor s nHD rozlisenim a nevidim vyznam to pchat na maly diplej-len to zbytocne zerie bateriu. Vo VGA rozliseni standardne pozerate divx filmy na PC... Takze jedine co sa bude tomuto mobilu vycitat je slabe rozlisenie,ale to si strcte niekam :)
Jedine co ma na tomto mobile sklamalo je dizajn ale snad pridaju este nejake farby... A ani micro sim teda nemuseli davat
DJ Pepe05.04.2012 - 16:01 Trvalý odkaz
MNE osobne to velmi vadi.. Naco mi je? Lebo si skus polozit nacitanu stranku ci video vedla displeja s vysokou a nizkou hustotou pixelov.. Hlavne ked mas perfektny fotak, chces si kuknut fotku a bac..
bing07.04.2012 - 16:43 Trvalý odkaz
Mal som iP 3G a 3GS, ktore mali nizsie rozslisenie oproti iP4 a predstav si, cital som na tom web stranky. A miliony ludi tiez, vtedy to nevadilo a zrazu je to problem? Ano je v tom rozdiel, ale nemyslim ze je to najviacsi problem a pre mna osobne to vobec nerozhoduje. Od kedy je iP4 a 4S proste vsade sa omiela displej, ze vysoke rozlisenie je nutnost. Ale predtym sa normalne na iPhonoch surfovalo bez problemov.
Mimochodom, fotku na mobile by som si aj tak nepozeral. Ak by som chcel vidiet normalne tu foto, tak si to pozriem na monitore. Pre mna ma mobil proste malu uhlopricku na nejake plnohodnotne pozeranie fotiek a filmov. Je to ako dispej na zrkadlovke, ako nahlad fajn. Ale ked to chcem vidiet normalne pozriem si to na monitore.
DJ Pepe07.04.2012 - 17:06 Trvalý odkaz
Este raz spominam MNE to vadi.. Aj hore som spomenul ze to MNE vadí.. Ja som uz dlho rozmaznany rozlisenim 640x480 na 2.8 palcovom displeji, potom 800x480 na 3 palcovom, a teraz 854x480 na 3,7 palcovom, takze premna by bolo 640x480 na 4 palcovom displeji obrovsky krok spet-- PRE MNA
Marianxxx09.04.2012 - 21:13 Trvalý odkaz
Je to kažopádne kvalitný stroj, ináč by nedostal na mwc 2012 ocenenie.