- Späť na článok
- 20 príspevkov
Nokia Lumia 610
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Miki 28.02.2012 - 00:11
Slovensky Marketplace bude spusteny v marci: http://windowsphonesk.wordpress.com/2012/02/27/windows-phone-marketplac…
Miki28.02.2012 - 00:12 Trvalý odkaz
Skype beta pre WP: http://windowsphonesk.wordpress.com/2012/02/27/skype-pre-windows-phone-…
dntpn28.02.2012 - 08:45 Trvalý odkaz
Konečne dobrá Nokia za dobrú cenu. Hádam ho u nás nezačnú predávať za dvojnásobnú cenu. Ak nie, mám narodeninový darček pre mamu.
Labužník28.02.2012 - 10:15 Trvalý odkaz
nokia sa konecne prebrala zo spanku...tento smartfon musim mat
zune8519.05.2012 - 17:33 Trvalý odkaz
prečo lebo láca ?
makaj a možeš si dovoliť aj 800 či 900
Pavol Pavučko19.05.2012 - 23:41 Trvalý odkaz
neoplati sa vzdy si novsie :) dockaj casu jak hus klasu :) WP8
Jakub20.05.2012 - 17:02 Trvalý odkaz
Vraj Nokia krachuje...a ako značka tiež nie je najlepšia určite si pozrite HTcéčka s Windowsphone.....
Marianxxx24.05.2012 - 00:52 Trvalý odkaz
Neviem o tom že by krachovala, akurát Samsung predal trochu viac telefonov za 1Q, to je tak všetko, oficialne je teda na 2 mieste a určite by som si ja zas zobral Nokiu, lebo je to kvalitná značka, lumia 800 je super phone, windows phone je stabilný a rýchly a to Htc čo odporúčaš je kvoli čomu? Aktualizacie meškajú, výsledky za prvý kvartal v strate, tak aj Htc krachuje?LG a Sony tiež nemali ružové výsledky za 1Q a Motorola už ani nehovorím a tiež krachujú?:)) Windows phone už má úspech, v Číne vytlačil iphone a hlavným vyrobcom windows phone je Nokia!
DJ Pepe24.05.2012 - 01:40 Trvalý odkaz
Podla jeho prispevkov je spojkojnys s HTC TAKZE musime aj my..
Jakub25.05.2012 - 23:43 Trvalý odkaz
Ja som napísal vraj ja som to len počul....a žeby to boli kvalitné telefóny to neviem :D Poznám majitela Orangeu u nás a hovoril mi o nokiách....tiež som chcel lumiu 800 ale odhovoril ma od toho...a to mi hovoril každy či mi nešibe že chcem nokiu...
DJ Pepe29.05.2012 - 21:48 Trvalý odkaz
Keci typu jedna babka povedala..
Jakub31.05.2012 - 20:02 Trvalý odkaz
Dobre to je jedno, ja vyjadrujem len svoju úplnu spokojnosť s HTC TITAN...neviete kedy bude na htc aktualizácia TANGO ????
Lala42927.12.2012 - 12:18 Trvalý odkaz
Potrebovala by som pomôcť...Mám problém s Xbox Live,vôbec ho tu nemám namiesto toho tu je len ikonka Hry. Musí sa to nejako stiahnuť? Už som aj prihlásená na tom Windows Live, a stále nič! Prosím čo mám robiť?
peter padre27.12.2012 - 22:05 Trvalý odkaz
Prosím vás mam nokiu lumiu 610 a ked chcem stahovat aplikacie cez market place tak mi vykakuje ze podla datumu narodenia som dieta, prosim vas poradte mi ako to mam odstranit tuto chybu. prosim vas nerobte si srandu ze treba dospiet
Lenka Ivančíková28.12.2012 - 01:03 Trvalý odkaz
Treba si upravit datum narodenia v Microsoft ucte. Na webe.
peter padre29.12.2012 - 15:13 Trvalý odkaz
ďakujem :) pomohlo mi to
a este by som mal jednu prosbu. existuje nejaky messenger na winfowsphone? nieco podobne ako na android ze mi to same oznami ked mi pride sprava a nemusim byt ani online
martin03.01.2013 - 09:35 Trvalý odkaz
mam mobil nokia lumia 610 a v menu som mal ikonu email a nedopatrenim stamadial zmizla.poradte mi ako ju mam dat naspat do menu.
zdenko02.08.2014 - 01:30 Trvalý odkaz
MAm mobil Nokia lumia 800 prihlasil som sa do windows live a ked som dal stahovat hru s xbox live stale my tam vybehne okienko : Došlo k potižim se zpracovanim vaší žadosti.Skuste to znovu pozdeji. kod chyby :805ab104 poradte my ako to mam spravit aby my to fungovalo už som skušal robit aj novy učet a stale to iste.
Lenka Ivančíková02.08.2014 - 09:41 Trvalý odkaz
Tento problem ma od konca jula viacero majitelov Lumie 800, vraj nepomaha nic, treba napisat na technicku podporu Microsoftu.
mariana12.08.2014 - 02:23 Trvalý odkaz
mam problem s hlasitostou... mam ju uplen na plno to jest 30 z 30 a ide to desne po tichy ... vonku ho vobec nepocujem neda sa to nejak nastavit?