- Späť na článok
- 8 príspevkov
Nokia Lumia 610 na Slovensku
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Jiří 10.06.2012 - 20:44
Cena pri uvedeni na trh je posazena nize nez v cz, Slovenska Nokia neni tak nenazrana :(
Pavol Pavučko10.06.2012 - 21:07 Trvalý odkaz
nehovor tu somariny Nokia Lumia 800 ma ako vysoko cenu??? a od pausalu od Orange neznizia pod 200 eciek
Jiří10.06.2012 - 21:44 Trvalý odkaz
Jake somariny? Vychazim z porovnani cen pri zahajeni prodeje, kdy v cz se cena nedotovane Lumie 610 splhala az pres sest tisic, ale jeste i ted se za tuhle cenu prodava, cena 211 Eur je vyrazne nizsi.
galaxi10.06.2012 - 22:34 Trvalý odkaz
Najlepšie ignorovať a nekupovať a cena zaručene zasa klesne. :)))
marek11.06.2012 - 00:55 Trvalý odkaz
610 je dizajnovo krajšia ako 710. Škoda, že 710 nemá dizajn ako Asha 306 alebo 311, tie sa Nokii dizajnovo vydarily.
mental.disease11.06.2012 - 01:22 Trvalý odkaz
harantd. čo tu pleteš Orange a Lumia 800..
ano v cz začínala Lumia 610 na >250€.
ale aj za 200+ je to drek. HUAWEI Ascend G300 stojí 169€
Pavol Pavučko11.06.2012 - 16:03 Trvalý odkaz
no orange ked sa pozreis ta lumia 800 alebo napriklad N8 je stale draha a neznizuju ceny ale ta cena za taky smart je dorba podla mna lae to ze ma iba 800mhz procak znamena ze asi WP8 nedostane kedze ma obmedezny aj skype
peter padre27.12.2012 - 22:01 Trvalý odkaz
Prosím vás mam nokiu lumiu 610 a ked chcem stahovat aplikacie cez market place tak mi vykakuje ze podla datumu narodenia som dieta, prosim vas poradte mi ako to mam odstranit tuto chybu. prosim vas nerobte si srandu ze treba dospiet