- Späť na článok
- 20 príspevkov
Nokia Lumia 710 a 800: aktualizácia na budúci týždeň
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
huje® 21.06.2012 - 13:03
Len tak ďalej. Tradične: Palec hore !
Marko21.06.2012 - 13:13 Trvalý odkaz
hujer ale palec hore za to ze nedostanu wp8 a aplikacie nebudu kompatibilne s wp 7.8 uz asi nedas...a to nehovorim o tom ze ak nebude integrovany skype tak ako ma byt tak nedostanu nic iba novu start obrazovku a to je v pripade (hlavne lumie 900) totalny epic fail
huje®21.06.2012 - 13:19 Trvalý odkaz
Imperator, si hovoril s ujom Elop-om? ;-)
Žiadne veľké detaily WP 7.8 neboli zverejnené, takže to, čo si napísal sú len Tvoje domnienky.
Len nová úvodná obrazovka ?... hmm, ona napríklad taká podpora viacerých jadier, či pamäťových kariet je na aktuálnych Lumiách vcelku k ničomu, že?
Hodnotiť niečo, čoho oficiálne detaily nie sú známe, je možno populárne v diskusiách, ale je to k ničomu :-)
Rastislav.j21.06.2012 - 15:57 Trvalý odkaz
huje®
a ešte sem pridaj zoznam Lumii bežiacich na viacjadrových procesoroch.
To musí byť riadna prasačina od Nokie, keď do Lumii montovali sloty na pamäťové karty do mobilu čo snimy potom nevedel robiť.
huje®21.06.2012 - 16:17 Trvalý odkaz
rastislav, nepochopil si ?
Rastislav.j21.06.2012 - 16:23 Trvalý odkaz
myslíš to čo si chcel povedať či to čo si povedal?
huje®21.06.2012 - 16:30 Trvalý odkaz
Rastislav, to, čo som povedal celé :-) Nie vytrhnutú časť z nejakého kontextu... Preložím (alebo sa o to aspoň pokúsim): Ak neboli zverejnené detaily WP 7.8, je predčasné písať o tom, čo bude, alebo nebude. A už vôbec nepôjde len o zmenu dlaždíc a úvodnej obrazovky. WP8 bude podporovať viaceré jadrá, pamäťové karty - toto je akosi pre aktuálne Lumie bezpredmetné, teda toto tam určite nebude.
Ja viem, že si pochopil, len ... oné... veď vieš...
Ale pripúšťam, že niektorí nemuseli pochopiť moju formuláciu :-)
Rastislav.j21.06.2012 - 17:41 Trvalý odkaz
Len je rozdiel ak napíšeš :
"Len nová úvodná obrazovka ?... hmm, ona napríklad taká podpora viacerých jadier, či pamäťových kariet je na aktuálnych Lumiách vcelku k ničomu, že? "
a keď to napíšeš bez toho "Len nová úvodná obrazovka ?... " prípadne miesto toho "WP8 na Luminách"
Ale ako hovorí baba. Vyhodili ma z divadla. Mala som povedať „Čo ešte chceš!“ a miesto toho som povedala „Čo, ešte chceš?“ :-)
Inak mohli to dať ako odľahčenú verziu WP8 a tak to označiť (napr. WP8LE). Toto je zlí krok aspoň z marketingového hľadiska.
Jakub21.06.2012 - 17:52 Trvalý odkaz
prosíím vás na HTC TITIAN mi píše že je dostupná aktuaôiz. systéu čo je to za aktualizáciu ???
huje®21.06.2012 - 18:04 Trvalý odkaz
Im sa z marketingového hľadiska zadarilo najviac vtedy, keď ohlásili smrť Symbianu pričom ešte nebolo vonku nič s WP... Marketing majú fakt "zvládnutý" do detailov.
P.S.: Nerieš, už som to vysvetlil.
Ja viem, prečo som to napísal tak, ako som to napísal :-)
Rastislav.j21.06.2012 - 18:20 Trvalý odkaz
"keď ohlásili smrť Symbianu" len to vyzeralo ako úmyselné nezvládnutie
huje®21.06.2012 - 18:31 Trvalý odkaz
Ťažko povedať... Možno áno, možno nie.
Výsledok sa dostavil. Či bol želaný, alebo nie, to sa nedozvieme, alebo možno dozvieme ? ;-)
Marian22.06.2012 - 17:13 Trvalý odkaz
mna by skor potesila podpora wifi adhoc ako zdielanie wifi. no a hlavne odosielanie suborov cez modry zub.
Kibus22.06.2012 - 17:16 Trvalý odkaz
Symbian ešte požije! Je to fajn nenáročný system.
People23.06.2012 - 02:48 Trvalý odkaz
Symbian ostava v nasich srdciach a v spomienkach. Nikdy nezabudnem ako som musel cerfikovat aplikacie. Pekelny system odisiel naspat do pekla.
Marian23.06.2012 - 19:27 Trvalý odkaz
boli casy, kedy by som sa za symbian bil do krvi. skoda ho. na mazliky s nim - Sendo S, SE P1i ci N9300i nezabudnem do konca zivota.
Pavol Pavučko24.06.2012 - 00:52 Trvalý odkaz
to uz sa nebdue davat ziaden belle ani nic novsie?? skoda ja osm mal len Symbian s60 5th
Marian24.06.2012 - 17:08 Trvalý odkaz
Nie, Symbian je mrtvy. Mozno sa udrzi Meego.
Pavol Pavučko24.06.2012 - 23:20 Trvalý odkaz
ale chcem vediet ci sa vyjadrila nokia ze s tym uplne skoncila? alebo si len tak myslite kedze predstavili nokiu 808 pureview a tam dali belle takze asi s tym nehodlaju prestat a meego uz nebudu robit oni sa preorientovali na WP a to je dobre takze NOKIU chcem v buducnosti
marek26.06.2012 - 10:46 Trvalý odkaz
Už máte niekto aktualizáciu?