- Späť na článok
- 14 príspevkov
Nokia Lumia 925
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
mental.disease 14.05.2013 - 14:47
v podstate iba facelift Lumie 920. lahšia (46g), tenšia (2,2mm) s hliníkovým rámom. s menšou 16GB pamatou opäť bez microSD. + nejaké foto funkcie navyše.
krason14.05.2013 - 15:07 Trvalý odkaz
.. Ako Nokiu mam rad, ale ak by som mal ist do WP, kupil by som si Samsung Ativ S, kt. je o nieco lacnejsi a pripada mi, ze aj krajsi..
sysell14.05.2013 - 15:22 Trvalý odkaz
Hmm nokia sa konecne trocha rozhybala a dokazala relativne rychlo spravit alternativu k plastovym modelom. Este nech MS zapracuje na OS a pomaly mozem prejst. Som zvedavi na realnu cenu.
jgriri14.05.2013 - 16:49 Trvalý odkaz
Aká nová vlajková LOĎ?! To isté zariadenie predávať za draho?! Nokio ZOBUĎ SA!!! Už zase spíš.
paul14.05.2013 - 16:55 Trvalý odkaz
Toto urcite nie je nova vlajkova lod urcite by ju nepredstavili mesiac pred Nokia world
tomas114.05.2013 - 20:12 Trvalý odkaz
neviem ci je to trend dnesnej doby, alebo sa Nokia snazi konkurovat HTC, ale je taky velky problem tam dat podporu pamätovych kariet? pretoze 16 GB bez rozsirenia je dnes dost malo. A pokial toto ma byt nova vlajkova lod tak nic moc oproti Lumii 920, ta ma aspon väcsi ukladaci priestor.
TBS14.05.2013 - 22:47 Trvalý odkaz
Nieje to nová vlajková loď ale vynovená... ako nezastávam sa nejako nokie...podľa mňa zbytočný model...ale ty hovadiny trepeš... je to ako HTC One X a One X + proste nejake tie prkotinky navyše aby sa predavalo.
cotton15.05.2013 - 00:37 Trvalý odkaz
Co sa tyka mna moj dalsi telefon je bud Lumia 925 alebo HTC one
tomky16.05.2013 - 01:35 Trvalý odkaz
16 GB ? to kde sme ? ... a skydrive nech si strčia , ... ved oni vedia
viperman16.05.2013 - 10:01 Trvalý odkaz
16 giga nie je malo. to ze par specialnych jedincov potrebuje 64 giga ci kolko, ale priemernemu u zivatelovi 16 giga musi bohato stacit.
rado17.05.2013 - 05:08 Trvalý odkaz
skydrive nech si strcia? ked budes mat wp tak az potom zistis ze to je super vec bez ktorej sa uz nezaobides ;)
Martin19.05.2013 - 20:58 Trvalý odkaz
16gb bohate stačí..skydrive si neviem vynachváliť..iba skonštatujem, že najviac to súdia tí, ktorí WP v rukách nikdy nemali(androiďáci, a p. samozrejme nič proti androidu)
Vlasťo Hojgr22.05.2013 - 11:16 Trvalý odkaz
pekný "upgrade" predošlého modelu. myslím, že Nokia ide správnym smerom a skúša na poli bojovom. ak sa už rozhodli len pre WP, musia sa s tým popasovať a nezaspať na vavrínoch. snáď prinesú len ďalšie a ďalšie novinky.
Martin23.08.2013 - 09:31 Trvalý odkaz
Ja na nokiu prechadzam s iphonu 5 v pondelok mi pride podla vsetkeho to bude uzastny telefon