Notebook do 800 Eur

• 55 príspevkov
  • Darius025 28.07.2010 - 15:41

Ahojte , mate tu dobre postrehy a jednoznacne sa aj vyznate v danej teme , tak som si prisiel po radu . Na trhu je mnozstvo modelov a nezainteresovany pozorovatel ako ja si asi len tazko najde ten vhodny model . :) Momentalne mam nb HP Pavilion dv5-1060ec ale nastali iste problemi a bude asi vhodna doba na zmenu . Cena noveho nb by mala byt okolo 700-800 e. ale ak by bolo nieco omnoho lepsie , tak sem kludne hodte odkaz . Cena nie je az tak pevna ale nic nad 1000e. . Notebook by mal byt vsetranne zamerany ( nie som 15 rocny chlapec zavisly na CS-ku ) ale rad si obcas zahram nejaku hru s peknou grafikou na odreagovanie . Pozadujem hlavne kvalitny monitor s vysokym rozlisenim ( najlepsie asi LED ) , minimalne 15aEURl kvalitneho spracovania . Cestovat sa s nim velmi nebude , takze sa zaobidem aj s kuskom trosku vacsej hmotnosti . Internet a office su asi veci ktore netreba menovat . Mozno nadmerne sledovanie filmov a s tym spojeny aj dobry zvuk . Znacku nebudem konkretizovat ale co sa dizajnu tyka tak Sony vaio a Hp probook su pekne kusky . Takze hodte sem nejake vase myslienky . Dakujem .

P.s.: Nech sa notebook neprehrieva a po roku a pol nepraska pri pohybe monitor ako moje HP . :)

• stanleyjr28.07.2010 - 17:13 Trvalý odkaz

cau hodim sem typy

acer aspire 5820tg
    lenovo ideapad y560
    toshiba satellite l650-10h
    asus n53jn (ale ten bude asi cez 1000)
    sony vaio eb1s1e prip. sony vaio eb1m1e

s tym lenovom su udajne problemy s displejom, toshiba je krasne stavana na chytanie odtlackov no a vajka su podla mna z dost lacneho plastu a navyse maju slabu vydrz, ten asus ma prepinatelnu grafiku co neni na zahodenie, ale samozrejme tam bude aj vyssia cena.

vsetko su to stroje do tych 800 eur, niektore viac, niektore menej.
    kamos ma tu toshibu, mne moc nesedi, ale celkovo je to slusna masina az na ten brutalne prelesteny povrch a na moj vkus tiez moc lesky displej.

kuco28.07.2010 - 17:17 Trvalý odkaz

skus pozriet nejake Dell-y okolo 800e ,, ja mam uz 2,5 roka HP a neviem cim to je ze sa vsetci stazuju na ne ale myslim ze to bude hlavne modelmy na slovensku. Mne sa tiez trocha zahrieva ale riesim to chl.doskou od Zalman

stanleyjr28.07.2010 - 20:44 Trvalý odkaz

tomasko007 pises o flashnuti tvojho typu teda G560? lebo pokial viem Y560 ma stale problemy, dokonca novy bios to este viac pokafral, ja som nad nim uvazoval, ale skor nez si nieco idem kupit poriadne preleziem vsetky diskusie na svete a zial ked zadam do googlu slovo Y560 tak vsade vidim len issues..
    keby tu bol clovek co ma Y560 a pochvalil sa ci ma nejake problemy bolo by fajn :)

tomasko00728.07.2010 - 20:58 Trvalý odkaz

Sorry, nevsimnol som si ze tam je uvedena Y rada :-)
    tiez som rozne fora prelistoval ohladom toho mojho, a aj napriek tomu som ho kupil ze o chybe som vedel dopredu. Nastastie sa napravila.

MiLLaN72328.07.2010 - 21:31 Trvalý odkaz

skus nieco od MSI je to zarucena kvalita (viem aj vlastna skusenost) ale na SK nieje moc znama alebo ak mas rozpocet 800EUR a chces to na pracu a hry len obcas preco neskusis MacBook ?

Andrej Lenghart28.07.2010 - 22:51 Trvalý odkaz

MSI... Neviem sice ako tie drahsie stroje, ale ja mam zrejme nizsiu radu. VR630X. Kupoval som ho 02/2009 za 580e a co sa tyka ventilatora, nie je to sranda. Asi po 6.mesiacoch ho zacalo byt viac nez zretelne pocut. Ked som ho mal na stole,tak doslova akoby vibroval cely notebook. Vyriesilo to premazanie ventilatora. Kremom na plet :lol: Odvtedy ide pekne potichu. No napriek tomu hreje viac nez dost. Obcas ho je na kolenach pekne citit. Ale ako vravim,je to jeden z tych lacnejsich,tak je dost mozne,ze na drahsich to bude vyriesene lepsie.

Profile picture for user zedenko@gmail.com

Ronn28.07.2010 - 23:48 Trvalý odkaz

nebudem radit konkretny model, ale mal som aj najnizsiu triedu zn. Advent co je nejaka lacnota znamej znacky (uz neviem ktorej), no a teraz mam uz dva roky Dell. Oba levely kvality som uzival dost intenzivne a nevidim v nich rozdiel v kazivosti alebo opotrebovani materialov. Ja by som sa pri kupe hlavne zameral na parametre a podporu (pripadnej bezproblemovej reklamaci, dostupnosti servisnych stredisk a pod.), inak sa mi zdaju v rovnakej cenovej hladine notebooky na jedno kopyto.

MiLLaN72329.07.2010 - 00:40 Trvalý odkaz

Andy- ja mam teraz aj EX700X a ziadne problemy s prehrievanim nai s hlukom a mam este aj Toshibu ale ta je tusim o nieco tichsia ale design nic moc a strasna lestenka je to

kuco29.07.2010 - 13:43 Trvalý odkaz

ja si myslim ze vzdy clovek narazi na dobry alebo zly kus a jedno aka znacka. Uz to tu bolo pisane ,zameraj sa na servis hlavne pozarucny servis, dizajn a samozrejme aj vykon. V rozpati 800-1000 bude dostatocne vykonny aj na hranie. Moja nVidia 8400gs uz velmi nestiha nove hry ale CoD 6 si zahram. Uz som pisal ze ja by som kukal Dell alebo HP ,ine znacky u mna nejak neobstoja. Napriklad HP mal vzdy dobre rozlozenie klavesnice co u mna zavazilo a dizajn. Samozrejme som hladel a na pomer cena/vykon

Darius02529.07.2010 - 13:58 Trvalý odkaz

Okej pani , dakujem zatial za vase prispevky ... Idem to popozerat . Inak MacBook urcite presahuje hranicu 1000e. . Velmi sa pozdavaju nb Sony vaio . Len neviem , ci sa v tomto pripade neplati len za znacku a isty druh odlisnoti . Musim to prestudovat . :) Na mojom Hp je tiez dost cierneho lestneho povrchu . Pekne ale velmi neprakticke .

Edit : Inak tie Sonycka F serie vyrazne kladu doraz na sledovanie filmov , HD ready , Blu-ray a vela dalsich vychytaviek .

MiLLaN72329.07.2010 - 16:17 Trvalý odkaz

Mas pravdu fakt je to pravda Sony VAIO su podla mna predrazene .... a MacBook sa da kupit aj lacnejsie ako 1000EUR

Ronn29.07.2010 - 17:36 Trvalý odkaz

A co tento Asus za 700 Eury

http://www.pcmania.sk/vsetky-produkty/produkt/185SN61JV-JX051VSK/

procesor: Intel® Core™ i3-350M (2.26GHz, 3MB)
    operacni system: Windows® 7 Home Premium 64 bit (multilicence CZ, ENG, SK, PL...)
    displej: 16.0" HD (1366x768) ColorShine (leskly), LED podsviceni
    chipset: Intel HM55
    systemova pamet: 4GB (2 x 2048MB) DDR3 1066
    pevny disk: 500GB SATA, otacky 7200rpm
    opticka mechanika: DVD Super Multi DL
    sitova karta WLAN b/g/n + LAN 10/100/1000, BlueTooth V2.1 + EDR
    grafika: nVidia GeForce GT325M 1GB VRAM
    integrovana numericka klavesnice, ergonomicka klavesnice
    rozhrani: 1x VGA ,1x HDMI, 1x sluchatka/SPDIF, 1x mikrofon, 1xRJ-45, CMOS kamera 2.0M, ctecka karet 8v1 (SD/mini SD/XD/MMC/MS/MS DUO/MS Pro/SM), 3xUSB 2.0, 1x e-SATA, Express card slot
    zabezpeceni: neni
    zvlastni vybava: bez brasny+mysi
    sasi: plast
    vaha 2.91Kg
    rozmery: 384 x 265 x 278~391 mm
    vydrz baterie az 2 hodiny (6ti clankova baterie 4400 mAh)
    AC adapter: vystup 19V DC, 4.73A, 90W

ale nemam skusenosti s tym e-shopom.
    Ak ste nasli niekto notebook v rovnakej cene s lepsimi parametrami tak sup sem s nim. ;)

MiLLaN72329.07.2010 - 17:47 Trvalý odkaz

no tak to je teda dost dobre za 700 EURcek hlavne ta grafika na NB je dost dobra na to by si kludne mohol hrat aj nove hry :D LCD cko tiez dobre HD LED atd. a podla mna Asus je na NB dobra znacka len by som si este pohladal na forach ake ma sasi a realne skusenosti

Ronn29.07.2010 - 17:53 Trvalý odkaz

Jasne to urcite urob, porovnaj si aj ine booky s podobnymi parametrami a pokukaj recenzie. Rozhodnutie je na tebe. Ja som tento Asus nasiel najskor na Alza.sk ale tam bol drahsi o 120 eciek, takze pozor aj na ceny...

MiLLaN72329.07.2010 - 19:53 Trvalý odkaz

neviem na alza.sk som este nebol ale co som asi pred rokom pozeral tak na alza.cz mali dost dobre ceny na notebooky vtom case som ja kupoval cize neviem teraz a ako to je s dopravou a vsetkymi tymi vecami ale mozno by ta to vyslo lacnejsie z ciech

Ronn29.07.2010 - 20:00 Trvalý odkaz

Ja mam z alzy monitor, lebo tam bol najlacnejsi ale nie vsetko tgam je najlacnejsie.

tomasko00729.07.2010 - 23:46 Trvalý odkaz

na tom asuse sa nebude ten strieborny pasik na displey-i odrazat ?

ssamoo30.07.2010 - 00:04 Trvalý odkaz

Odporucam Sony Vaio alebo kvalitnejsi Dell. Do 1000EUR zozenies velmi kvalitne kusky.

Ronn30.07.2010 - 06:27 Trvalý odkaz

dell uz nie je dlho kvalitnejsi a zapada do standardu, co sa notebookov tyka.

dzulio30.07.2010 - 10:31 Trvalý odkaz

pri dell je dobra ta zaruka ze pridu ku tebe a opravia ho

ssamoo30.07.2010 - 11:52 Trvalý odkaz

Lacne Delly su uz nizsie, ale Delly vyssich kategorii aj v cene do 1000EUR, su stale kvalitne.

Ronn30.07.2010 - 15:36 Trvalý odkaz

Samo mam dell nad 1000eur, viem o com pisem. Spracovanie je na uplne standardnej urovni, vykon detto. Jedine vybava (biometricky senzor, dialkove ovladanie, puzdro) a servis je na lepsej urovni.

Darius02530.07.2010 - 16:15 Trvalý odkaz

Pozorne si citam vsetky prispevky ... Neviem cim to je , mozno som este staromodny ale MSI , Dell a menej znamke znacky na SR trhu su mi nie velmi sypmaticke ( kvalitativne na tom mozu byt velmi dobre ) ... Nejaky standart je asi Asus , Acer , HP , Toshiba ... a kus odlisnosti a nadstandartu nesie Sony a Apple . Je to len subjektinvy nazor , viem , ze mnohi mate ine pohlady . Zatial sa mi najviac asi paci Sony F serie ... Len ten monitor ...

http://www.notebook.gen.tr/notebook-genel-f24/vaio-eb1s1e-asus-n61jq-to…

Andrej Lenghart30.07.2010 - 21:54 Trvalý odkaz

Darius,mne tam zas nesedi ten Acer. Poznam sice len 2 ludi,co ho maju... Jeden ho mal 4x v servise, druhy 3x. No a tomu prvemu sa asi 2 mesiace po skonceni zaruky, zlomil lavy pant. A to dal zan pred 3 rokmi okolo 40tis. SK.

MiLLaN72330.07.2010 - 21:58 Trvalý odkaz

ja tiez nemam rad acer vraj su tam aj problemy so servisom som kedysi niekde cital ale nemam s acerom osobnu skusenost

Andrej Lenghart30.07.2010 - 22:13 Trvalý odkaz

Acer ma najblizsie serv.stredisko v Brne. Myslim.

MiLLaN72330.07.2010 - 22:16 Trvalý odkaz

cize ak si to tam nezanesies sam tak dovie dolko budes cakat kym ti to z obchodu tam poslu a kym ti to pride atd.

Andrej Lenghart30.07.2010 - 22:37 Trvalý odkaz

Asi tak. Kamaratovi menili DVD romku mesiac. Ja osobne by som Acer vypustil. Mozno nahoda,ze 2 ludia co ho mali s nim mali patalie. Mozno nie. Tazko to posudzovat na zaklade 2 kusov.

Darius02531.07.2010 - 04:55 Trvalý odkaz

Tym Turkom si ma nazval , koli tomu , ze som skopiroval link z tureckeho fora ? :)

Kazdi ma iny nazor a poziadavky , mne tie male notebooky absolutne nic nehovoria . Mam HTC HD2 a to mi ako mobilne zariadenie max. postacuje . U mna nerozhoduje ani hmotnost , kedze to budem nosit po dome a mimo len obcas a znacka nb ma svoje miesto . Na konci si sam napisal , ze ja hladam nieco ine ... ako to , co mas v oblube ty ale dakujem za nazor .

stanleyjr31.07.2010 - 13:57 Trvalý odkaz

pokial chces mat servis na slovensku, tak potom hp, lenovo, sony a toshiba. acery a asusy su len v cechach, ale to neni az taky problem aj htc ma servis v cechach a kolko ludi ho ma. ja som reklamoval htc a za tyzden som ho mal naspat opravene :)

Darius02531.07.2010 - 14:02 Trvalý odkaz

Na servise mi az tak nezalezi . Nekupujem si predsa notebook s tym , ze ho budem musiet reklamovat a aj keby to trvalo dlhsie , tak mam nahradu za nb .

Richard Hombauer31.07.2010 - 18:28 Trvalý odkaz

pocuj, este mi napadla jedna vec, ktoru by som na novom booku nezniesol:
    Fn tlacidlo vymenene s Ctrl, teda Fn uplne nalavo, nakraji.
    to som mal tusim na MSI a islo ma z toho porazit.
    Podobny problem mam na Eee, kde je pravy Shift umiestneny tak divne.

People31.07.2010 - 19:04 Trvalý odkaz

mne vadia na notebooku vsetky tie svetielka, stavove diody a dotykove tlacidla. na to si daj pozor :)

Marvin31.07.2010 - 19:25 Trvalý odkaz

pocuj, este mi napadla jedna vec, ktoru by som na novom booku nezniesol:
    Fn tlacidlo vymenene s Ctrl, teda Fn uplne nalavo, nakraji.
    to som mal tusim na MSI a islo ma z toho porazit.
    Podobny problem mam na Eee, kde je pravy Shift umiestneny tak divne.
    fn na kraji je typicke skor pre lenovo.. ja som na to spociatku tiez nadaval, ale po par hodinach som si na to zvykol.. problemove to je jedine, ak clovek casto meni klavesnice/pocitace :)

a k teme... pozrel by som sa po asuse alebo toshibe, co som videl minuly rok nejake tabulky, tak mali najnizsiu poruchovost v prvych 2 (aj 3) rokoch.

Marvin01.08.2010 - 05:12 Trvalý odkaz

tiez netvrdim, ze to ma byt jediny a hlavny atribut, podla kt. si ma vyberat notebook :) inak presne tuto tabulku som myslel, len z ineho zdroja :) ja osobne by som ale siel do asusu, sympaticka znacka a pacia sa rozne vychytavky, kt. maju a u inych znaciek v rovnakej cenovej kategorii sa s nimi clovek nestretne.

ja si vyberam podla podobnych kriterii, len si este potrpim na vzhlad.. a to co najmenej lesklych plastov a idealne matny displej :) servisnu podporu az tak velmi neriesim, nezname znacky sa u nas snad ani nepredavaju a popravde do 2 rokov sa mi este na ziadnom notebooku nic nepokazilo (a to bolo medzi nimi aj hp) :D

Korenisko01.08.2010 - 10:06 Trvalý odkaz

no, urcite treba pozerat aj na uroven servisu, rychlost, dostupnost... Vyberal by som medzi Toshiba, Lenovo, Hp, Sony a este Dell. Pozor by som daval pred znackami acer, asus a este msi. Tiez si treba rozmysliet platformu, ci intel alebo amd. Ja by som bral intel. Servis netreba podcenovat. Nikto neplanuje vlacit notas po servisnah. Ale ked nato pride, tak nech to stoji zato. :)

tomasko00701.08.2010 - 10:35 Trvalý odkaz

Lenovo ma na SR servis iba pre ThinkPady. Ideapady su servisovane v Polsku.
    Ja som natrafil na notebook, ktory ma vadnu bateriu, som zvedavy ako sa k tomu postavi predajca a zaroven servis pre lenovo(thinkpad).

To "Fn" co spomina riso tak to stvalo aj mna zo zaciatku na asuse, ale zvykol som si na to rychlo a zhodou okolnosti tak isto to mam teraz aj na lenove.
    Ale co je dalsi problem a zvyka sa tahsie, ze lavy shift je polovicnej velkosti a zvysnu cast miesta vyplnili tlacidlom s "&/" neviem naco :( .

Ja som pri vybere hladel aj na to aby povrch sasi pri klavesnici, vratane klavesnice nebol leskly, nemam rad ak sa odraza pri urcitom uhle v displey-i. Co som nedomyslel boli dotykove tlacidla, este ze to "azijati" domysleli zamna a svietia uplne slabo :).

Co som doteraz neregistroval ako podstatne je to, v akych prudovych hodnotach pracuje adapter a notebook.
    Doteraz som mal na asuse vystupny vykon adaptera 90W (cca 20V , 4,5A)
    Cez USB som mal napojeny externy disk, chladiacu podlozku, a dokazal nabijat aj telefon.
    Teraz na lenove mam len 60W ( cca 20V - 3.25A ) a cez usb tak mozem mat napojene len externy disk a podlozku, telefon uz nabijat nebude :(

Lubo_GP01.08.2010 - 12:11 Trvalý odkaz

riso, nieco pre teba :-) tenky, lahky, dobra vydrz, 1GB nVidia prepinatelna grafika na Intel HD, 13,3 uhlopriecka, BEZ dvd
    http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-podla-serie/asus-u-ul-seria/asus-u…

Darius: neviem, ake hry chces hrat, lebo najnovsie by ti na tom asi nesli, no keby to nebolo take drahe, tak si myslim, ze pre teba idealne :-)
    tiche chladenie, hlinikove telo, ale 13 kilo (neviem, kam s tym chces cestovat, ci po dome, alebo do prace?)
    http://www.tracocomputers.sk/1256212311/novy-imac-215-306-ghz-nvidia-s-…

pozeral som nato jedno video, a tam mali problem s pantom, nedrzal dobre, trebalo by sa o tom poinformovat, ak sa rozhodnes pre takuto alternativu

Darius02501.08.2010 - 16:00 Trvalý odkaz

Tak ten iMac je pecka ale neviem si predstavit s tym cestovat napriklad , ist do prace ... atd . Inak krasa ...

Z Asusov som nasiel tieto kusy : plus ten co ste sem hodili vyzera tiez zaujimavo .

http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-novinky/asus-k72jk-17.3-i3-350m-dv…

Hlavne ten displej: 17.3" 1600x900 (HD+), lesky, s LED podsvietenim ... Skoda , ze nema Bluray

http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-podla-serie/asus-ul-seria/asus-u53…

Krasny dizajn podla mojho vkusu

http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-novinky/asus-pro78jv-17-i3-350m-dv…

http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-novinky/asus-n61jv-biely-16-i5-350…

Je tam viac kvalitnych kusov a ako sa mi zda , tak Asus si dost potrpi na tie monitory .

Myslim , ze finale bude Asus vs. Sony . :)

Lubo_GP01.08.2010 - 19:44 Trvalý odkaz

Asus ma par zaujimavych kuskov (najme tie bambusove)...
    displej je lepsie vidiet, fotky mozu klamat, a tie fotky, ktore tam su, nie su dobre... treba si najst na internete poriadnejsie, najlepsie hned video

MiLLaN72305.08.2010 - 00:28 Trvalý odkaz

ani video nie je nic moc najlepsie nazivo .... a ja keby som si teraz mal vybrat novu znacku tak asi len MSI-ASUS-APPLE-mozno SONY

majo2321.12.2010 - 19:56 Trvalý odkaz

Dobry den chcel by som sa informovat ohladom notebooku do 800 Eur pomalicky idem kupovat notebook a zo znaciek a z vybavenia uz som mimo.
    Mohol by mat nejaku slusnu grafiku na hranie hier aspon 1GB, procak bud nejaky Intel core i5 alebo stvorjadrovy AMD, chcel by som uhlopriecku 16 ale prezijem aj 15,6 mohol by mat LED podsvietenie, a USB 3,0 bi mi tiez nevadil.
    Tento asus ma zaujal procakom aj USB 3,0 ale neni tam bohvie aka grafika
    http://www.alza.sk/asus-n52jv-ex444v-hnedy-d185782.htm

prosim poradte mi aj nejake vase typy.
    Vopred dakujem.

Sagittarius21.12.2010 - 22:21 Trvalý odkaz

Neviem ci najdes nejaky stroj k tym parametrom, ktore si uviedol.
    Musis sa uskromnit s nizsim vykonom, alebo do neho vrazit viac penazi...

Ja som pred dvoma tyzdnami kupil Sony Vaio VPCEB3L1E, biely a s i3 M 370 @ 2,40 Ghz CPU.
    Som mierne sklamany z kvality konstrukcie, acer za 13 tis je spracovany lepsie...A to nehovorim o unibody MBP.

Nikdy som nemal Sonacky notebook, toto je moj prvy, ale kedze som cital ze su konstrukcne ok, vzal som ho,no mozno boli, pred par rokmi...

Peter Makai22.12.2010 - 13:43 Trvalý odkaz

Ja osobne by som Acer nekupil ani za 5E. Nikdy som na ne nic dobre nepocul... A mimo toho su skarede...
    AK by som si kupoval nejaky notas, tak znacky by boli v poradi: Apple, Dell, Lenovo, Toshiba, HP a potom ostatne. Apple kvoli dizajnu, vyladenemu OS a osvedcenej materialovej kvalite, Dell kvoli dizajnu a servisu, Lenovo kvoli kvalite (IBM), Toshibu a HP kvoli dizajnu a kvalite...

Profile picture for user bcrs@azet.sk

RoSta22.12.2010 - 16:18 Trvalý odkaz

s_master, chcel by som to vidiet, ako by si nekupil Acer za 5E...
    Poznam automechanika, ktory strasne nadaval na Mercedes... triedy A, ale nepovedal, ze by si nikdy nekupil Mercedes...
    Poznam jedneho chlapika, ktory ma Daciu Logan, nevie si ju vynachvalit, ale nepocul som ho, ze by uz nekupil nic ine, ako Daciu...
    Tieto silne reci o znackach a "ne"znackach mi pripadaju dost detinske... ani jeden z nas nemoze obsiahnut roznorodost a kvalitu/nekvalitu v jednej jedinej znacke a nie to este medzi viacerymi...
    Mal som NB Acer, aj Asus, aj nejaky cz Premio a nedokazem povedat, ktory je lepsi (nemyslim parametre). Teraz mam Toshibu, je to dobry NB, som s nim spokojny, ale to som bol aj predtym... vo firme pouzivame vacsinou HP...
    Kazia sa vsetky v zhruba rovnakom % zastupeni, ale najviac im davaju zabrat uzivatelia svojim pristupom...
    Osobne pre mna je najdolezitejsim faktorom pomer cena/vykon, potom dizajn a az na konci prihliadam na znacku... skor ale, ci mi je sympaticka, alebo nie...
    Aj samotny vyrobcovia na to uz prisli a napriklad Asus (nie len) ma viac znaciek, aby obsiahol trh... ale hlavne cenou...
    Asus je drahsi Asrock lacnejsi... atd...

Lenka Ivančíková22.12.2010 - 19:38 Trvalý odkaz

Velmi pravdivo a rozumne napisane. Doma mame sestrocny NB Acer Aspire a zacal disk blbnut az teraz a to hlavne kvoli tomu, ze s nim deti nezaobchadzali tak, ako by sa na notas patrilo. Mame i HP, Apple a Asus Eee a naozaj sa neda povedat, ze jeden je super a druhy smejd. Vzdy je to o tom, naco a ako sa NB pouziva a podla toho kupovat HW+dizajn. Nedavno som kupovala novy Acer Aspire 5551 s 4GB RAM, 500GB disk a 1GB grafikou na zakladne hry, FB, video, hudbu a ine potrebne veci pre pubertakov za 550 Eur a nelutujem. Acer isiel s kvalitou dost hore za posledne roky.
    Takze predsudky treba hodit za hlavu a pokial nepotrebujes hlinikove sasi a nevadi ti plast, pozeraj na pomer cena-vykon. Pri hocijakej znacke je to vzdy o stasti na dany kus.

Sagittarius22.12.2010 - 21:08 Trvalý odkaz

Pozrite, mame doma aj jeden Acer, ten za 13 alebo 14 tis, vykonovo je daleko za mojim Sony, ale nic v zlom, ked ho chytim, spodny diel hlavne, mam fakt pocit ze to drzi pevne po kope, co o tomto Sonakovi povedat nemozem.
    Hlavne v oblasti mechaniky to citelne "vrzga" ale zasa zalezi ako ho chytim, niekedy je to ticho.
    Bohuzial som pedand na pevnu konstrukciu, preto nedam dopustit na Apple MBP...