O2 - registracia SIM karty neuspesna (Nokia 5300)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

samo20.05.2007 - 22:32 Trvalý odkaz
No toto sa stalo aj Atlis-ovi,je mi to luto ale musis ist do predajne kde ti vymenia kartu a ale aj tak ti daju cislo uplne nove...
Mikullas20.05.2007 - 22:46 Trvalý odkaz
Aj s profilom Jednotka dufam...?
benko20.05.2007 - 22:47 Trvalý odkaz
mne sa stava ze mi ukonci hovor okolo 14-tej az 16-tej minuty.najskor ma vobec nepocuju a potom hovor OFF alebo mam na jednej simke okolo 80 sk a vobec sa mi s nej neda volat.signal je OK,ale ako zacnem vytacat tak ma hned aj zrusi.Mate podobne problemy?
samo20.05.2007 - 22:51 Trvalý odkaz
tak pokym si mal tak ano
Kristy20.05.2007 - 23:24 Trvalý odkaz
Ano, som O2 jednotka... ts, a ja taky velky fanusik O2 a toto mi urobia :(
samo20.05.2007 - 23:27 Trvalý odkaz
to by nemala byt ich ohyba,skor chyba SIMulant
Kristy20.05.2007 - 23:30 Trvalý odkaz
a to je co...? :o
Marian20.05.2007 - 23:39 Trvalý odkaz
Je to chybna SIM, volal som do O2, treba ist do predajne, zobrat si tam novu kartu a na tu ti prevedu pausal O2 Jednotka...
Lubosss20.05.2007 - 23:40 Trvalý odkaz
A ak by som tam mal kredit tak by mi ho presunuli tam?
Kristy20.05.2007 - 23:42 Trvalý odkaz
aha jasne, vdaka moc... uz to bude treti krat co tam pojdem asi :D
lebo som mala problem pripojit laptop cez o2internet, potom som spolu s predavackou to nejak vyriesila ;)
Ked bude chciet niekto s tym pomoct, rada pomozem, mam aj original O2 navod na to. Mi to poslala jedna pracovnicka z linky sluzieb :D
Ked som tam volala o polnoci, asi chcela mat odo mna pokoj, tak mi to poslala cez email :)
Mimochodom, este jedna taka haluzna skusenost, ked som tam cakala pomoc s tym laptopom, tak tam boli dvaja taki pani vzadu na tych kockovych kreslach (v predajni na Obchodnej) a mali tam nejaky problem s mobilmi... Jeden mal problem ze mu nebralo O2 simku do mobilu, lebo bol blocknuty len na T-Mobile tak som mu to odblokovala (samozrejme, ze zadarmo :badgrin:) pomocou programu co mam na laptope :lol:
Aj potom tomu druhemu som odblokovala mobil... sa potesili 8)
Sa potom smial ten pracovnik O2, ze aka hackerka som to ja :p
Marian20.05.2007 - 23:46 Trvalý odkaz
:) no myslim ze by sme si poradili, aj ked niektorym sa to urcite hodi...
Lubosss - no ja som to bohuzial nestihol este vybavit, ale urcite, mne tam visi 1500,- Skk...
Kristy20.05.2007 - 23:49 Trvalý odkaz
Fuha, tak to dost... ja mam okolo 100 korun tam :D
Ale aj tych 100 je nieco.. by bola ohromna skoda, kebyze mi to nevratia... podla mna to vratia ale, prave ten pan, ktoremu som pomohla, mal problem, ze mu nedosla O2 jednotka postou (som navrhla, ze asi postarka to ukradla :lol:) tak mu to prevydali, a dali mu aj 100 korun bonus myslim :D takze by to nemal byt taky problem ;)
kameo20.05.2007 - 23:50 Trvalý odkaz
To je "trochu" pridrahy internet :o
Kristy20.05.2007 - 23:56 Trvalý odkaz
kameo21.05.2007 - 00:02 Trvalý odkaz
29 Sk/MB
Marian21.05.2007 - 00:05 Trvalý odkaz
Predstav si kameo, ze su ludia, ktori cez normalnu Operu v pocitaci, pozeraju wap stranky :) dokonca je to pohodlne. Alebo si kontroluju postu na cestach...
Kristy21.05.2007 - 01:07 Trvalý odkaz
kameo21.05.2007 - 01:37 Trvalý odkaz
..de gustibus non est disputandum! Pre mna za mna si wap stranky pozeraj aj cez videoprojektor :o
Kristy21.05.2007 - 01:46 Trvalý odkaz
LOL
Inak viem preco bloknu SIMky... Vraj ked clovek ma MINUS kredit, zablokuju vam kartu... :(
totalna blbost :(
orso21.05.2007 - 23:36 Trvalý odkaz
Zablokuju definitivne tak, ze je treba fyzicky vymenit simku? Nestaci proste dobit kredit tak, aby som bol v pluse?
samo21.05.2007 - 23:58 Trvalý odkaz
tak,ze treba menit SIM
Mikullas22.05.2007 - 00:20 Trvalý odkaz
Snad postupom casu sa vsetky taketo veci doladia v ich systeme.
Kristy22.05.2007 - 00:25 Trvalý odkaz
Zablokuju definitivne tak, ze je treba fyzicky vymenit simku? Nestaci proste dobit kredit tak, aby som bol v pluse?
orso22.05.2007 - 01:28 Trvalý odkaz
Aha, tak to je ten lepsi pripad :)
Andrej Lenghart22.05.2007 - 02:10 Trvalý odkaz
No moment decka. Ako to myslite,ze zablokuju kartu? Mne ked prisla,dostal som sa do minusu, potom som dobil za 950,zas som behol do minusu (vid pic) po 2 mesiacoch som dal do fonu SIMku a stale v pohode,da sa na nu normalne volat. http://img526.imageshack.us/img526/724/screenshot0004jr5.jpg
Kriak2422.05.2007 - 12:05 Trvalý odkaz
Ludia, nesirte tu paniku.
To by som chcel vidiet toho opa ktory by vedel / chcel zblokovat SIM aby sla uz len vymenit. Ak treba menit sim, tak bud fyzicky odisla, alebo sa prekrocil povoleny limit citania Ki alebo Kc klucov. Co v pripade O2 by bolo fest divne, aby sa SIM blokla koli klucom (koli kratkej dobe pouzivania SIM).
Co sa tyka toho blokovania - nezabudajte, ze v pripade O2 sa jedna vylucne o prepaid zakaznikov, ktori su teda kontrolovani IN platfomou. Jednoducho ked si miniete kredit, tak pri zostavovani hovoru sa MSC pyta IN ci mate na konte dost bubacikov aby ste si mohli zavolat. IN odpovie MSC ze nie a hotovo. To vas posle do pr... az pokial si neobnovite kredit.
Podla toho ako oneskorene sa pri O2 upravuje kredit usudzujem, ze nepouzivaju camel2, takze mozete vytat minusove hodnoty (pocas hovoru), ale to nic nemeni na fakte, ze zostavovanie hovoru z hladiska kreditu je plne v rezii IN platformy.
Kristy24.05.2007 - 13:53 Trvalý odkaz
Ja osobne nesirim paniku... :o
Len som sa zlakla, ze z akeho dovodu mi zablokovali SIM kartu, lebo taketo skusenosti v T-Mobile som nemala. Ked som uz nemala dostatok kreditu, prerusil sa mi internet alebo hovor a bola som akoze "pasivna" - vedela som prijmat hovory a smsky, nevedela volat ani odosielat sms. Takze som mala taky sok :?:
Mamka potom volala na 949, ze co sa to stalo :!:
LOL, bola tam dost blba ceska pracovnicka. Povedala jej, ze to kvoli tomu, ze som sa dostala do minusu. Mamka sa jej pytala, ze kolko do minusu (aby vedela aky kredit kupit, ci bude stacit 250 aby sa mi to odblokovalo) a ona jej to odmietala povedat :(
Ja som potom sla do O2 na Obchodnej a tiez mi to potvrdili, ze sa to blokuje, ked sa zakaznik dostane do minusu. Podotykam, do VACSIEHO minusu.
Ona mi povedala, ze som sa dostala do -220 minusu, takze som bola trosku zhrozena lol
Naposledy co som kontrolovala kredit (pred zablokovanim), som tam mala 100 korun, potom som nieco skusala s o2internetom (laptop<->mobil).
Ale nic take, co by zozralo cca 300 korun :cry:
Takze som si kupila kredit 250, pracovnicka mi, cez jej mobil, nabila SIMku , vypla-zapla som mobil, dala hladat manualne siet a uz to ficalo :?
Takze je to fajn :)
Tot~ moj O2 pribeh : DDDD
Kriak2424.05.2007 - 16:11 Trvalý odkaz
Kristy, nemyslel som konkretne teba. Ale celu tu debatu co sa rozbehla okolo blokovania SIM.
Dobre ze si sem napisala ten posledny prispevok, snad menej ludi bude prekvapenych pri takomto zablokovani.
Inak nech sa na mna O2 nehneva, ale maju to vyriesene pekne na h...
Nechapem, preco zakaznikov ktory maji akoze "vacsi" minus, ako pises, blokuju tak, ze im nedovolia ani spravit location udate a tym padom ich odstavia aj od prijimania hovorov a sms.
Ved to nie je tvoj problem, ze oni maju tak blby system, ze ti povoli vytat taky minus ako pises. Ked su puci a nevedia pouzivat protokoly ktore dokazu handlovat prepaid ucastnikov v realnom case tak sorry.
Naviac ako si mas akoze dobit kredit, ked sa nemozes dostat do siete?
Volat na to ich cislo z ineho fonu / siete? Alebo navstivit ich shop ktorych maju hooodne poriedko?
mulo25.12.2010 - 00:53 Trvalý odkaz
Cawte z nicoho nic sa rano zobudim a mam ten isty problem registracia sim neuspesna , mam O2 kartu od leta a nebol problem , kartu som skusal cistit , hadaz o zem :D ale stale nejde takze staci ist do predajne a oni mi ju zadarmo vymenia ?
PS : a prave teraz ked su sviatky a SMS zadarmo :(
Andrej Lenghart25.12.2010 - 08:09 Trvalý odkaz
Pokial nie je zjavne, ze si ju poskodil ty, tak by ti ju mali vymenit gratis.