- Späť na článok
- 13 príspevkov
Objektívom telefónu 10/2007
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 20.11.2007 - 14:21
arwie: podarene fotecky :)
anonymous20.11.2007 - 17:25 Trvalý odkaz
martin: no tiez musim uznat, ze tentokrat sa tu objavili fakt podarene kusky. gratulujem tincovi.
anonymous20.11.2007 - 18:20 Trvalý odkaz
riso: je vidiet, ze medzi ludi sa dostava viac a viac slusnych fotomobilov a tiez, ze sa snazia zachytit nielen zaujimave, ale aj pekne zabery. vela z nas nema cas popri praci ci skole venovat sa fotografii, ale mobil mame pri sebe stale. a nas Fotoalbum zacina byt dokazom, ze sa da experimentovat aj s fotoaparatom v mobile.
staci pozriet to naj z fotoalbumu:
http://www.fony.sk/foto/category.php?cat=best_rated
anonymous20.11.2007 - 18:34 Trvalý odkaz
..: z toho sutova mam este lepsie foto v telefone skoda ze som neposlal...:-(
anonymous20.11.2007 - 18:51 Trvalý odkaz
riso: nic Ti nebrani, pochvalit sa nim aj teraz. v buducom vyhodnoteni Objektivom telefonu na temu KRAJINA budeme hodnotit fotky od oktobra 2007. ;)
anonymous20.11.2007 - 19:37 Trvalý odkaz
mazo: gratulujem papagaj :D a to ze mas fotky na ktorych sa opaluju baby hore bez neznamena ze su lepsie ;-) ...aj ked oko potesia.
anonymous20.11.2007 - 19:46 Trvalý odkaz
tinco: 20.11.2007 17:34 .. mail · UA · IP
[tinco] z toho sutova mam este lepsie foto v telefone skoda ze som neposlal...:-(
toto som nepisal jaa.....papagaj
anonymous20.11.2007 - 20:25 Trvalý odkaz
vseved: Gratulujem ti Tinco, na Sutovo mam velmi pekne spomienky, z RK je to na skok. Len naposledy jak som tam bol, tam bola taka spina, ze sme sa otocili a isli na Maru...
anonymous21.11.2007 - 08:16 Trvalý odkaz
mazo: a na Lipt. mare spina nie je???
anonymous21.11.2007 - 12:00 Trvalý odkaz
vseved: Je, asi take iste mnozstvo ako na sutove. Ale sutovo ma asi 1000 krat mensiu rozlohu... Proste ludi ako maku, vo vode plavaju rozne odpadky, zvysky jedla, flase....
anonymous21.11.2007 - 13:25 Trvalý odkaz
ja: Blahozelam vyhercovi, no na jeho mieste by som sa velmi neradoval... Vyhral som minuly mesiac a sefredaktor fony.sk doteraz nebol schopny najst si cas a odovzdat vyhru...
Tomu sa hovori kvalitny "time management" a pristup k "zakaznikovi"...
anonymous21.11.2007 - 15:51 Trvalý odkaz
riso: Odmena sa sklada z darcekoveho predmetu fony.sk, predplatneho BCmobil.sk a darcekoveho predmetu Sony Ericsson. meskanie odmenovania nie je len na nasich pleciach, ale nemoze sa stat, ze by nejaky vyherca bol ukrateny. ak ziska predplatne o mesiac neskor, vzdy ho ziska na rok. aj odmeny ostavaju zachovane. niekedy sa vyherca ozve o tyzden, potom to tyzden odkladame my...nie je to take jednoduche, v tomto dnesnom zhone. I tak prijmite nase ospravedlnenie vsetci ti, ktori sa na vyhru tesia a este ju nemaju. Vsetko bude spravodlivo a co najskor vyriesene.
anonymous21.11.2007 - 18:31 Trvalý odkaz
lukas29: mne sa najviac paci ta posledna od DjPalka