Odblokovanie displeja - 5800

• 6 príspevkov
  • johan 10.01.2010 - 11:53

Zdravim. Na 5800-vke pouzivam aplikaciu KeyLockClock. Jednoducha aplikacia na zobrazenie casu, datumu a zmeskanych udalosti po stalceni tlacidla menu pri zablokovanom displeji. Po poslednom prehrati fw. sa mi telefon odblokuje aj stlacenim tlacidla menu. Vie mi niekto poradit ako to odstaranit? Hladal som po forach aj v telefone. Mozno je to uplna banalita a unika mi len malickost, ale neviem si poradit. Dakujem

• benko31.01.2010 - 16:13 Trvalý odkaz

skusal si aj trojhmat? mne to vzdy pomoze.

Hellwet chcel napisat update.Myslim

johan31.01.2010 - 22:58 Trvalý odkaz

Spominany problem sposobovala aplikacia smartsettings, ktora po nainastalovani mala primarne nastavene odblokovanie dispeja tlacidlom menu. Po vypnuti tohto nastavenia nastali hned dva problemy. Vo fw.40. som si zvykol prijmat hovor posunutim po displeji.Zrazu tato funkcia zmizla a hovor sa da prijat iba klasickym sposobom ako v predchadzajucich fw. Nie je to nic zavazne, ale ak si clovek zvykne na nieco dobre a co mu vyhovuje, tak je neprijemne ak o to pride. Dalsim problemom je ze pri zablokovani telefon vibruje asi 2 sekundy. Je to prilis dlho, je to otravne a neprospieva to ani baterii. Skusal som odinstalovat aplikaciu smartsettings, ktora sposobovala predosly problem, ale nic sa nezmenilo a tak predpokladam, ze problem bude niekde inde. Nikde v nastaveniach som nenasiel moznost zmenit sposob prijimania hovoru ani nastavit dlzku vibrovania. Uvitam kazdu radu a trojhat si nechavam ako poslednu moznost...

PS: benko v popise mas 5800,fw40...h*cked, podla mojich info. este nie je mozny h*ck pre tento fw, pokial sa mylim budem rad ak ma usmernis

benko01.02.2010 - 00:37 Trvalý odkaz

Johan hack som mal na starsom FW a pri update sa ti hack neodstrani.Jedine pri formate by som on prisiel