Odblokovanie U600
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

onkel1 19.02.2009 - 23:16
Dobry den prosim vas neviete ako niekto odblokujem U600 je blokovany na t-mobile ....
Gepid20.02.2009 - 01:56 Trvalý odkaz
natukaj toto do telefonu
*2767*2878# or *2767*3855#
Peter Makai20.02.2009 - 09:44 Trvalý odkaz
Gepid, tym si telefon akurat tak resetne a vymaze vsetky data...
1. Bud si vypytas NCK kod od T-Mobile
2. alebo si telefon zanesies do najblizsieho mobilshopu, kde ti ho za par eur odblokuju
3. alebo sa poobzeras na nejakych zahranicnych forach, ktore sa odblokovanim zaoberaju, nakupis nejaky ten hardver a stiahnes nejaky ten softver a mozes sa s tym hrajkat doma :-)
cam9112.05.2009 - 20:36 Trvalý odkaz
da sa to velmi lahko odblokovat. treba na to soft a usb kabel nic viac.
piste ss
cuky16127.01.2011 - 13:41 Trvalý odkaz
Mne sa tento tel. podarilo odblokovat programom lucifer v 1.03 a beznym usb kablom dodavanym v baleni. Telefon treba zapnut s t-mob. kartou moj pripad alebo s kartou na ktoru nebol blokovany potom potvrdit rezim usb samsung pc. studio preskenovat porty a pouzit port 10
nasledne som odklikal vsetky moznosti vo "PHONE RESET" a potvrdil "SET" az na dve posledne akcie napisalo ok po restarte telefon akceptoval aj kartu O2 takze sa podarilo este dodam ze cez tento port 10 sa daly aj nacitat udaje o telefone "FONE INFO" ale nesli nacitat odblokovacie kody"UNLOCK CODES",telefon po tejto akcii zamrzol.(pred pouzitim tohto programu som pouzil aj tieto resetovacie kody *2767*3855# a *2767*2878# zresetovali telefon do vyr. nastaveni ale to bolo vsetko nemalo by ich byt treba pouzit ale keby predsa skuste este pred pouzitim lucifera takto zresetovat telefon hodne zdaru)
kuco28.01.2011 - 10:58 Trvalý odkaz
budem OT ale nechcem kvoli tomuto zakladat novu temu:
nasiel som nedavno Samsung c3050, vlozil som tam moju kartu no nejak nejde. Intenzitu signalu mi ukazuje ale volat ci smskovat nie. Ked zadam manualne operatora tak ukaze Failed.
Resetoval som ho uplne a stale to iste.
Myslim ze je tam nejaky lock od operatora a napadlo ma urobit flash alebo nejaky odblok.
Poradi mi niekto a ak treba oddelit toto OT do novej temy tak urobte.
Peter Makai28.01.2011 - 12:00 Trvalý odkaz
Flashnutim Samsung neodblokujes, jedine ze by si prehral komplet EEPROM z ineho odblokovaneho telefonu.
kuco28.01.2011 - 12:05 Trvalý odkaz
No to aj tusim len sa mi nedari zohnat flash a nevyznam sa ako mam v Samsungu zistit ci ten flash je aktualnejsi ako mam vo fone.
Podari sa mi to v domacich podmienkach ?
BB5unlock28.01.2011 - 14:34 Trvalý odkaz
ak najdes flash, tak flashnut sa do da aj v domacich podmienkach
odblokovat doma to zvladnes len cez kod (zadarmo nie)
aktualnu verziu v telefone zistis po zadani *#1234#
C3050XXAB1
kde
XX je jazykovy balik, pripadne customizacia
A je rok vydania
B mesiac vydania
1 revizia v danom mesiaci
podla toho co pises by som tipoval skor chybu signalu
samsung po vlozeni inej sim (ak je blokovany) pise SIM LOCKED, alebo si rovno pyta vlozenie kody pre odblokovanie, pripadne aj je uplne zablokovany (zadavanim zlych kodovo) tak pise PHONE FREEZE a povoli len nudnove volanie
BB5unlock28.01.2011 - 14:59 Trvalý odkaz
na flashovanie potrebujes OptiFlash a kabel ktory ti vytvori COM port (myslim ze Optiflash nepodporuje flashovanie cez original USB kabel)
PS: slovenska flash s novsou verziou ako mas sa ti bude hladat dost tazko, vacsinou su volne dostupne len zahranicne FW
kuco28.01.2011 - 15:21 Trvalý odkaz
OtiFlash mam aj usb kabel s moznostou pre pripojenie na com port (com port nemam v laptope) a aj 9v bateriu cize nieje klasicky original. Len ta komunikacia nejak nejde
Uz som nasiel aj dobru webku so zonamom pre kazdu krajinu a mutaciu
http://www.scribd.com/doc/43229009/Samsung-Firmware-Langpacks-Descripti…
len zistujem ze sa hlada tazko :(
Peter Makai28.01.2011 - 16:02 Trvalý odkaz
Musis mat spravnu verziu OptiFlashu, mozno verzia ktoru mas nie je kompatibilna s danym modelom. 9V baterka ti je naco???
Agere chipsety vacsinou nesli flashovat orignal USB kablom narozdiel od 3G telefonov (F480 a M8800).
Phone freeze je zlozvyk len 3G Samsungov.
kuco29.01.2011 - 02:57 Trvalý odkaz
Ten usb kabel som kupil kvoli flashovaniu a mal vyvod na com port aj na 9v baterku. Asi kvoli nejakej podpore pre flashovanie cize sam neviem vyuzitie cize original nieje. Dobre tak idem pohladat verziu OptiFlash pre moj samsung a ak sa mi nebude darit tak zalozim novu temu ...
Leo29.01.2011 - 09:02 Trvalý odkaz
zdar borci :) minuly rok som tiez riesil spomalene reakcie mojej U600,musis si kuknut pod baterkou aky typ U600 mas...ako je napisane made in korea by samsung tak napravo mierne hore by malo byt vytlacene jedno pismeno...ja tam mam G cize som pouzil optiflashU600G...vsetko najdes na mm.cz....flash bol cez ruske forum a stiahol som to z cinskeho spomaleneho serveru-zrejme plneho cinskeho p....:D postupoval som presne navodom co som nasiel na mm....lenze slovensky flash som nenasiel taky aby bol novsi ako ten co som uz mal...tak som si stiahol anglicko rusko neviem aky a pozivam anglicky jazyk ovsem :) rychlost mobilu je odvtedy niekde inde-ten timobajl custom bol tam na dve veci...este davnejsie predtym som si ho bol dat odblokovat chcel som tam mat orange ale vcera som tam chcel dat O2 a to mi nefungovalo :(...
edit: zrejme som mal asi v tej shope povedat,ze chcem unlock na vsetky siete,len ja som hovoril vtedy len o orange.. :(
BB5unlock29.01.2011 - 20:24 Trvalý odkaz
odblokovanie sa robi vzdy na vsetky siete
@kuco
OptiFlash 4.16 dokaze flashovat U600
vo vsetkych tychto FW je SK, su to ciste FW bez customizacie operatora
U600
U600XXGD2
U600XXGK2
U600XXGG4
U600B
U600BXXGK2
U600G
U600GXXHH4
kuco30.01.2011 - 01:14 Trvalý odkaz
Vdaka BB5unlck ale pytal som sa o radu na c3050 mozno si prehliadol lebo asi spamujem temu pre U600 :doubt:
Cize potrebujem a mozno aj mam uz spravnu verziu OptiFlash v4.17_HK1 pre C3050 a k nej este potrebujem posledny fimw a nemusi byt vlastne ani slovensky kludne aj anglicky len aby nebol brandovany.
Nahliadam na rozne fora po nociach lebo inokedy nemam cas kvoli praci, len sa mi nedari najst odpovede.
BB5unlock30.01.2011 - 17:50 Trvalý odkaz
sorry, asi som tiez prepracovany
toto je aktualne najnovsia verzia FW vratane SK (bez customizacie)
C3050
CODE_C3050XXIE2
CSC_C3050OXDID2