- Späť na článok
- 23 príspevkov
Orange: bonus 150 € za prenos ako zľava na mobil
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

rtg 23.11.2013 - 13:11
sa museli strasne zlaknut konkurencie - O2 :D ubytok ich zakaznikov musi byt masivny, niet sa comu cudovat... :-)
Manobb23.11.2013 - 13:17 Trvalý odkaz
150/30= 5 Eur, 150/24=6,25 Eur, tzn. na prvý pohľad sa to javí ako výhodnejšia ponuk. ALE POZOR ! ... 5x24=120 Eur, tzn. pri klasickom bonuse (5 na 30) získate od OR za 24 mesiacov 120 Eur, ALE BEZ VIAZANOSTI ! Teraz PRI VIAZANOSTI síce získate 150 Eur (o 30 viac), ale najprv si pozrite, či ten kvázi "dotovaný mobil" čírou náhodou nie je možné v e-shope (nie operátoroskom) získať lacnejšie aj o viac ako iba 30 EUr. Keby to bolo náhodou rovnako 30 EUr, nie je lepšie si ho kúpiť v inom e-shope a u operátora zostať NEVIAZANÝ ???? Vymeniť VIAZANOSŤ za 30 Eur je ZLÝ OBCHOD - ako inak zase a opäť iba pre zákazníka !!!, keďže tento musí mesačne míňať nie iba 5 a viac, ale až 10 Eur a viac !!! Takže: 3-krát rozmýšľaj a iba raz podpisuj VIAZANOSŤ !!! ;-)
Peter Čapkovič23.11.2013 - 13:50 Trvalý odkaz
Jedna vec ma na tomto mrzí - zase je to len a len pre nových zákazníkov... na starých serieme...
Manobb: s tebou súhlasím čo sa týka tej ceny za mobil, tie sú tak markantne premrštené (napr Galaxy Note 3 je na bežných e-shopoch od 553€ na Orange za 690€), že by sme museli byť padnutí na hlavu, aby sme si ho u nich brali na pseudokaciu na paušál...
Ale čo sa týka tej zľavy 5/30 tam nemusíš brať tieš paušál s viazanosťou na 30 mesiacov pre uplatenie zľavy náhodou?
Lenka Ivančíková23.11.2013 - 13:56 Trvalý odkaz
viazanost nie je nutna. Staci citat text:
Podmienkou pripísania zľavy vo forme kreditu na faktúre, je dosiahnutie minimálnej fakturácie vo výške:
- 5,01 € a viac v prípade, že si zákazník objedná paušál bez akciového telefónu, či už s 15 mesačnou viazanosťou, alebo bez viazanosti
- 10 € a viac v prípade, že si zákazník objedná paušál s akciovým telefónom a 24 mesačnou viazanosťou
Peter Čapkovič23.11.2013 - 14:15 Trvalý odkaz
Takže budem dostávať bonus iba po dobu kedy tam budem a nebudem mať 5,01€ resp. nič tú sumu nedosiahnem. Ak prestanem využívať služby skôr, je možné že vyčerpám ešte menej.. jednoduchá matematika...
Ale ako som už písal je to fajn, ale zase len na to aby nalákali nových klientov... Rovnako ako ti ezľavy 20% na internet resp. ďalší paušál. Ja som si pred mesiacom zobral nový telefon s paušálom (prechod z ideál na zvierací) a doma mám aj internet, ale zľava sa na to nevzťahuje, to by som musel byť nový zákazník resp. nanovo zobrať ten internet, alebo ďalší paušl (nový). Takže akcie fajn, ale stále len na nové zmluvy tj, nie na tie stávajúce resp. prechod z pôvodných na nové...
Josa23.11.2013 - 14:37 Trvalý odkaz
Celkom fajn vyznie moznost, zobrat si SGnote 3 za 690€ odpocita sa 150€ co vychadza na 540€ a kedze Samsung ma teraz akciu ze vam vrati 100€ tak v konecnom dosledku mozete mat SGnote 3 len za 440€ co je myslim uz super ponuka :)
Josa23.11.2013 - 14:41 Trvalý odkaz
Dokonca ak si aktivujete Delfin 20 SGnote 3 mate za 460€ - 100€ od samsungu tio je 360€ :)
paul23.11.2013 - 14:57 Trvalý odkaz
a ty si fakt naivne myslis ze sa to bude dat takto pokombinovat ? :-)
Richard Hombauer23.11.2013 - 15:04 Trvalý odkaz
prenesiem cislo z telekomu, vezmem delfina, orange mi da zlavu 150 eur, Samsung mi vrati stovku a je to. nie?
Bonyek@azet.sk23.11.2013 - 15:04 Trvalý odkaz
prečo by sa nedalo.?
Josa23.11.2013 - 15:10 Trvalý odkaz
Necital som podmienky kompletne samsungu, ale podla mna im bude jedno ako ten note 3 kupim. Podstatne bude ze ho kupim. :) A su to dve nezavisle akcie, takze mohlo by to fungovat :)
Peter Čapkovič23.11.2013 - 16:54 Trvalý odkaz
josa: a ešte keby tam dal Orange normálnu cenu tj taku aku ponukaju ine eshpy tj cca. 550€ tak uplna pecka...
Richard Hombauer23.11.2013 - 18:17 Trvalý odkaz
neverim, ze ti Samsung da stovku aj za kupu v eshope so super nizkou cenou vdaka sedemu dovozu ci spekulativnemu nakupu. podla mna chce Samsung prave podporit oficialny dovoz.
Peter Čapkovič23.11.2013 - 18:25 Trvalý odkaz
Stránka Orange:
zakúpte si Galaxy Note 3 a získajte 100 eur späť na váš účet
viac na www.samsung-bonus.eu/sk/bonusove-akcie/galaxy-note-3-100-e.html
ponuka platí do 31.12.2013
A tu na stranke Samsung:
http://www.samsung-bonus.eu/sk/bonusove-akcie/galaxy-note-3-100-e.html
Účastník si musí kúpiť prístroj Samsung Galaxy NOTE 3 pochádzajúci z distribúcie Organizátora kampane, spoločnosti Samsung Eletronics Czech and Slovak, s.r.o.
Zoznam odporúčaných predajní zahrnutých do distribučnej siete Organizátora kampane:
Agem Computers
Datart
Dates
Electroworld
Elsatex
Mobilonline
NAY
Nikita.sk
Planeo
Predajné miesta Orange
Predajné miesta Telefónica O2
Predajné miesta Telekom
Samsung Galerie
Shark
TPD/Euronics
Peter Čapkovič23.11.2013 - 18:26 Trvalý odkaz
Osobne som zvedavý, čo mi ponukne Orange aku zlavu, ak bude zaujimavá tak to samozrejme skusim a sám som zvedavý!
Nightmare23.11.2013 - 18:58 Trvalý odkaz
Mp3.sk tiez
galaxi23.11.2013 - 20:15 Trvalý odkaz
podľa ponuky telef. od Orange, sú tie mobily poriadne nadsadené cenovo.
funboy23.11.2013 - 22:54 Trvalý odkaz
už beží v telke reklama Orange 150 eur pre teba + 150 eur pre blískeho :-)
Manobb24.11.2013 - 00:03 Trvalý odkaz
No, kym nedaju po 150 eur aj vsetkym mojim susedom, tak si mozu nechat o mne len snivat ....
:-)))))))))))))))))))))))))))))
galaxi24.11.2013 - 20:05 Trvalý odkaz
Má tu niekto prenesené číslo do Orange na sovu 5? Ako vám to učtujú. Ste spokojný? Ja mám pocit, že majú v tom chaos a učtujú to ako sa im chce?
bompar8124.11.2013 - 20:45 Trvalý odkaz
Ja mam sovu5 s bonusom plus manzelka 2 cisla deto na sove5 s bonusom a vsetko funguje zatial ako ma.Je pravda ze to v OR maju s tym fakturacnym systemom inak ako v o2,kde tu 5e zlavu mate priamo odratanu vo fakture a u oranžovych vam to vzdy dobropisuju.
galaxi24.11.2013 - 22:14 Trvalý odkaz
a ako ti aktualizujú aktuálnu spotrebu?
Mne to tam akosi blbne raz mam viac ako včera 3,37€ a dnes už len 0,37€.
funboy24.11.2013 - 23:03 Trvalý odkaz
Keď máš z tej sovy zlý pocit pošli na ňu sťažnosť http://www.zdruzenie-sova.sk/staznost :-)