Orange SPV C600 skusenosti
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Pepe15 20.05.2006 - 14:03
Ma niekto osobne skusenosti SPV C600? Ja ho pouzivam skoro mesiac, zatial som celkom skopojny az na padanie niektorych aplikacii.
Muflon20.05.2006 - 14:37 Trvalý odkaz
Predpokladam ze ten telefon mas z biznis ponuky a co viem si asi jediny co tu ten telefon ma (ak ho mas kedze podpis nevidim)
UA: SIE-CX65/16 UP.Browser/7.0.0.1.c.3 (GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
simumarek20.05.2006 - 15:04 Trvalý odkaz
Zatial ho ma velmi malo ludi ale mohol by si postnut nejake skusenosti.
UA: SonyEricssonK600i/R2T Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
Gash20.05.2006 - 16:55 Trvalý odkaz
padanie akych aplikaci? nejakych cast vyuzivanych ci nejakych nepodstatnych?
Pepe1521.05.2006 - 00:02 Trvalý odkaz
Najviac mi pada TomTom, a najhorsie je ze sa nechce sparovat s GPS automaticky ale iba po uplnom restarte telefonu, naproti tomu program GPSDash2 bezi bez problemov, automaticky najde Bluetoth GPS modul kedykolvek. Dalej mi vadi ze aj ked je zapnuta klavesnica pri stlaceni lubovolnej klavesy okrem jojstiku sa rozsvieti displej a pri beznom noseni vo vrecku alebo v puzdre na opasku vybija bateriu.
Quo21.05.2006 - 00:50 Trvalý odkaz
Asi si chcel napisat ZAMKNUTA,nie? Lebo na kazdom fone-pokial nie je vypnute podsvietenie displaya,sa po stlaceni klavesky rozsvieti display. Ako funguje svetelne cidlo? Je spolahlive ako na c500? Ak mas k dispozicii c500,pls,porovnaj joysticky. Osobne som mal zo vsetkych fonov co som mal,najradsej ovladanie c500-aj s tym valcovym joystickom. C600 som v ruke nemal,neviem ako sa sprava joy na nej,ale ten na c500 bol best,aj ked nam mnohi nadavali
UA: Nokia6280/2.0 (03.65) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
Pepe1521.05.2006 - 01:02 Trvalý odkaz
Jasne, malo to byt ZAMKNUTA :shock: Pre mna je to 1 smartphone, C500 som nemal nikdy v ruke tedajojstick nemozem porovnat. Predtym som mal SE T300 a musim povedat ze C600 je oproti nemu rychlik v reakciach ovladania. Svetelne cidlo funguje , bohuzial na slnku je displej menej citatelny. Ake pocitadlo dat pouzivas? Ja som mal GPRS Trafic monitor od Elicasoftu, bohuzial mi uplynula licenia.
Quo21.05.2006 - 03:05 Trvalý odkaz
C500 som predal este v decembri. Pocitadlo dat som nepouzival,lebo som tam mal kartu s Internetom Nonstop,tak pocitanie dat nehralo ulohu. Funguju aj nejake aplikacie pre wm 2003? Napriklad maly ale vyborny xBar. A podobne. Kopec veci aj s popisom najdes na shadowork.net je to ceska stranka a ku kazdej hre,aplikacii je aj kratky text,ako dana app funguje,a podobne. A aku mas farebnu verziu? Strieborna bola nachylna na osuchanie hlavne na rohoch.
UA: Nokia6280/2.0 (03.65) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
Pepe1522.05.2006 - 19:03 Trvalý odkaz
Mam striebornu farbu, po necelom mesiaci pouzivania zatial na nom nevidim ziadne stopy osuchania.