Palm Treo 750 - nicitel psychickej rovnovahy
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

cipiksvk 16.11.2009 - 21:12
Zdravim ludia,
Dostal sa mi do ruk Palm Treo 750, mam ho necely tyzden a som z neho na nervy.
ziadna aplikacia nefunguje spravne...core player, neozbrazuje spravne obrazky k albumom, nitregoen player pre istotu nezobrazi ani tlacidla na ovladanie. netframework co treba k niektorym aplikaciam, som nainstaloval a cuduj sa svete, ako keby tam ani nebol...sms chodia az po 5 hodinach, wm5torage nefunguje, a o programoch na zmenu domacej obrazovky ani nehovorim...ze ho idem skusit flashnut, s prepacenim ale drbnem ho uz o zem...ani to nejde...spravil som vsetko potrebne a nic....ta sunka je nepouzitelna....nic sa s tym neda robit...jedine co islo spravne je mobipocket reader a total commander...to bolo vsetko...ine programy ani nehlo sa s tym popasovat....keby niet outlooku mam po kontaktoch a nebyt jeyo mobile companion tak ani sms nemam....s tak blbo urobenym zariadenim a celkovo telefonom som este nerobil.....je to nepouzitelne...narval som ho programami a ziaden poriadny program nesiel tak ako mal a o tych co su zadarmo ani nehovorim...este som zabudol spomenut ze resco photoviewer isiel a resco explorer, to islo ako tak...lcg jukebox uplne spomalene, palringo blbol, aj fring, slick mrzol....
klavesnica je super...ale to je vsetko co je super na tom telefone....
Square display je najvacsia chujovina co tam dali...
Ludia ak si chcete znicit nervy smelo si ho kupte...kto si vazi svoj zivot, nervy a svoje okolie...neberte ho...Palm je nehorazne blby vyrobca zariadeni...
Windows tam je uplne nepouzitelny, jeho potencial je uplne zabity...radsej si kupte low-end a budete s nim spokojnejsi nez s tymto zariadenim
Marian16.11.2009 - 21:52 Trvalý odkaz
Omyl, to Windows Mobile je nahouby operacny system, ktory zle pracuje so stvorcovym displejom. Palm bol vzdy super ;)
cipiksvk16.11.2009 - 21:58 Trvalý odkaz
Palm to v prvom rade pokazil s konstruciou displeja....ved x aplikacii ma s nim problem...
ixus16.11.2009 - 22:53 Trvalý odkaz
si si mal najprv precitat recenzie na Palm s W na webe a zisitil by si ze to nie je stastna kombinacia.
Inak Palm je fajn zariadenie s dobrym oper. systemom, ktory nezamrza a nepada a celkom sa da, aj ked dnes je to uz zariadenie "za vodou"
cipiksvk16.11.2009 - 23:19 Trvalý odkaz
O Palm OS a Web OS som nic nehovoril, to mozu mat dobre spracovane.
Windows, ako taky je stabilny, ide ale o tie upravy od naPalmu...
Marian16.11.2009 - 23:30 Trvalý odkaz
Mno mozno to hosi v palme s tou implementaciou nezvladli. Neviem. Niner mal tusim 750ku a bol velmi spokojny. Centro bolo jedno z najpredavanejsich zariadeni s wm na svete, tak fakt nevim... dokonca aj samsung i780 mal stvorec a fachcil super. Nemas ty nejaky divny kus?
cipiksvk16.11.2009 - 23:40 Trvalý odkaz
Je to mozne, ze som vyfasoval divny kus....klavesnica a celkove spracovanie zariadenia je super....ale po SW stranke 0 bodov, problem s sms co sa tyka zalohy, a naslednej obnovy, meskanie sms je az 5 hodin, maximalne moze prist az 10 sms, potom treba v task manazerovi vypnut Messaging a znova zapnut.
peter3417.11.2009 - 11:09 Trvalý odkaz
To Atlis: Centro pouzivalo PalmOS a nie WM
Inaksie ma tieto problemy dost prekvapuju, pretoze aj recenziach chvalili tento Palm, ze sa s nim dobre pracuje a ze vyrobca zvladol WM dobre. Mozno mas smolu na kus, alebo akurat tie aplikacie co si pouzil maju problem so stvorcovym displejom.
Marian17.11.2009 - 11:57 Trvalý odkaz
jasne, mas pravdu :)
cipiksvk17.11.2009 - 12:33 Trvalý odkaz
Googlil som vsade mozne. podarilo s ami najst oficialnu ROM nan od palmu, ktora nie je uz dostupna...na xda-developers mi dal jeden clovek odskaz...prepalil som a cuduj sa svete ide uz zatial vsetko v poriadku...asi pocas nahravania OS vo vyrobe sa stala chyba...teraz zatial funguje vsetko...uvidim ako dalej....ale vcera ma riadne vytocil....zatial jedine zariadenie, ktoremu sa to podarilo, snazil som sa pochopit co asi tvorci mysleli s tym a s tym...ale to sa mi priecilo proti logike...
no idem do skusania programov...