- Späť na článok
- 9 príspevkov
Platiť hodinkami budú môcť už aj zákazníci 365.bank
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
oxy 20.04.2019 - 16:22
Google ma s hodinkami a google pay riadne serie...
Peter Bumbaldek20.04.2019 - 16:32 Trvalý odkaz
No som zvedavý čo z toho bude. Mám amazfit cor 2 s NFC, aplikácia mi fit by mala platby podporovať, teoretická šanca na podporu tu je :).
Miro20.04.2019 - 17:11 Trvalý odkaz
Xiaomi má len Ali pay.. a to na Slovensku bude len sotva. Skôr by som vsadil na Samsung alebo Apple pay, Garmin podľa mňa skôr okrajovo. Museli si dať spraviť nejakú správu o predajnosti, alebo celkovo používanie typov Smart hodín - Sporttrackerov na Slovensku, aby nestupili vedľa.
oxy20.04.2019 - 19:31 Trvalý odkaz
S xiaomi nie je ani teoreticka šanca. Vidim to na garmin
mental.disease25.04.2019 - 11:42 Trvalý odkaz
To som zvedavý čo to bude.
V 2019 je platenie nositelým príslušenstvom (wareables) doslova trapas.
Keďže svoje chronometry z ruky dole nedám, hľadal som aspoň fitnes náramok (tracker).
S Google Pay žiaden neexistuje! A vlastne ich zrátam na 2.5 prstoch.
Fitbit charge 3, mi band 3 NFC (only China payments). A ešte som našiel dáky bPay náramok Barclay UK.
Platobné prstene (NFC Ring, K Ring) sú tiež v slepej uličke..
Bazowski25.04.2019 - 11:52 Trvalý odkaz
Zeby vytahujem zo suflika Garmin hodinky?
funboy25.04.2019 - 15:36 Trvalý odkaz
Akcia 365
http://campaign.365.bank/zlava-garmin-fitbit
funboy25.04.2019 - 15:57 Trvalý odkaz
už je to vonku :-) http://365.bank/blog/o-365/moct-zaplatit-hodinkami-ziaden-problem/
mental.disease25.04.2019 - 17:15 Trvalý odkaz
Garmin Pay a Fitbit Pay. Myslím, že celkom dobrá správa :)