pomos z sony eicsson k 600i
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

siska 10.04.2006 - 20:13
Ma ho niekto? Mam problem synchronizovat ho z pc. Potrebujem stojanovy USB alebo staci ten co som dostala v baliku? Pise mi to ze fon je standardne pripojeny ale nemoze sa synchronizovat zo softom. uz som stiahla aj aktualizaciu ale ked to spustim pyta to odo mna pripojenie na stojan a ten nemam. Mam len USB.
Anonym (bez overenia)10.04.2006 - 23:09 Trvalý odkaz
na stojan? nechapem :) mas spravny program?
UA: NokiaN70-1/5.0609.2.0.1 Series60/2.8 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
Gash10.04.2006 - 23:12 Trvalý odkaz
zozen si floats mobile agent alebo send file 2.0 tie ti budu stacit na posielanie suborov a bude ti stacit aj ten kabel co mas
K700icko12.04.2006 - 03:34 Trvalý odkaz
Mas dobre nainstalovane ovladace z cd k fonu?A kabel v aktivnom USB porte?Este raz kuken.
UA: SonyEricssonK750i/R1J Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
simumarek12.04.2006 - 11:50 Trvalý odkaz
Nejako tomu co pises nerozumiem, lebo ku k600 dostanes v baleni plny soft (pc suite) a originalny datovy kabel. Tak neviem preco mas taky problem s pouzivanim tohto softu. Podla mna bude problem len v tom v akom poradi a ako si to nainstaloval-a, lebo mne to islo hned na prvy pokus. Skus presnejsie popisat o co ti ide a aky problem je.
Quo12.04.2006 - 13:15 Trvalý odkaz
Taktiez som nemal problem so synchronizaciou na D750i - ci uz s dodavanym SW alebo s My Phone Explorerom - a je to SE ako SE :)
Chyba bola asi pri instalovani ovladacov z prilozeneho CD. - Ak to samozrejme bolo vykonane.
britva14.06.2006 - 22:08 Trvalý odkaz
Pri SE je dost casto lepsie nahodin ovladace manualne a nie automaticky z cd.
A idelne je si stiahnut z netu najnovsie.
Pokial nemas SE FMA 2 tak ti dam link,len mi posli pm.
britva