Predna kamerka na N6280
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Tibko 18.01.2008 - 23:01
Zdravicko all. Mam na Vas jednu velku prosbicku. Tento fonik mam uz vyse roka, ale az terazk som vyskusal videohovor. Mam vsak problem s kvalitou prenasaneho obrazu.Zatial co ja mam obraz z druhej strany celkom oki druha strana ma vystup z mojej malej videokamerky velmi nekvalitny ruseny pruhmi ako TV z 5O rokov :o( skusal som rozne fony, vsetkym to robi rovnako, takze xyba bude asi u mna. Rozmyslal som ci by to nemohlo byt nasledeovnym. Ad.1 mam na displeji ochrannu-myslim polarizacnu foliu ci ta neskresluje, alebo ad2. Praskol som ochrynnz kryt displeja, nie samotny displej, takze kryt mi vymenili, len ci neposkodili aj nejaky kontakt na tej prednej kamerke. Viete mi niekto poradit? Alebo je to podobne aj u Vas s danym fonikom. Naj by bolo, ak by mi tu nechal niekto cislo kto ma rovnaky fonik, skusil by som s nim videohovor a hned by bolo jasne kd je problem :o) Dik vopred velmi pekne za rady, resp. za oxotu a cisielko. Vopred kujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :o)
Quo19.01.2008 - 00:21 Trvalý odkaz
ta folia ti prekryva aj prednu kameru? Pripadne mas tam, odkial uskutocnujes videohovor dobry signal, pripadne, nemas to niecim rusene?Pripadne skus si flashnut novsi FW a uvidis. Navod je aj tu vo fore, pripadne si ho daj v ramci zaruky prehrat tam, kde si mobil kupoval :)
Lenka Ivančíková19.01.2008 - 00:25 Trvalý odkaz
Ci som spravne pochopila.Ty prijimas dobry obraz,ale druha strana ta vidi na svojom mobile pruhovaneho?Polarizacnu foliu mas len na displeji,ci aj na objektive prednej kamery,co ta snima?Skusal si fotit s prednou kamerou?Ake mas fotky?Ono pri prednych kamerach byva len male rozlisenie,takze kvalita je biedna.d·S
borizz19.01.2008 - 03:23 Trvalý odkaz
kvalita je mizerna tak ci tak ale pokial je cez tu kamerku aj folia tak je to uz totalne zle. skusil by som kusok zlepit ci sa to nezlepsi. zalezitostou fw to asi nebude, skor by som to videl na hw chybu a tym padom servis
Tibko22.01.2008 - 09:46 Trvalý odkaz
Dakujem Vam za rady a pomoc, bolo to tak ako som si myslel. Po vyrezani tej foliez prednej kamerky sa to zlepsilo podstatne, a vzhladom na slabsiu danu kamerku je to v medziach normy. Tak ete raz dakujem a fonom zdar :o)