- Späť na článok
- 12 príspevkov
Predstaví Huawei na CES 2013 päťpalcový android?
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Nightmare 20.12.2012 - 01:15
Toto vyzera veľmi slušne!
JaroB20.12.2012 - 10:43 Trvalý odkaz
Lenka neviem prečo máme informáciu o nejakom Huawei čo predstaví na CESe skôr ako o oveľa zaujímavejšom a podstatnejšom telefóne na ktorý dokonca už aj vyšla prvá recenzia???
Mám na mysli samozrejme SONY YUGA ktorý bude predstavený za par dní a bude aj pre náš trh na rozdiel od nejakého čínskeho Huawei.
lukas20.12.2012 - 12:59 Trvalý odkaz
No ja som rád že si môžem aspoň niečo prečítať a väčšina huawei telefónov sa sem normálne dostane takže si myslím, že info je na mieste.
Lenka Ivančíková20.12.2012 - 13:00 Trvalý odkaz
Lebo Sony Yuga je zatial neoficialny, aj ked ho uz mali v ruskej redakcii realne v ruke. Info o nom vsak chystam. Ale tento Huawei je oficialny a mala som info nachystane skor, preto je zverejneny skor. :-)
Me_Gusta20.12.2012 - 13:13 Trvalý odkaz
Huawei je podľa mňa oveľa lepšia značka ako Sony :) A už sa teším na ten telefón a určite ho vymením za moj Note :)
Nightmare20.12.2012 - 16:23 Trvalý odkaz
Podľa teba je Huawei lepši než Samsung a teraz i Sony normalny si?
Maroš20.12.2012 - 18:16 Trvalý odkaz
A podla mńa je zas Huawei ovela lepší než Samsung.. a mimochodom toto je vlajkova loď na rok 2013 podla čoho sudiš že je huawei lepší než sony? :D :D
Me_Gusta20.12.2012 - 19:31 Trvalý odkaz
Aj podla mna je huawei lepsi nez samsung :-) ale aspon urcite bude. To je len a len moj osobny nazor, cize sa zasa nezduvajte :-D pre niekoho je napriklad zte lepsia znacka ako htc, ale takych ludi nastastie nepoznam :-)
zune8520.12.2012 - 19:54 Trvalý odkaz
samsung nech robí chladničky a práčky
čo prestali kopírovať, vyzerajú tie ich tehly hrozne
a najlepšie je to že sa daju "heknúť" cez chybu v procesore :D
Martina25.12.2012 - 13:10 Trvalý odkaz
vie niekto nieco o androide star b63m
janesbond125.12.2012 - 14:50 Trvalý odkaz
Porovnavat tuto znacku so sony alebo samsungom je viac nez zabavne
Jirka27.12.2012 - 17:45 Trvalý odkaz
Myslím, že s Huaweiem se budeme v ČR i SR setkávat čím dál častěji. Teď třeba běží velká Huawei soutěž, nové modely jsou na obzoru, firma se smartphone očividně proniká do vyšší třídy a Huawei Facebook page pro ČR a SR získala během 2 měsíců několik tisíc fanoušků! http://www.facebook.com/HuaweiDeviceCZSK/