Pripojenie 3250 cez BT na COM port
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

original 16.09.2006 - 02:23
Uz dva dni sa snazim pripojit moju 3250 cez bluetooth seriovy port, ale problem je v tom ze Toshiba software na notebooku aj bluesoleil na PC mi pise ze zariadenie nepodporuje COM port profil... co je podla mna blbost, v manualy je napisane ze serial port profile podporuje. telefon sa k pc suite pripoji ale k bemused, mrouteru ani inemu programu nie... :( virtualne com porty su vytvorene, kde moze byt problem?
Durex16.09.2006 - 02:25 Trvalý odkaz
Skus toto,pomaha to pri skoro vsetkom :D
*****edited*****
*este jeden link a mas banany aspon na tyzden - Arrow79*
original16.09.2006 - 02:39 Trvalý odkaz
problem je v tom ze pc suite ide ale mobiola ani bemused ani nic ine neviem spojit s mobilom, lebo ho neviem pripojit na com
Angelika16.09.2006 - 10:39 Trvalý odkaz
Cez Bluesoleil tiez neviem spojit na com port telefon..Mne pomaha iba kabel
UA: Nokia6681/2.0 (5.37.01) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
simumarek16.09.2006 - 10:56 Trvalý odkaz
Aku verziu bluesoeilu mas? Ja som musel uppnut na novu aby to islo, tusim to je 4 nieco a da sa stiahnut na ich stranke :)
Durex16.09.2006 - 11:17 Trvalý odkaz
BT Soleil je dobra halucinacia.Sice s tym nemam problemy ale mam nejaku divnu verziu cez ktoru mozem poslat 5MB,a potom restart PC aby som o5 cez BT mohol nieco posielat.Nastastie mam kabel 8)
original16.09.2006 - 11:27 Trvalý odkaz
no uz stahujem novu verziu ale nemam ten pocit ze to pojde, ved uvidime
simumarek16.09.2006 - 11:37 Trvalý odkaz
Malo y to ist mne tiez najprv neslo bt spojenie ani s jednou nokiu s60 ale ked som to preinstaloval tak v pohode :)
original16.09.2006 - 12:16 Trvalý odkaz
nepomohlo nic, nahral som to ale stale mi to ukazuje serial port neaktivny
http://img90.imageshack.us/img90/8489/untitledli2.jpg
dufam ze v telefone netreba nic nastavit lebo tam som nic nerobil len dal aby telefon videli vsetky zariadenia a zapol BT
Arrow7916.09.2006 - 14:51 Trvalý odkaz
Taky detail... pokial sa skusas pripojit s inym programom cez BT si si isty, ze PC Suite mas vypnuty a nie spojeny s mobilom? PC Suite si obsadi port a potom sa cez ten isty port uz nepripojis s inym programom...
original16.09.2006 - 16:21 Trvalý odkaz
ja uz neviem, pc suite som vypol neslo, zapol neslo, na pc s bluesoleil neslo na NB s toshiba drivermi neslo, vobec ten service v telefone nenajde este to niekde inde skusim a az to nepojde tak uz neviem
Angelika16.09.2006 - 16:35 Trvalý odkaz
No napr na pc suite mi neslo vobec nic spojit. Ani kabel. Pomohla nova verzia pc suite, kedy sa do telefonu dodatocne nainstalovaln nejake pc suite support a vsetko ide tak, ako ma..
UA: Nokia6681/2.0 (5.37.01) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
simumarek16.09.2006 - 16:36 Trvalý odkaz
pockaj tebe ide o to aby ti pc suite islo cez bt?
Jasne a v telefone musis mat nainstalovanu tu app na pripojenie pc suite support, ja ked prvy krat pripajam fon cez bt tak ho vuhladavam priamo cez nokia pc suite, lebo v bt soeil nenajde ako podporovany serial port ale v skutocnosti ked ho vyhladam cez bt soeil tak sa na serial pripoji :)
original16.09.2006 - 17:08 Trvalý odkaz
no uz sa dostavame k veci :)
nejde mi o to aby som pc suite pripojil cez BT, to mi funguje
ide mi o to aby som mal 3250 na COM porte, a podobne ako tebe mi bluesoleil nenajde serial port ako podporovany ale pc suite funguje, len neviem ako mam potom spravit bemused a podobne apps
! dakujem uz som to vyriesil ja som stale cakal ze sa mi to v bluesoleil objavi ako serial port connection a ono sa musi telefon pripojit na PC a nie naopak, tam bol problem.
simumarek16.09.2006 - 20:01 Trvalý odkaz
jasne tak pohoda ved to si mohol hned ze ti ide o ovladanie pc :)