Problam synchronizovat kontakty na N6230 a MS Outl

• 5 príspevkov
  • lubko 23.11.2005 - 09:38

Vsetko mi ide OK, len kontakty sa mi nenakopiruju do MS Outlooku 2003, ani do MS Outlook XP. Neviem si s tym rady.
    Pomozte.

• simumarek23.11.2005 - 10:17 Trvalý odkaz

Ake spojenie pc s mobilom pouzivas, mas vsetko nastavene tak ako ma byt. Este moze byt problem v nastaveniach konfliktov. Popis to blizsie a mozno ti poradim ak budem vediet.

lubko23.11.2005 - 10:32 Trvalý odkaz

Pouzivam USB kabel a synchronizuje mi kalendar, poznamky a ine ale z kontoktov ani jeden. Mne sa zda ze uz som tam niekedy tie kontakty mal asi pred rokom ale som ich vsetky vymazal aby som si ich stiahol na novo a asi preto mi nic nechce natiahnut, ale to je blbost.
    Inac som nastavil v konliktoch nech mi len skopiruje kontakty z telefonu do PC, lebo mam novy a chcem potom opacne zase nahrat do telefonu. Tak ze som vsetko nastavil nech mi v telefone nic nemaze len kopiruje. A sem tam mi skopiruje ale len jeden kontakt aj to niekde so stredu tel. zoznamu.
    Nechapem.

djthunder23.11.2005 - 14:10 Trvalý odkaz

Mne v pohode synchronizuje kontakty s MS Outlook aj Outlook Express...

samo28.12.2005 - 19:32 Trvalý odkaz

Ja mam podobny problem z kalendarom, synchronizacia pripomienok aj synch. poznamok.
    Na spojenie pouzivam BT a Nokia PC Suite 6.4.8 Aj dnes najprv dve poznamky vynechal a pri dalsej synch.nahral len dve nahodny vyber.
    Ale inokedy bezi synch.OK. :smt009