Problem s foliu LG KP501

• 4 príspevky
  • PUMA 21.03.2009 - 11:28

Mam LG KP501 ( Orange ) --- ochranna folia bola v baleni ale som si to vobec nevsimol ... ked som sa pytal o foliu predavacky povedala ze to je uz nalepene tak som bol spokojny .. po dvoch dnoch sa mi zacali robit skrabance od tej palicky ... kamarat mi povedal ze v baleni mala byt aj folia ... tak som tomu neveril nahliadol do balenia a folia tam bola ...nalepil som ju ale tie skrabance aj tak vidno... + zle nalepene folia sakra.. . dali by sa tie skrabance upravit alebo kupit nova folia niekde ? pls ozvite sa

• Trilian21.03.2009 - 20:32 Trvalý odkaz

a to si si nevsimol, ci tam foliu mas alebo nie??? vsak to je vidno. ja mam tiez ten telefon a folia tam bola taka od vyroby a tu som si zatial na nom nechala a ked sa mi pokrci alebo nieco, az potom si tam dam tu pribalenu. .ale urcite sa da kupit nahradna, popytaj sa v nejakom mobilovom obchode.

Turbiatko21.03.2009 - 21:21 Trvalý odkaz

Clovek by prisahal ze cital tvoj prispevok pod inym menom a v inej teme, ale budis...
    Chapem ze clovek je vzruseny po kupe noveho fonu, ale obcas vazne nezaskodi preskumat co sa v baleni nachadza. Skrabance som riesil specialnou originalnou pastou, ktora vytvrdne. Podobnou som zachranoval poskriabane DVD media. Rovnako nie je problem kupit foliu (screenprtector) V mobil shope ti urcite poradia.