Problem s nokiou 6300
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

juslik 02.01.2009 - 12:29
prosim vas ked zapnem telefon tak zadam pinkod a zapne sa telefon .. potom zacne pytat cas a ked ho zadam alebo ani nemusim tak po chvilke zacne display preblikavat cierna,biela,zase hodinky, a takto az nakonec zostane cely cierny
neviete ako to preinstalovat ? zarucny list som stratil a v t-mobile mi povedali ze je chyba software a urcite za to budu pytat niekolko mnohy tisic korun...
Ing. FijoK02.01.2009 - 13:21 Trvalý odkaz
to len tak lahko "nepreinstalujes" len pekne hladaj ten zarucak, ak nie, tak aspon si vyskusas utracanie EUR. holt, za blbost a nerozvaznost (strata zarucaku) sa plati
Marian02.01.2009 - 14:32 Trvalý odkaz
flashnut 6300 ti moze akykolvek maly servis za 10-15Eur, ale strateny zarucak... hm no co uz :)
juslik02.01.2009 - 17:36 Trvalý odkaz
ZraLOCK02.01.2009 - 17:48 Trvalý odkaz
samozrejme, ze si mozes flashnut fon aj doma... neviem na co mu vypisujete blbosti namiesto toho, aby ste mu poradili.
na www.nokia.sk sa pise o aktualizacii software telefonov. odtial si stiahni nokia pc suite, a podla instrukcii v programe pripoj fon k pc. potom si stiahni nokia software updater a pomocou instrukcii v programe si aktualizujes software v telefone a mozno ti to pomoze. je to otazka par kliknuti.
nieco je popisane aj v tejto rozsiahlej teme:
http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=3750
ak by ti to nepomohlo a nemas zarucak, chod do nejakeho neznackoveho servisu, kde ti lacno pomozu.. ;)
Marian02.01.2009 - 19:12 Trvalý odkaz
Zralock, si si isty, ze 6300 ma trebars pop ku ktoremu pripojis datovy kabel a spustis aktualizaciu? Pripadne si si isty, ze 6300 je telefonom podporovanym NSU? Ja nie, ale ty sa vyznas...
ZraLOCK02.01.2009 - 19:35 Trvalý odkaz
ano som si isty, pred pridanim prispevku som si to samozrejme na nokia page overil... ;) a 6300 ma mini usb ked sa nemylim... ;)
Marian02.01.2009 - 19:37 Trvalý odkaz
Oukej, dobre ze si overil, ja som nevedel :)
juslik03.01.2009 - 02:13 Trvalý odkaz
ale mne sa neda pripojit telefon k PC nenajde mi ho
ZraLOCK03.01.2009 - 02:18 Trvalý odkaz
aha, tak potom mas na vyber. Bud reklamacia, alebo flash v neznackovom serrvise.
sp@c303.01.2009 - 14:49 Trvalý odkaz
juslik, myslim ze ti poradim dobre, pred tyzdnom sa mi stalo presne to co opisujes. Chcel som si to sam flashnut cez phoenix, ale je v zaruke, tak som siel do servisu, zobrali to na zaruku, o hodinu miu zavolali ze si mam prist po telefon. Nahrali novy FW.
Cize ak mas zarucny, chod do servisu, ak ho nemas nauc sa robit s phoenixom. :)
juslik03.01.2009 - 18:20 Trvalý odkaz
no nemam ten zarucak a nevis kolko by to asi stalo a ten phoenix to co je ?
Marek03.01.2009 - 18:50 Trvalý odkaz
Radsej chod do toho servisu. Mas tam istotu ze ti to pojde (mozno)
Hawker03.01.2009 - 18:59 Trvalý odkaz
Ked si na to netrufas sam, nebud skupy a chod do servisu, v Nitre by mal byt aj znackovy nokiacky, ked neveris tym neautorizovanym. Aspon budes naisto vediet, co s tym bolo.
djthunder04.01.2009 - 01:47 Trvalý odkaz
Nahratie noveho fw je otazkou 7-10EUR,tak nespekuluj a radsej si to daj odborne spravit,pokial si sam nexes zabit fon,ked sa nevyznas
sp@c304.01.2009 - 13:01 Trvalý odkaz
Prehratie FW stoji najcastejsie 10E. S anjvacsou pravdepodobnostou sa ti podari telefon ozivit.
Skus sa naucit robit s Phoenixom a ak sa ti to bude zdat tazke, chod do servisu. ;) Myslim ze aj tu na fore je niekde pisane ako sa robi z Phoenixom, pouzi hladat, ak nie tak google ti istotne pomoze.