Profimail 3.14 v akcii za 10 EUR
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Anonym (bez overenia) 07.07.2009 - 02:01
tento skvely mailovy klient nie len pre symbian mozte teraz kupit v akciovej ponuke symbiangear.com za neuveritelnych 10 EUR, co je ako zadarmo
tu je cela akciova ponuka:
http://www.symbiangear.com/en/eur/angebote.html
tu je homepage:
www.lonelycatgames.com
klient dokaze pracovat s viacerymi kontami POP3/IMAP, kompletna podpora priloh, sucastou je aj suborovy manazer. pracuje s viacerymi miestami pristupu, atd. atd. je to plnohodnotny mailovy klient s prehladnym prostredim vhondy pre symbian ako aj windowsmobile.
Marek07.07.2009 - 05:24 Trvalý odkaz
Ja mozem len vrelo doporucit
nobody07.07.2009 - 13:15 Trvalý odkaz
Ja by som len doplnil, ze akcia trva do 12.7. A licencia sa da prenasat na nove zariadenia po dobu 3 rokov a to 20 krat, program pouzivam a maximalna spokojnost.
Richard Hombauer07.07.2009 - 13:56 Trvalý odkaz
ja som ho skoro uz aj kupil, ale nakoniec som spokojny pouzivatel Nokia e-mailu. Horsie bude, ked ho spoplatnia. Potom aj tento Profimail bude dobry a budem nadavat, ze som si ho nekupil. Ale zatial to risknem. :)
ale, zralock, taketo upozornenia na aplikacie kvitujem. to sa mi velmi paci!
nobody07.07.2009 - 18:28 Trvalý odkaz
No Symbiangear zvykne robit taketo akcie raz za dva tyzdne a niektore aplikacie stoja za to.
Marian07.07.2009 - 19:50 Trvalý odkaz
Akcia na Profimail bola tusim aj minuly rok, takze ak to niekto nestihne, netreba zufat.
nobody07.07.2009 - 20:02 Trvalý odkaz
Ano, bola, len ju treba vystihnut, ono aj ta full ceana stoji za tu aplikaciu. Taktiez tam mali volakedy Xplore zadarmo a Jukebox za 8E.
sh.a.rk08.07.2009 - 22:01 Trvalý odkaz
Ja som ho kupoval pred tromi rokmi v baliku aj s LCG a Xplore. V mobile mam vsetky mailove ucty. (zabera to uz hadam aj pol giga).
nobody26.07.2009 - 21:58 Trvalý odkaz
Dalsia akcia na ProfiMail 3.14 za 11,00 EUR a taktiez i skvely suborovy manazer X-plore (Symbian) 1.33 za 4,00 EUR akcia trva do 2.8.2009
Viac info i aplikacii tu: http://www.symbiangear.com/en/eur/angebote.html?order=8&p=1