reklamacia mpx200

• 24 príspevkov
  • ywi 22.03.2006 - 18:21

Podelim sa s vami o moje patalie s motorolu mpx200. Bola uz 2krat na reklamacii s touto zavadou:Ked som dal telefon po uplnom vybiti(vypol sa) na nabijacku,tak sa vobec nezjavil indikator nabijania (ani o 3hodiny),pritom baterka sa nabijala(nabijacka horuca).Ked som ho z nabijacky vytiahol,neisiel zapnut(vobec).Musel som vytiahnut baterku a az potom nabehol(bateria bola nabita).Toto mi robilo pravidelne.Ked som ho dal iba z casti vybity nabijat pri vypnutom stave-rozsvietil sa externy displej a svietil cely dobu,do kedy som neodpojil nabijacku.Pri zapnutom stave islo nabijanie bez problemov.
    Keby ten problem vyriesili,bolo by vsetko OK. Ale aj po druhej reklamacii sa mi telefon sprava rovnako. Dalsi problem je v tom, ze mi tvrdia, ze telefon je v poriadku a im sa to v servise - PPI-ETC vobec neprejavilo. Technik, ktory ,opravoval, telefon mi neodpoveda na maily....
    Ako mam dalej postupovat?Mam presnu fotodokumentaciu problemu, ale predpokladam, ze by zareagovali rovnako-t.j. ze telefon je v poriadku.
    Mne sa zavada prejavi vzdy,za akychkolvek podmienok:s roznymi sim,bez pamatovej karty i s,po master resete atd.
    Dakujem za vsetky rady.

• Anonym (bez overenia)22.03.2006 - 18:39 Trvalý odkaz

Stalo sa aj mne, mozes mat prepalenu poistku v telefone (SMD, 0.5A). tiez mi nesiel zapnut fon, ale zas nenabijal vobec..

UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; Smartphone; 176x220)

Whito22.03.2006 - 19:25 Trvalý odkaz

Zda sa mi, ze mpx200 sa nabija aj ked je pripojena na datakabel od pc. tak si skusal?

UA: SIE-S65/50 UP.Browser/7.0.2.2.d.3(GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1

ywi22.03.2006 - 20:57 Trvalý odkaz

Ako som ta uviedol,ona sa nabija,ale neobjavi sa indikator nabijania a nasledne nejde zapnut.Cize poistka to nemoze byt-to som vylucil ako prve. Skusal som i datakabel-sprava sa to rovnakym sposobom. Problem je, ze V PPI-ETC mi tvrdia,ze s tym nic nie je.Momentalne robim presnu fotodokumentaciu a plaanujem im to poslat mailom-i ked mi na posledne vobec neodpovedaju.Ak to nepomoze -obchodna inspekcia a pozadujem vratenie penazi.

warior22.03.2006 - 21:16 Trvalý odkaz

Moja motorolka stvara vsetko mozne, ale toto nastastie nie... Podla mna pokial im tam capnes fotky ti to musia spravit a ak nie poziadaj o navrat penazi!!!

ywi22.03.2006 - 21:46 Trvalý odkaz

To prave aj chcem urobit.Ale nedokazem pochopit,preco mi tvrdia,ze im to funguje,ked som im poslal s druhou reklamaciou aj presny opis problemu a postup,pri ktorom sa prejavi.Asi az ta hrozba s obchodnou inspekciou pomoze...

Jaso23.03.2006 - 06:55 Trvalý odkaz

A keby si za nimi prisiel s vyb.tel a predviedol im tam,ako ti to nefunguje??? :)

UA: SIE-S65/25 UP.Browser/7.0.0.1.c.3 (GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1

Anonym (bez overenia)23.03.2006 - 07:47 Trvalý odkaz

No, vyziera to tak, ze servisman si je vedomy tej chyby, ked ani neodpoveda na maily.. najlepsie by bolo asi skusit tu SOIku.

ywi23.03.2006 - 16:04 Trvalý odkaz

Vcera sa mi stala opat zaujima vec.Tel. sa vybil,tak som ho vo vypnutom dal na nabku.Vsetko prebiehalo rovnoka ako som opisoval,ale ked som vytiahol,ze ho idem zapnut,vytiahol som baterku(inak sa neda)a telefon neisiel ani tak zapnut.Nechal som ju vytihnutu a skusil o chvilu,ani tak to neislo.Tak som ju nechal vytiahnutu celu noc a rano som ju strcil do fonu.Fon nabehol,ale hned sa vypol-vybita bateria.A ked som ho dal nabijat,opat nesiel zapnut. Vytiahol som bateriu na par hodin a zapol a hned strcil na nabijacku.Telefon sa vypol,ale indikator tam uz je.Zaujimave je,ze cely cas svieti podsvietenie externeho displeja...Tomu fonu uz fakt sibe...Vsetko to mam nafotene,tak im to poslem mailom a pockam na reakciu. Ak nic,tak SOI.

ywi27.03.2006 - 21:06 Trvalý odkaz

Este by som chcel vediet,ako to vlastne je,keby som ho dal reklamovat 3krat,ci mam narok na vratenie penazi,i ked v podstate mi zavadu neobjavili,ale na zarucnom liste mam normalne razitko s napisom zaruka. Peniaze mi vratia zo servisu alebo firma, u ktorej som to kupil.Diky za odpovede.

Anonym (bez overenia)27.03.2006 - 21:23 Trvalý odkaz

Ale to co opisujes mi presne robila ta poistka..

ywi28.03.2006 - 09:44 Trvalý odkaz

neviem,ale co som cital na nete,tak poistka sa vacsinou spravala tak,ze nabijanie voec neislo.....Myslel som,ze vtedy je problem s poistkou,ale mne prizapnutom stave ide bez rpoblemov.

ywi27.04.2006 - 23:05 Trvalý odkaz

Opat som tu s mojimi pataliami som servisom ppi-etc. O co sa jedna je vidiet v maily, ktory tu je. Nedokazem to pochopit. Co v tom ppi-etc robia nejaki negramotni tupci?! To, ze moje rozhorcenie je opodstatne - vid mail

Dobry den,
    vo vasom servise som 3- krat reklamoval svoj telefon Motorola MPX200(imei ). Nebudem v tomto maily rozvadzat to, ze to bol 3 -krat ten isty problem. Druhykrat vraj zavada nebola detekovana.
    Dnes som si ho vyzdvihol po tretej reklamacii. Som z Trnavy tak som sa vratil domov a vlozil som donho svoju simkartu. Ake bolo moje prekvapenie, ked telefon po zadani pin codu napisal(samozrejme po anglicky), ze mam kontaktovat svojho customer service, pretoze telefon moze byt pouzity iba s niektorymi simkartami. Ako si vobec mozete dovolit dat mi akoze opraveny telefon, ktory je uplne nepouzitelny? Povazujem to za vrcholne opovrhovanie zakaznikom. Telefon na sto percent nie je blokovany a bol predtym pouzivany s oboma slovenskymi + jednym ceskym operatorom. Vyskusal som ho s 3 simkartami t-mobile sk, pretoze momentalne nemam k dispozicii orange simkartu.
    Tento mail chapte ako oficialnu staznost. Telefon bol pravdepodobne opravovany p. Hanusom, pretoze som si s nim pred prijatim telefonu do servisu komunikoval. Bola vymenena podla protokolu o oprave rf doska. Neviem co to je, ale ako zakaznika ma to ani nezaujima. Neviem, ci pouzivate komponenty z nejakych vyradenych telefonov ci co, ale toto je naozaj vrcholna drzost, opovrhovanie zakaznikom a pomenoval by som to este inymi slovami.
    Este si neodpustim poznamku na zaver. Ako som spomenul v uvode telefon som reklamoval 3- krat. Som z Trnavy. Musel som vynalozit naklady na cestovne a zaroven doslova zabit niekolko dni. A to neratam este pracovny cas, ktory mi nikto nenahradi.
    Prepacte moj udiv, ale ako sa moze z neblokovaneho telefonu zrazu stat blokovany? Vasi servismani su asi kuzelnici. Pretoze mam iba negativne skusenosti v komunikacii so zamestnancami vasho servisu, posielam tuto spravu p. Hanusovi(predpokladam, ze by ju neposunul dalej) a zaroven na Slovensku obchodnu inspekciu(spisujem vsetky moje predosle skusenosti s vasim servisom).
    S pozdravom
    nespokojny zakaznik

anonymous27.04.2006 - 23:27 Trvalý odkaz

Hm uz ty prisla odpoved?Hm myslim si ze ich inspekciou nezastrasis?
    Oni velmi dobre vedia,ze inspekciu na nich neposles..
    Tvoje rozculenie chapem,3x tel v servise a stale nejde..Ak sa chces z nimi tahat...daj mpx200 do ineho servisu z tym nech ti daju pisomne zavady na mpx200.

UA: SIE-S55i/91 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0

ywi28.04.2006 - 00:14 Trvalý odkaz

Ono este keby to bol iba ten problem s nabijenim, ale ti idioti mi dali zablokovany tel, ktory je pre mna tympadom uplne nepouzitelny. Ma Motorola na sk este nejaky iny servis?

Anonym (bez overenia)28.04.2006 - 00:22 Trvalý odkaz

Tak ma ywi napada, ze to moze byt sposobene aj baterkou. ked som mal staru bateriu (zle drzala kapacitu) a napr vecer som telefon s jednou palickou vypol, rano som ho isiel zapnut, a nic. obcas niekedy preblikol bez simky. rano trvalo kym sa objavi indikator nabijania aj cez hodinu, a pocas tejto doby som ho nezapol ani za boha. s novou baterkou je vsetko ok. ako dlho ti vydrzi mobil - myslim zapnuty, vydrz?

UA: MMC 128MB (Windows Mobile 2005; Motorola; MPx200; Smartphone; 176x220)

ywi28.04.2006 - 00:52 Trvalý odkaz

Ja si myslim,ze to bude tiez baterkou. Vydrzi dost,ale pozival som ju predtym ako gprs modem a myslim, ze sa v nej nieco posralo...Momentalne ma stve to zablokovanie...Nemozem s tym nic robit....

A vrcholne neodporucam tu reklamovat tel,ak mate inu moznost. Tel som cely cas nosil v puzdre-ani skrabancek.1.reklamacia-odlupena mala cast krytu v hornej casi,2.reklamacia prasklina,3. skrabance v tzadnej casti.

Asi ti tupci testuju aj odolnost, ci co...

ywi28.04.2006 - 00:59 Trvalý odkaz

A okrem toho,keby to naozaj robila baterka(asi ano)tak na funkcnost baterky su tiez dva roky zaruky...(na kapacitu pol).

Quo28.04.2006 - 01:42 Trvalý odkaz

Ywi, kam chodis reklamovat ten mobil? Do predajne, kde si ho kupil, ci priamo do servisu? Jaso dobre napisal a aj mne sa to osvedcilo pri cd prehravaci -ukazat im chybu v predajni - kedy mi necitalo cd a strasne to rezonovalo. Zo servisu mi ho 3x vratili ako opravene a este som aj dostal vysmesny list od technika, ze ak chcem dobry prehravac, aby som dolozil par tisic naviac. Tym padom ako keby som si kupil panasonica s vedomim, ze to skratka musi robit. Tak ma to nastvalo, zobral som prehravac do obchodu a trval som na tom, aby si ho vypoculi aj zamestnanci predtym, ako to znova poslu do servisu a nepohol som sa odtial, kym sa mi 2 pracovnicky pod staznost nepodisali, ze mnou popisovana zavada je stale pritomna. A za ten vysmesny list si to nechtiac odniesol niekto uplne iny...
    Z predajne som odchadzal s vratenymi peniazmi. A toto bola jedina negativna skusenost s reklamaciou, ostatne som vzdy vybavil bezproblemov.
    Pri tretej reklamacii mas narok na odstupenie od zmluvy - ak mas o to zaujem. Pripadne rovnaky fon.
    So soikou moc nepochodis. Odporucam jednat maximalne slusne a snazit sa ich presvedcit o tom, ze ta chyba je naozaj pritomna, nie o tom, co robia zle - tak mi to zatial vzdy vyslo.
    Drzim palce. A hlavne sa nedaj. Uz teraz mas narok na vratenie penazi :)

ywi28.04.2006 - 08:55 Trvalý odkaz

Prvykrat som to reklamoval v predajni, ale ostatne 2 razy priamo v servise ppi-etc bratislava. Chcel som to priamo ukazat technikovi(v tom ppi-etc), ale ma tam vysmiali, ze oni taku moznost nemaju a ta krava na prijme nemala zaujem sa tym problemom akokolvek zaoberat. Ked mi na ten mail neodpisu,tak dnes tam volam a trvam na rozhovore so sefom ...To blokovanie uz nemozu nijako zahratu do outu..

ywi28.04.2006 - 19:51 Trvalý odkaz

Tak dnesny den ma utvrdil v tom, ze vo firme ppi-etc robia sami negramotni tupci. Na moje vcerajsie maily nikto neodpovedal...Zvysoka sa na mna vy... Volal som priamo do servisu. Tam mi to zdvihol p. Duris- zastupca riaditela(riaditel bol nikde v ...) a komunikoval so mnou ako s tym najposlednejsim psom...Dokonca ma obvinil, ze som si telefon zablokoval sam. Tak som zavolal do firmy YYY(tu som telefon zakupil) a bol som velmi milo prekvapeny ochotou s akou so mnou p. XXX jednala. Naozaj v porovnani s PPI-ETC sto a jedno. Dokonca mi dohodla, ze nejaky zamestnanec od nich, ktory je z TT, dnes moj tel. vyzdvihne a donesie ho do blavy. Aby som nevynechal ppi-etc, od p. XXX som sa dozvedel, ze s tymto servisom maju obrovske problemy, ale ze je to jediny servis Motoroly v sk. Vraj si dokonca chceli zriadit vlastny servis a zamestnat technikov alebo nedostali povolenie. Pisali staznosti na motorolu, ale vraj ppi-etc ma niekoho silneho za sebou.
    Napriek ochote firmy YYY ich pomoc zatial nebola nutna. Pred 10 minutami mi p. Hanus(mail som mu pisal vcera) odpisal a poslal mi odblokovaci kod. Vraj technik pochybil.
    Ten moj mail mal od vcera a asi by sa zvysoka na mna vsral, keby som tam dnes nerobil bordel.
    Moje odporucanie- ked mate moznost PPI-ETC sa z velkej dialky vyhnite. Ich zamestnancov viem ohodnotit iba nepublikovatelnymi vyrazmi....

Anonym (bez overenia)28.04.2006 - 20:06 Trvalý odkaz

Ale ja tam chcem ist kupit originalny kryt na mpxku.. dufam ze sa to tak nepo.. ako tebe

UA: MMC 128MB (Windows Mobile 2005; Motorola; MPx200; Smartphone; 176x220)

ywi28.04.2006 - 21:40 Trvalý odkaz

to asx: No, tu sa da iba zapriat vela stastia...snad ho budes mat viac ako ja...

Quo28.04.2006 - 23:29 Trvalý odkaz

Ywi,
    si nemal kodom nic odblokovavat a ponechat to v takom stave, ako t ho vratili - teraz ak sa nieco stane, mozu tvrdit, ze za to mozes ty, lebo si si ho sam doma odblokoval - a budu mat pravdu.
    Po dalsie - si mal ist vzdy cez predajcu nieco reklamovat, mas to istejsie a je x krat lepsie ak tlaci na servis predajca ako zakaznik.
    Dalej ti odporucam VYMAZAT meno tej pani, ktora ti svojim sposobom aj poradila - bol to vas sukromny rozhovor, za ktory by ona mohla niest nasledky!!! Rozpravali ste sa o tretej strane a to by pre nu nemuselo dopadnut najlepsie :) - po tom, co si tu zverejnil jej meno! ;)