Rozdiel FW v10b a v10c LG KP500
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

prottector 18.05.2009 - 23:43
Zdravim neviete mi niekto povedat ci sa v dacom zmenil novy FW v10c oproti v10b?lebo ja mam v10b a neviem ci si ho mam aktualizovat zatial mne vobec neblbne ziaden naznak a tie hry co su tam nahrate su aj na v10c?dakujem
gh0st2319.05.2009 - 01:55 Trvalý odkaz
ak mas kontakt ulozeny v MT, tak sa ti k nemu neda priradit konkretna melodia, ci fotka...
prottector19.05.2009 - 14:22 Trvalý odkaz
clovece to som neskusal lebo na kazdeho mam vzdy rovnaku melodiu ale mas pravdu nejde to skusal som to,a nevies ked si tam cez ten LG updater nahrajem ten FW v10c tie hry su aj nanom kocky a ruleta?dakujem
gh0st2325.05.2009 - 20:57 Trvalý odkaz
ano nahraje ti tam V10C - T Mobile
ale niekedy tam hodi aj V10D retail... neviem preco...
vizgirligi17.06.2009 - 20:17 Trvalý odkaz
Nazdar. Mam tento fon a uz som si ho aj preflashoval. Ale mam tmobile a chyba mi tam Web n walk... pls poradte daky firmware na to..dik