Samsung D800
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Eci 04.07.2006 - 20:18
Ahojte, chcem sa spytat ci uz niekto ma skusenosti s tymto mobilom. Dizajnovo sa mi velmi paci, a dostal som ponuku kupit ho za dobru cenu, cisto novy, len bez zaruky. Su samsungy kazive mobily??je u nas na nich servis, lebo jeden cas som mal A800, padla mi do vody, pokazil sa mikrofon a musel som kupovat novy fon, nakolko nikde nevedeli zohnat novy mikrofon do tohto mobilu a pocul som ze ked sa vam raz samsung pokazi tak na slovensku vam ho niekto tazko opravi:)co je natom pravdy??
JeSuA_mAsTeR04.07.2006 - 20:22 Trvalý odkaz
Marian04.07.2006 - 20:44 Trvalý odkaz
D800 ma pekny dizajo, ale nedajsa oklamat, je pomerne velky, ma zle ovladacie prvky. Samsungy nie su kazive, ale servisuju sa asi v cr. Neviem. Bez zaruky ho neber.
UA: SonyEricssonW800i/R1BD Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
Eci04.07.2006 - 20:58 Trvalý odkaz
noo je celkom novy s foliami, a cena je tam 8900 v obchode stoji 12990 aspon co som ja videl.
Marian04.07.2006 - 21:49 Trvalý odkaz
A preco je potom bez zaruky?
UA: SonyEricssonW800i/R1BD Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
Eci04.07.2006 - 22:18 Trvalý odkaz
je dovezeny z vonku.tak co uplati sa za taku cenu? Ja nepotrebujem aby mal telefon nejake extra funkcie, hlavne ze mozem volat:)
no a hlavne sa mi paci dizajnovo, aj ked nokia 8800 je krajsia:)ale tolko penazi zas nemam.
Este mi nevie niekto povedat ci to leskle je kov, alebo to je len tak umele pochromovanie, ktore sa po case vysucha??
Marian04.07.2006 - 22:21 Trvalý odkaz
Ber a mal by to byt kov.
Richard Hombauer05.07.2006 - 00:32 Trvalý odkaz
cital si recenziu na Fony.sk? ja by som ho nechcel ani za 5000 kvoli zlemu ovladaniu. to je dolezite aj pri minimalnom vyuzivani fonu. ;) ak sa Ti zda byt klavesnica pohodlna, potom je to OK a ber. ;)
Eci05.07.2006 - 02:23 Trvalý odkaz
Riso este sa ta chcem spytat, cital som ze vraj sa pri samsungoch neda dat Mp3 vyzvananie pri prichadzajucej SMS sprave, co je natom pravdy. Neda sa to ani pri D800??
A ta chromova cas je z kovu?
Dikes.
simumarek05.07.2006 - 02:27 Trvalý odkaz
Neda sa to, pri samsungu mas jednoducho len prednastavene melodie na sms a svoju nevies pouzit. :)
matho05.07.2006 - 02:32 Trvalý odkaz
Jedine upravou fw :badgrin:
UA: SAMSUNG-SGH-D600E/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 UP.Browser/6.2.3.3.c.1.101 (GUI) MMP/2.0
simumarek05.07.2006 - 03:19 Trvalý odkaz
No mozno ak to niekoho napadne, alebo ak by sa niekto moc nudil, ale podla mna aj tie original co su v nom su celkom fajn a mal by si vybrat kazdy. :)
UA: Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.3214; en; U; ssr)