Samsung D880 Duos
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

jerikj 17.05.2008 - 22:35
zdravim,
ma niekto s tymto telefonom skusenosti? Da sa jedna simkarta vypnut? Aby som bol ako nedostupny, zatial co druha simkarta by sla normalne? Jedno cislo mam firemne a druhe sukromne. Firemne na vikend vypinam.
Alebo poradili by ste mi nejaky iny mobil na 2 simky? THX :)
borizz17.05.2008 - 22:39 Trvalý odkaz
http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_clanku=699&a… ;)
Cez spravcu SIM kariet je mozne vypnut sekundarnu SIM kartu a pouzivat povedzme pocas vikendu len jednu ;) co som sa ja pozeral po dvojsimkovych mobiloch ako pripadnych konkurentoch, tak som nenasiel nic, co by sa ako tak momentalne vobec priblizovalo ku D880...
jerikj17.05.2008 - 22:59 Trvalý odkaz
dik, recenziu som videl a cital. Ale nejak som nenasiel to co som potreboval zistit. Hm, prave pozeram recenziu na Emgeton G20 Cult a myslim ze to je lepsie ako tento samsung... :)
borizz17.05.2008 - 23:50 Trvalý odkaz
No neviem ten som v rukach nemal ale ked som pozeral co ma a porovnaval s D880 tak nenasiel som okrem dotykoveho displeja nic, co by ma donutilo ist do Emgetonu. Ak realne uvazujes o dvojsim mobile tak urcite Samsung D880. Ja som bol z neho nadseny..
jerikj18.05.2008 - 00:22 Trvalý odkaz
este som nasiel nieco ze ,,TE558 phoneAA´AA´ na http://dualsim.cz/ :? Potom este nejake Mivvy ci co, ale to sa mi nepaci... Som ani netusil, ze nakoniec bude taky velky vyber... :lol:
edit: a este aj nejaky K-Touch :oops:
borizz18.05.2008 - 01:00 Trvalý odkaz
No je toho viac a rozhodnutie je samozrejme na tebe...moje odporucanie je D880...skus si porovnat funkcnu vybavu a hlavne potom servis, zaruku, dovoz a podobne ;) ja ti poviem, ze D880 som mal asi 3 tyzdne a bol som s nou velmi velmi spokojny. Da sa povedat, ze je to D900i len v hrubsom a s dvoma SIM kartami....jo a vydrz bola vyborna, to som bol sam prekvapeny ;)
simumarek18.05.2008 - 01:25 Trvalý odkaz
Uz len pockat na nieco podobne so symbianom a hsdpa a zahadzujem svoje telefony.
jerikj18.05.2008 - 01:28 Trvalý odkaz
hm, no mozno ten Emgeton, ten maju aj v obchodoch normalne... Ale co ja viem, nejaka cina :? Co sa tyka toho Samsungu, ako to funguje, ked mam na jednej Sim karte hovor, a zaroven mi na druhu niekto vola? Predpokladam, ze mne to oznami ze mam druhy hovor, ale co ten kto mi vola? Aka tam je hlaska? Pravdepodobne asi ziadna nie? Alebo tam hovori ,, ze prebieha iny hovor´´?! A nieje problem dat povedzme Sim kartu c.1 do offline rezimu? a sim kartu c.2 nechat online? A ako to je s profilmy? Moze byt napr. na Simku c.1 rezim Tichy a na Simku c.2 rezim normalny??? Dik za odpovede :)))
Btw. D900i som mal zhruba mesiac a v pohode mobil, na volanie ako stvoreny :)
Ing. FijoK18.05.2008 - 02:03 Trvalý odkaz
Ten Emgeton maju aj na Hej.sk, za 8 000 Sk
http://www.hej.sk/mobilne-telefony/obchod/393660/emgeton/emgeton-g20-cu…
a ak mas hovor na jednej SIM a niekto ti vola na druhu, zobrazi sa na mobile upozornenie a mozes si vybrat, ci chces prebiehajuci hovor zrusita prijat druhy, alebo ie
borizz18.05.2008 - 02:43 Trvalý odkaz
jerikj ty si tu recenziu necital poriadne, profily su tam popisane ;) Citujem: Upozornenie na prichadzajuci hovor je mozne v jednotlivych profiloch upravit pre kazdu SIM kartu zvlast. Nastavenie zvukov sprav, e-mailov a ostanych je uz spolocne. - cize profil je jeden ale spravanie jednotlivych SIM pri prichadzajucom hovore si nastavis zvlast ;)
S prichadzajucim hovorom je to tak, ze ked volas s niekym so SIM1 a prichadza hovor na SIM2, tak dotycnemu to normalne zvoni a tebe sa pripomina druhy prichadzajuci hovor...cize podobne ako na beznych mobiloch, ked mas zapnute oznamovanie druheho hovoru ;)
jerikj18.05.2008 - 14:59 Trvalý odkaz
dik,
takze nieje problem jednoducho vypnut jednu sim kartu.Treba liest nejak hlboko do menu? alebo ....?
borizz18.05.2008 - 15:46 Trvalý odkaz
Je to v menu v nastaveniach, alebo z pohotovostneho displeja stlacenim tlacidla SIM manazer ;) tam najdes veskeru spravu SIM kariet ;) je to rychle a jednoduche....
jerikj18.05.2008 - 18:53 Trvalý odkaz
ok, dik... to som chcel pocut :)
Peter Makai18.05.2008 - 22:40 Trvalý odkaz
Rozdiel medzi D880 a ostatnymi dual sim telefonmi je ten, ze D880 je od renomovaneho vyrobcu telefonov a tie ostatne su len z nejakej noname cinskej tovarne...to je myslim dost dobry argument pre nakup...
simumarek19.05.2008 - 13:14 Trvalý odkaz
osobne by som uz len vzhladom na dostupnost servisu nerozmyslal nad niecim inym.
jerikj19.05.2008 - 15:13 Trvalý odkaz
hej, asi kupim... len musim predat N6500slide alebo N6300 a Motorolu V8 :D
jerikj19.05.2008 - 20:30 Trvalý odkaz
:lol: jj, dik, uz som si vsimol, uz sme aj cez SS komunikovali... :badgrin: ale dik.... ;)
miso02119.05.2008 - 23:00 Trvalý odkaz
neviem preco ale ta 880 sa mi zda ako nepodarena D900 myslim vzhladovo coz funkcne je to uz ocosi lepsie
jerikj19.05.2008 - 23:29 Trvalý odkaz
hej... aj ja si myslim... ale pri tomto mobile ide hlavne o to, mat dve simky v jednom mobile... :))
borizz20.05.2008 - 00:01 Trvalý odkaz
miso021 v com je nepodarena?? mne sa praveze D880 zdala byt nazivo lepsie vyvazena ako D900 ;) uz len kvoli tomu, ze vacsia hrubka sposobila vseobecne zaoblenie tela mobilu a nie je to taka placata lopata ;)
Peter Makai20.05.2008 - 01:54 Trvalý odkaz
Mno...onoo sa aj lepsie drzi v ruke, len je tazsie si ho nacpat do vrecka.....
borizz20.05.2008 - 02:05 Trvalý odkaz
Ale ani nie...nejak velmi vyrazne nezavadzal pri dennom noseni. A to som ho fakt nosil denne, ved namiesto 2 mobilov som fungoval na jednom ;)
jerikj21.05.2008 - 14:39 Trvalý odkaz
Tak ludkovia, uz mame kupene.... Dakujem za rady,hlavne za borizz-ove osobne skusenosti, ktore ma presvedcili. Telefon je fakt v pohode, hrubsi ako d900i a podla mna aj krajsi, dobre sa drzi v ruke, klavesnica je tiez o kus dopredu, menu tiez trosku ine... A ten spravca SIM je tiez fajn, velmi jednoduche a rychle... Spokojnost nadovsetko co sa tyka toho .... Hudba a reprodukcia nico moc, foto detto, a tiez si myslim ze to bude za chvilku cele rozkyvane,kedze konstrukcie neni buhvico... Ale za tu cenu, 2 SIM, hm super...
borizz21.05.2008 - 14:44 Trvalý odkaz
Gratulujem ;) u mna ta vola zostala rovnaka aj po niekolkych tyzdnoch pouzivania takze toho sa bat nemusis. A na foto sa mi aj tak najviac pacilo makro ;) uzi si mobil. Na 2 sim je to vyborna volba..
jerikj21.05.2008 - 16:13 Trvalý odkaz
Dakujem, este aby som to uviedol na spravnu mieru,telefon som bral pre sefa. / je to taky isty maniak do mobilov ako ja, strieda to pomerne casto :badgrin: /
alex.guzun28.05.2008 - 15:58 Trvalý odkaz
Ahojte.. uz tyzden mam tento fon.
Ale ani za boha mi nejde Java Gmail klient, on sa spusti, zadam meno:heslo, dostanem otazku "Want to send HTTPS information" dam mu jes a cakam a cakam.. Loading je stale na 0KB.
Nejde mi ani Gmail Maps Java apliakacia... Loading sa zasekne na 3 palickach.
Vsetko stahujem z mobile.google.com
Opera mini mi ale facha ako hodinky
a este jedna vec, ako by sa dalo donut fon instalovat velke Java aplikacie, lebo na jednu mi vypisal ze instalacny balik je nad velkostny limit.
Ma niekto nejake skusenosti s tymto?
vopred dakujem.
P.S. mam t-mobile
Peter Makai28.05.2008 - 17:38 Trvalý odkaz
Donutit nainstalovat vacsiu aplikaciu sa neda... jedine ze bby si bol nejaky sikovny reverse-engineer alebo by si vycestoval do Korei a prilozil niektoremu vyvojarovi pistol k hlave :-)
Ti google veci skusim otestovat ak budem mat cas...
edit:
Mno takze....Musis ist do aplikacii - java svet - volby - nastavenia a tam do apn napisat "internet" a ulozit
Ale aj tak to nepojde, teda aspon mne to vypisalo ze telefon nepodporuje potrebne certifikaty ci co (skusal som len mail)...
Edge7226.06.2009 - 19:26 Trvalý odkaz
Dakujem za typ na nastavenie aplikacie-java svet-volby-nastavenia do apn internet,uz mi to slape jak raketa.Vsetko mi islo,gmail,google maps aj predinstalovany prehliadac,ale ani za svet opera mini,ani w´n´w,dokonca ani teashark.Uz je to o.k.Mame radost Vincente,mame.
steve30.10.2009 - 16:13 Trvalý odkaz
Pre mna novy a zaujimavy poznatok. Expirovala mi Prima karta, takze aj do slotu 2 som dal SIM O2 /Fer/. Na Krahuliach, kde ina dalsia BTSka nemoze zasahovat, na SIM 1 mam 5 paliciek a na SIM 2 len 1-2 palicky. To asi preto su na dvojke obcas horsie podmienky hovorov.