- Späť na článok
- 7 príspevkov
Samsung INNOV8 (Samsung i8510)
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Martin Hombauer 09.02.2009 - 19:08
unived micindev: future pack? lol
anonymous09.02.2009 - 21:47 Trvalý odkaz
ZraLOCK: opravene
anonymous10.02.2009 - 11:08 Trvalý odkaz
orgi: ZraLOCK: mozem sa spytat, co znamena dlhodobe testovanie? skor sa mi ten clanok podoba na kratkodobu recenziu, ako zhodnotenie skusenosti s dlhodobym pouzivanim? chybali mi akosi info, akym stylom si ten telefon pouzival, co vsetko si na nom vyuzival, atd.. mozno mam ale inu predstavu o dlhodobych skusenostiach :)
a ten zaver s podakovanim - to je sice skor pre Risa, ale to tam rozhodne nema co robit. mozno info o tom, kto ten telefon zapozical, ale urcite nie podakovanie. a dakovat samotnemu serveru kde je clanok uverejneny? uff, to uz je huste self-promo.
anonymous10.02.2009 - 11:36 Trvalý odkaz
ZraLOCK: no ani ja neviem co znamena dlhodobe skusenosti. chces vediet dobu pouzivania?? takmer dva mesiace a to mi stacilo na zistenia, ktore som povazoval za vhodne napisat. ak sa chces nieco opytat, mozes, fon este mam ak budem vediet odpoviem.
a k podakovaniu: tie spolocenstva aj ja vieme preco som dakoval aj za co som dakoval aj komu som dakoval
anonymous14.02.2009 - 21:23 Trvalý odkaz
ya: nie kazdy vie zuzitkovat to co ma a potom aj dlhodobe uzivanie moze byt onicom..najvacsie sklamanie je z fungovania foto z mojej strany..straasne pomale oproti napr. k800i..aj zaciatok fotenia a aj snimanie fotky coho dosledkom su rozmazane snimky..inac neviem porovnat bo prvy symbos ale da sa..len dalsia vec ze bez hacku na tuto verziu softu tam az tak vela aplikacii pre symb. nenasukate.. nakoniec len pre zainteresovanych odkaz - samsungi8510.com
anonymous14.02.2009 - 21:44 Trvalý odkaz
ya: inac som zabudol, neda sa tak ako v klasickom fone vytvarat priecinky a prehadzovat subory napr. pri obrazkoch alebo hudbe co mi totaalne vadi..vsetko je spolu,este aj nezmysli z navigacie ci roznych hier su v jednej galerii a smola..no je to o symbiane, na ktory nie som zvyknuty..inac keby vedel c905i pracovat s dokumentmi,mal 3,5 jack,a hlavne vacsi display tak sa rozhodnem prenho..
anonymous05.03.2010 - 01:29 Trvalý odkaz
dzajroo: SUHLAS S ORGI. taketo recenzie som pisal na zakladnej skole. napr fotak sa spusta dlhsim stlacenim tlacitka fotaku, ne ze len cez menu. na co takimto amaterom poziciavate telefony a za teketo trapne akoze recenzie dlhodobejsieho pouzivania aj platite. amateri. BTW mam X2