samsung s8000 jet

• 10 príspevkov
  • Kubancek 27.09.2010 - 05:44

Ahojte vsetci, potreboval by som poradit co mam s telefonom. Kupil som si novy samsung jet v ktorom nemam widgets menu na pozadi nemam ani 3 plochy len jednu. moje menu je dost odlisne od kamosovej s8000 neviem co stym je tu mate parametre. Bol by som rad keby mi niekto poradil co dalej a ako to poriesim.

Verzia software: S8000BOIK6
    Verzia klienta: MagicSync V.1.0.0

Dakujem vopred za odpovede

• Hawker27.09.2010 - 11:32 Trvalý odkaz

Asi je to tym, ze si kupil mobil z akcie Orangeu, a on ma neakciovy...

Kubancek27.09.2010 - 12:37 Trvalý odkaz

Mobil mam kupeny cez cesky shop ktory dovaza telefony z nemecka a je to T-mobile a nie orange... no skusim pozriet ale ked som skusal cez PC studio tak mi napisalo ze mam poslednu verziu firmware.

sensilux27.09.2010 - 12:46 Trvalý odkaz

PC studio sucks! Prestuduj si tu stranku, najdes tam podrobny postup a vsetko k tomu popisane, rozoberaju sa tam aj ine problemy, na tej stranke najdes uplne vsetko pre ten fon...je to najlepsia stranka pre dany mobil. A ked Hawker napisal ze orange, je to v podstate jedno, ci orange, ci tmobile, nikde na JETe nenajdes original soft, jedine z obchodu...

Kubancek27.09.2010 - 12:57 Trvalý odkaz

a nemohol by si trosku naviest co vlastne mam na tom webe hladat ... niekde na fore moj problem alebo co ??

sensilux27.09.2010 - 14:22 Trvalý odkaz

ale no tak kamo, ved citat hadam vies, po lavej strane mas "menu" chod do sekcie forum a nasledne tam mas niekde dole Firmware a tam uz treba len citat a nic viac.... :)

a je to velmi jednoduche, su tam presne navody ako nato, rob to podla presnych krokov a za 10 minut to mas spravene..... ;)

Kubancek27.09.2010 - 16:52 Trvalý odkaz

ale to mam flashnut na novy firmware ??? alebo ako si myslel updatnut

Hawker27.09.2010 - 21:11 Trvalý odkaz

Nic v zlom, ale myslim, ze je to na tej stranke dost zrozumitelne napisane, a mimochodom - bolo to rozobrate aj tu na fony.sk, len treba hladat. Ked ti to nejde, navstiv nejaky servis.

sensilux27.09.2010 - 22:14 Trvalý odkaz

no ano flashnut na novy firmware, prides mozno o zaruku, mozno nie.