samsung s8000 jet
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Kubancek 27.09.2010 - 05:44
Ahojte vsetci, potreboval by som poradit co mam s telefonom. Kupil som si novy samsung jet v ktorom nemam widgets menu na pozadi nemam ani 3 plochy len jednu. moje menu je dost odlisne od kamosovej s8000 neviem co stym je tu mate parametre. Bol by som rad keby mi niekto poradil co dalej a ako to poriesim.
Verzia software: S8000BOIK6
Verzia klienta: MagicSync V.1.0.0
Dakujem vopred za odpovede
Hawker27.09.2010 - 11:32 Trvalý odkaz
Asi je to tym, ze si kupil mobil z akcie Orangeu, a on ma neakciovy...
sensilux27.09.2010 - 11:40 Trvalý odkaz
mal som JETa a potrebujes si ho len updatnut na original firmware. Vsetko potrebne najdes na tejto skvelej stranke direkt pre JETa http://samsung-s8000-jet.atlasweb.cz/
Kubancek27.09.2010 - 12:37 Trvalý odkaz
Mobil mam kupeny cez cesky shop ktory dovaza telefony z nemecka a je to T-mobile a nie orange... no skusim pozriet ale ked som skusal cez PC studio tak mi napisalo ze mam poslednu verziu firmware.
sensilux27.09.2010 - 12:46 Trvalý odkaz
PC studio sucks! Prestuduj si tu stranku, najdes tam podrobny postup a vsetko k tomu popisane, rozoberaju sa tam aj ine problemy, na tej stranke najdes uplne vsetko pre ten fon...je to najlepsia stranka pre dany mobil. A ked Hawker napisal ze orange, je to v podstate jedno, ci orange, ci tmobile, nikde na JETe nenajdes original soft, jedine z obchodu...
Kubancek27.09.2010 - 12:57 Trvalý odkaz
a nemohol by si trosku naviest co vlastne mam na tom webe hladat ... niekde na fore moj problem alebo co ??
sensilux27.09.2010 - 14:22 Trvalý odkaz
ale no tak kamo, ved citat hadam vies, po lavej strane mas "menu" chod do sekcie forum a nasledne tam mas niekde dole Firmware a tam uz treba len citat a nic viac.... :)
a je to velmi jednoduche, su tam presne navody ako nato, rob to podla presnych krokov a za 10 minut to mas spravene..... ;)
Kubancek27.09.2010 - 16:52 Trvalý odkaz
ale to mam flashnut na novy firmware ??? alebo ako si myslel updatnut
Hawker27.09.2010 - 21:11 Trvalý odkaz
Nic v zlom, ale myslim, ze je to na tej stranke dost zrozumitelne napisane, a mimochodom - bolo to rozobrate aj tu na fony.sk, len treba hladat. Ked ti to nejde, navstiv nejaky servis.
sensilux27.09.2010 - 22:14 Trvalý odkaz
no ano flashnut na novy firmware, prides mozno o zaruku, mozno nie.