Samsung SCH-M715 TOMNIA II Specs
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

corradovr6bt 23.06.2010 - 14:14
Mam moznost kupit tento telefon, je v nom ale korejcina a je blokovany, da sa nejako odblokovat a zmenit jazyk na slovencinu? dakujem za informacie
Peter Makai23.06.2010 - 16:21 Trvalý odkaz
Kedze je to dumb telefon, na SK jazyk mozes rovno zabudnut. Odblokovat by ti to mozno vedeli v nejakom mobilshope.
corradovr6bt23.06.2010 - 21:36 Trvalý odkaz
ale ved ma wm 6.5 nie?tam sa neda doinstalovat slovensky jazyk?
Ginkori23.06.2010 - 21:42 Trvalý odkaz
praveze malo fonov s Wm ma slovensku lokalizaciu skor cesku, ale na tento fon pochybujem ze by bola lokalizacia nejakeho slovanskeho jazyka pre vyrobok urceny pre koreu
cipiksvk23.06.2010 - 21:52 Trvalý odkaz
maxilamalne flash na inu ROM ale to je vsetko, ako vyssie pisali s sk jazykom sa rozluc
corradovr6bt23.06.2010 - 22:05 Trvalý odkaz
no mne tam staci dat jazyk ktoremu rozumiem..neviem ci to vezmem lebo mam na predaj n81 8gb a chce ju vymenit za toto...co je to flash na inu rom?mozes to trosku rozviest?dat tam ROM z ineho pristroja?
Lenka Ivančíková23.06.2010 - 22:09 Trvalý odkaz
Su rozne upravene neoficialne ROM,co vytvaraju nadsenci-vyvojari.Niektore su dobre,ine menej stabilne.Treba skusat,pripadne citat fora na to urcene.Len si najskor zisti,ci vobec na tento typ telefonu nejaku inu ROM ukuchtil.
corradovr6bt23.06.2010 - 22:14 Trvalý odkaz
fuha...tak toto je pre mna spanielska dedina...nokie a ich symbian este zvladam ale myslim ze toto by uz bolo na mna asi moc..a vobec neviem kde by som take nieco zohnal...myslim ze sa to asi nevyplati vymienat
Lenka Ivančíková23.06.2010 - 22:15 Trvalý odkaz
Myslim,ze aj eng na tomto fone je problem,nie to este zrozumitelny jazyk podobny nasmu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=643119
corradovr6bt23.06.2010 - 22:17 Trvalý odkaz
jj dakujem za odpoved, takze do tej vymeny nejdem :)
cipiksvk23.06.2010 - 22:29 Trvalý odkaz
pripadne skus MoDaCo forum, tam je tiez sekcia venovana ROM.
Lenka Ivančíková23.06.2010 - 22:48 Trvalý odkaz
Tam toho vela o tomto exotickom fone z Korei nie je.Iba som nasla,ze jeden na nom menil ROM a bricknul si ho.Potom ho musel poslat spat do Korei,aby mu tam flashli oficialnu ROM.Ja by som od tohto fonu dala ruky prec.Hlavne ked nie je technicky zdatny.