Samsung X450, Opera mini a Orange World Kredit
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
earwey 18.05.2007 - 12:32
Zdravim,
nijako sa mi nechce rozchodit na starsom Samsungu X450 Opera mini a Orange world kredit. Nastavenie som si poslal zo stranky. V zabudovanom prehliadaci mi stranky idu, len na Operu nie.. sluzbu mam aktivnu normalne. Mozno sa to tu uz niekde rozoberalo, ale mohol by niekto poradit? ..nieco pozmenit v nastaveniach alebo co
vdaka
tu su nastavenia, podla ktorych som to nastavil
Menu - Funbox - WAP prehladavac - Nastavenia - tu sa nachadza zoznam profilov, preddefinovane su Profil1 Info - Profil5 Info, jeden z nich si vyberiem a nastavujeme nasledovne:
Nazov profilu - Orange World
URL domovskej stranky - http://wap.orange.sk
Bezpecnost - Nie bezpecne
Nositel - GPRS
IP Adresa - 213.151.208.156
Uzivatelske meno - wap
Heslo - wap
APN - orangewap Tym je nastavenie ukoncene, MT automaticky zvoli nastavovany profil ako aktivny. Spat sa vratime potvrdenim pravej softkey, do zoznamu profilov, tu vidime nami nastavovany profil oznaceny "bodkou".
Orange World nastartujeme potvrdenim Domov vo WAP Prehladavaci alebo klavesu "i" v pohotovostnom rezime
matho18.05.2007 - 12:37 Trvalý odkaz
Nebolo by zle poznat tie nastavenia
Vseved18.05.2007 - 15:28 Trvalý odkaz
Skus dat apn internet...
earwey22.05.2007 - 14:53 Trvalý odkaz
ono vzdy ked dam nacitat nejaku webstranku tak mi restartuje cely telefon. uz som aj skusal vymazat celu operu a znova stiahnutu
orso22.05.2007 - 16:11 Trvalý odkaz
apn internet na prime nejde, pokial viem
sz.andrew9222.05.2007 - 19:17 Trvalý odkaz
apn je orangewap, inak nechal si Operu Mini aby urobil automaticke nastavenie siete? Mne na nokii 6020 opera mini sa nastavila a potom uz vsetko islo
Mikullas22.05.2007 - 19:36 Trvalý odkaz
Tieto nizsie Samsungy sa s java aplikaciami, ktore sa pripajaju na net (OM a Jimm), moc nekamaratia podla mojich skusenosti. Skus ist do nastaveni pre javu a tam vybrat polozku "nepytat si povolenie na pristup k internetu" (ak to tam niekde je).
A OM vie pracovat aj cez iny apn ako internet, tam by som problem nevidel.