SE C902: dialkove ovladanie PC cez bluetooth
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

ban 28.10.2008 - 20:33
Viete mi prosim povedat, akym sposobom nastavit dialkove ovladanie PC prostrednictvom bluetoothu v mobile?
Mam novy C902, nasiel som v moznostiach zaujimavu volbu - dialkove ovladanie (media player, desktop), ale ani na CD, ani v navode o tom nie ziadna zmienka, tak isto ani v nainstalovanom SE PC suite.
Proste to len mam v mobile a neviem co s tym dalej :?
Marian28.10.2008 - 21:08 Trvalý odkaz
No zapni pocitac, sparuj ho cez BT, zapni aplikaciu a ides... pouzival som to uz pred viac 5 rokmi...
ban28.10.2008 - 21:54 Trvalý odkaz
OK, skusim to. dik
levior28.10.2008 - 22:12 Trvalý odkaz
Este v BT menu windowsu klikni na ten telefon a vo vlastnostiach povol dialkove ovladanie alebo HID (human interface device). Neviem presne, tu v praci nemam BT. Daju sa najst na nete este profily k bsplayer, winamp, powerdvd a pod.
Al.Vlado29.10.2008 - 00:11 Trvalý odkaz
Ano, je to zaujimava sranda. Na SE W810 som to tiez pouzival, ale ak mas naistalovany BT Dongle pod Windowsackym driver-om, tak ti to nepojde. Iba ak mas Win Vista, lebo XP este HID nepodporuje. Ale ak mas BT nahodene pod origo ovladacom z CD, co bolo prilozene, tak ti to pojde. Ak ani tak nie, tak si nezapol tu sluzbu. Klikni pravou mysou na ikonu BT v tray a tam povol sluzbu HID. Ked budes parovat mobil s PC, tak vyber rozsirene moznosti a zafajkni aj tu moznost.
levior29.10.2008 - 01:09 Trvalý odkaz
Vlado, ja mam prave opacne skusenosti. Na kamosovom kompe s ovladacom k BT som to nevedel spojazdnit, lebo jednoducho nebola opcia. Ja to pouzivam uz daavno so suchym ovladacom z XP SP2.
Al.Vlado29.10.2008 - 01:11 Trvalý odkaz
Hm, zaujimave. Neviem potom preco mi to neslo. Uvidime, co nam napise BAN, ze ako mu to ide.
benko29.10.2008 - 07:18 Trvalý odkaz
takze ja som to skusil na K810i s ovladacmi z XP.nedarilo sa mi to spojit az kym som sa nespojil s mobilom cez My Phone Explorer.potom hned nabehlo aj ovladanie cez mobil
levior29.10.2008 - 07:53 Trvalý odkaz
BT ikona > show BT devices > klik na sparovany mobil > properties > klik na services list > zaskrtnut drivers for keyboard, mice etc (HID). Mne takto vzdy funguje aj na cuzdom PC.
Jaso29.10.2008 - 08:36 Trvalý odkaz
Jj,aj mne to fici s klasickymi win ovladacmi - xp sp2
ban29.10.2008 - 13:00 Trvalý odkaz
Mam klasicke XP, ale uz si nepamatam ako som instaloval BT,sa mi zda,ze bez cd. problem bol naozaj v nastaveni BT v PC (HID). Uz to funguje, akurat nie na 100% napr. v Bsplayeri. Niekto tu spominal nejake profily na nete, co to je?
levior29.10.2008 - 14:21 Trvalý odkaz
Ved o HID profiloch sa tu bavime. Tu ich mas zopar:
http://ulozisko.sk/96500/HID_profily.zip
Rozbal a posli cez BT do mobilu, len tak sa ti objavia nove v menu. Ked ich das na kartu tak sa budu dat len posielat druhym, tebe nepojdu.
stanleyjr29.10.2008 - 17:29 Trvalý odkaz
ako novacikovi ti odporucim server se-tuning.cz kde najdes vsetko o hid a omnoho viac :-)
ban29.10.2008 - 17:47 Trvalý odkaz
levior a stanleyjr: diki moc, idem to nastudovat. o takychto veciach nemam ani sajnu, takze ste mi moc pomohli
Sagittarius29.10.2008 - 23:13 Trvalý odkaz
zaujmave ze mne to islo na WIN NT (2000) a so se K610i a bez problemov
KEXAME04.11.2008 - 17:47 Trvalý odkaz
Tak som to skusal a mne to tiez ide. A mam XP SP2. a v pohode sa da vsetko ovladat. ESTE skusim, ci to ide aj na K 850 i.