SE K 810 Chyba softu ?

• 4 príspevky
  • Salinka 11.08.2008 - 02:39

Prosim vas pekne,vie mi tu niekto poradit ohladom mojho mobilu.Pred 3mesiacmi som kupila u operatora-Orange a kedze oni ten soft velmi pokazili,dala som do neho original Sony Ericsson pomocou jedneho cloviecika spomedzi vas.Po kratkom case sa mi zacalo kazit vela veci.Prestal zvladat viac veci naraz,nadalo sa fotit pri spusteni aplicakie,ani pozarat fotky-ukazovalo len cierne stvorceky a ani 2aplik.naraz-co by mal zvladat.Casto mi zamrzal alebo stratil sa singal a po chvilke nabehol.Teraz mi uz zacali blbnut aj tlacitko fotenia,hviezdicka,mriezka...Zrejme musi ist na reklamaciu ale s tymto softom mi zaruka padla.Viem,ze sa da uplne znicit ten soft a potom by mi ho mohli zobrat.Moze to byt aj chybnym softwerom?Oplati sa tam dat novy,alebo je to chyba mobilu?Vopred pekne dakujem.

• Ing. FijoK11.08.2008 - 02:53 Trvalý odkaz

reklamaciu vybavis, mas dve moznosti. 1) mozes tam dat naspat orangeacky firmware, aby si v servise nic nevsimli 2) posli telefon do servisu aj tak, pri takychto chybach sa stava, ze v servise rovno vymenia software a mobil ani nezapinaju, teda nezistia, ze ti pada zaruka. ale radsej by som volil prvu moznost

benko11.08.2008 - 09:03 Trvalý odkaz

Salinka.Zajtra vecer som doma pri PC a mozeme to opravit.ozvem sa ti na ICQ

Salinka11.08.2008 - 15:41 Trvalý odkaz

Ing. FijoK Dakujem za radu a Matko Tebe dakujem za ochotu,cenim si to.Ozvi sa pak.