se w910i - samovolny restart
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Jaso12.02.2009 - 18:06 Trvalý odkaz
v mobile, ked som mal W910i, tak mi to tiez robilo,hoci som tam mal iba 1gb kartu, predpokladam,ze ho mas z Orangeu. Ten soft z orangeu je dost nestabilny. Toto robila vacsina SE,co som mal z orangeu, s nebrandovanymi som podobne problemy nemal.
Vseved12.02.2009 - 19:47 Trvalý odkaz
Presne ako pise Jaso. Tiez mam W940i z Orangeu, dokial som tam mal ich soft, vypol sa mi aj 2x za den. Odkedy som si nahodil originalny soft, nemam ziaden problem.
Ondrej11512.02.2009 - 20:09 Trvalý odkaz
Vseved:Mas tam chybu W940i ??? :lol:
K teme:Ja neviem asi som stastni clovek mam soft z Orange este sa mi nevypol asi preto lebo sa onho staram pekne ;)
Ashlee12.02.2009 - 20:45 Trvalý odkaz
ja mam tiez w910i z orangeu a skusenosti podobne ako jaso a vseved,nerestartoval sa mi casto,ale stalo sa(mozno tak 3krat mesacne)odkedy je dekustomizovany tak sa mi zamrzol a nasledne aj restartoval iba raz ked som ho sparovala s pc...takze problem bude v softe
hej a mam 2GB kartu
toki12.02.2009 - 21:08 Trvalý odkaz
takze ked dam origos soft tak bude pokoj?
Vseved12.02.2009 - 21:35 Trvalý odkaz
No neviem ci pokoj, ale pocet restartov by ti mal dramaticky poklesnut.
toki12.02.2009 - 22:03 Trvalý odkaz
ok diki moc
toki13.02.2009 - 17:51 Trvalý odkaz
este taka mala otazocka, to sa robi normalne ta vymena systemu cez ten softwer co som dostal k mobilu nie???ako je to napr. u nokie (6300)
mathes09.03.2009 - 07:23 Trvalý odkaz
se-tuning.cz a tam je podrobny navod
benko09.03.2009 - 09:18 Trvalý odkaz
Podrobny navod na prepalenie firmware najdes aj tu http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=8245
mathes09.03.2009 - 11:17 Trvalý odkaz
lenze on dal original FW a pravdepodobne nenahral cez a2uploader cutomize.xml a preto mu to nejde, to iste som mal aj ja
benko09.03.2009 - 11:32 Trvalý odkaz
no ak uz mal oficialnu verziu FW tak staci pouzit seus.Ak je chyba vo FW tak sa to odstrani.Moze mat aj HW problem.Ak mu mobil spadol mohla sa poskodit doska(studeny spoj,vola medzi kontaktmi baterie)dovodov moze byt vela
DJ Pepe24.07.2011 - 14:47 Trvalý odkaz
tak drz "c"
edit: mas nainstalovany gordons gate?
maco-lv24.07.2011 - 19:43 Trvalý odkaz
drzim C a akurat sa zapne na prenos dat a ten program mam nainstalovany mam win xp a kabel DCU-65 uz neviem kde je chyba flashoval som aj K610i a tam neboly taketo problemy tak neviem