- Späť na článok
- 11 príspevkov
Skúsenosti s 3000 a 4500 mAh batériou v mobile
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
Me_Gusta 11.12.2012 - 15:07
Chcel by som sa opýtať na jednu vec. Na ebayi som našiel pre svoj telefón batériu s kapacitou 5000mAh, ale je až moc lacná a viac predajcov ju má za tú cenu okolo 7 - 10 dolárov + zadný kryt. Oplatí sa také niečo vôbec kupovať?
Erik Lörinčík11.12.2012 - 15:27 Trvalý odkaz
Trošku prisilná batéria, či nie? Opavte si to prosím.Citujem: Dôvody na kúpu neznačkovej 45000 mAh batérie môžu byť dva - nižšia cena a pohodlnejšie držanie hrubšieho mobilu vo veľkej ruke.
FaFrNoK11.12.2012 - 15:45 Trvalý odkaz
Je vsak potrebne si aj uvedomit ze NFC je v baterii a nie v mobile. Aj ked momentalne realne vyuzitie NFC u nas je ...
lukas11.12.2012 - 16:01 Trvalý odkaz
Me_Gusta...Myslím si že to nemá veľký význam...Ja som si tak kúpil 3500mah baterku do svojho SGSII a nebolo to na nič. Vôbec to toľko mah nemá, vydržala menej ako pôvodná a telefón sa mi samovoľne vypínal...Jednoducho šmejd...videl som tam síce recenzie aj od iných ktorý si chválili väčšiu výdrža fungovalo im to, ale 95% z nich napísalo, že to rozhodne nie je 3500mah, ale tak možno o niečo viac ako pôvodná...čiže neviem neviem...Kúpil som si originál battery kit z bazosu za polovičnú cenu a som spokojný. Baterku mám aj so zárukou, skús radšej pozrieť originál od niekoho za lepšiu cenu...to bude asi lepšia voľba
katro11.12.2012 - 16:13 Trvalý odkaz
Chcel by som sa spytat, kde ste zohnali (resp. kde sa da kupit). Originalna 3000mAh bateria od Samsungu z clanku? Nejak sa mi nedarilo ju najst.
Vopred dakujem za odpoved.
Richard Hombauer13.12.2012 - 15:30 Trvalý odkaz
Originálny kryt s 3000 mAh batériou sa už predáva aj na Slovensku, ale zatiaľ ho zoženiete len v galériách Samsungu - špecializovaných predajniach v Bratislave (Polus, Central), Nitre a Košiciach.
Moonlight15.12.2012 - 23:24 Trvalý odkaz
Zaujmam sa o tu 3000mah bateriu.Volal som do Polusu v BA a tam mi povedali ze o nicom takom nevedia-ze to je vraj neoriginalna bateria.Viete mi prosim napisat nejake typove oznacenie tejto baterie,chcel by som si ju vyhladat na nete.Vopred diiik.
panther3316.12.2012 - 22:32 Trvalý odkaz
ani v KE o takejto baterke este nepoculi,
Richard Hombauer17.12.2012 - 15:03 Trvalý odkaz
kodove oznacenie EB-L1G6ULU, ze mi to nenapadlo napisat rovno do clanku...
Wayne21.12.2012 - 13:01 Trvalý odkaz
Mna by zaujimala orientacna cena.
Andrej Lenghart21.12.2012 - 13:17 Trvalý odkaz
Co tak skusit google? Cena okolo 22-25e.
Riso, ale ved v clanku je napisane jej oznacenie. ;-)