Skusenosti so Samsung i560 ma dakto?
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Marian06.06.2008 - 19:50 Trvalý odkaz
sak si ho kup blaster a presvedcis sa o nom osobne...
btw, len tak som si preletel web a napriklad displej ma vraj krasne farby, len je menej citatelny na slnku, aplikacie to berie normalne, GPS funguje normalne, len neviem s cim vsetkym...
blast3r06.06.2008 - 20:21 Trvalý odkaz
sak ale ci potom uz nebude neskoro :D...
Ale nie mam nan dost velky zalusk... :)
Uvidim... Aj ked radsej by som bral SGH i550 ale akosi ho nevidno v obchodoch....
Marian06.06.2008 - 20:30 Trvalý odkaz
i550 je skareda tehla...
Anonym (bez overenia)06.06.2008 - 20:32 Trvalý odkaz
A posledna otazka, mozno trochu blba - Dal by sa gps primac zdielat so zariadenim PPC napr cez BT?
Na windowsoch mobilnych sa to da napr. cez GPSGate. O Symbiku zatim netusim, ale mozne to je, kazdu chvilu vznikne nieco nove.
Quo06.06.2008 - 20:58 Trvalý odkaz
Na konkurencnom webe sa tiez niekto stazoval ze GPS je locknute pre externe navi sw a funguje len snavigon-om.
Peter Makai06.06.2008 - 21:25 Trvalý odkaz
Mno...ten typek co na tom webe pisal tu minirecenziu, tam napisal aj toto neviem ci slo o finalny kus, ale ak ano poradim len jedno - ruky prec
pisal ho 16.3. a urcite to nebol finalny kus.
Osobne nevidim dovod preco by mala byt GPS zablokovana len na navigon, to ze to jemu neslo mohlo byt chybou daneho kusu.
Aj tak najlepsie by bolo, keby sem napisal niekto kto ho ma kupeny z predajne a ma tym padom zarucene finalnu HW verziu.
blast3r07.06.2008 - 16:35 Trvalý odkaz
to fakt ho nikto tu nevlasntni... boze moj, SE a Nokie nie su jediny vyrobcovia telefonu.... :)
Marian07.06.2008 - 16:37 Trvalý odkaz
faaakt? sak si ho kup a nepiskaj...
blast3r07.06.2008 - 17:09 Trvalý odkaz
Som ten prispevok myslel zo srandy, nemusis sa Altis hned urazat :) ...
Po precitani recenzie tu http://www.mobile-review.com/review/samsung-i560-en.shtml (ENG), som uz na 99% rozhodnuty, ze ho kupim....
tot vsje...
Marian07.06.2008 - 17:11 Trvalý odkaz
ale ved ja nemam dovod sa urazat, eto vsjo :)
simumarek08.06.2008 - 23:43 Trvalý odkaz
ja ho mam ale len testovaciu verziu ..