smartfon s čo najlepším fotoaparátom

  • 5 príspevkov
  • matej 11.11.2014 - 17:50

    ahojte vedeli by ste mi poradit? hladam mobil s čo najlepším fotoaparátom pred tým som mal htc desire x...niektore scény sice nezvládal ale fotky boli ostré a kvalitné..
    nedavno som mal v rukach LG F60 a fotoaparát bol príšerný. myslel som si že aj lowcostovy mobil moze mat v tejto dobe uz lepsi fotak..každopadne dakujem za tipy.

  • ondrakomous12.11.2014 - 00:25 Trvalý odkaz

    kup si nokiu s winskama, ty foti libove. vem nokii 720, ta foti fantasticky ve tme, pouzitou sezenes se zarukou tak kolem 120euro. nebo novejsi 730,735. na foceni nic lepsiho jak nokii nesezenes. nebo pak huawei, ty se hodne zlepsili ve fotacich. jsou tady recenze na g6, g620s. lg nefoti spatne v tech lowcostech. vyhnul bych se sony, ty sou desny. taky xiaomi foti slusne. zte nubia ti pouzivaji sonacky chipy, treba ZTE Nubia Z5 Mini se da sehnat v akcich za hodne dobry penize. ma dobrou predni i zadni kamerku, hodne jsem o tom mobilu premyslel. vychazel mi nejlip pomer cena/fotaky. potom sou ty top vlajkovy lode, tam je to plusminus vsechno stejny, iphone, sony, samsung, mas to tady taky na fony sk v recenzich, ale tam se bavime o cene pres 500euro. jo a jeste nesmim zapomenout na nerdovu oblibenou motorolu, motorolu moto g 2 sezenes levne a foti dobre.

    janesbond112.11.2014 - 01:21 Trvalý odkaz

    Keďže som pochopil význam toho slova, ktoré si napísal za tym "ps" a keďže si neuviedol nejaky limit v cene, odporučil som Ti to najlepšie o čom viem.
    Ak budeš mať môžnost niekde si G3 omakat, tak sam uvidíš. Ja som tento fon zobral (aj ked LG mi nikdy nejak nesmakovali) hlavne kvôli fotaku a som maximalne spokojný či už fotim cez den alebo v tme...a este po menších úpravách (konfigu kamery) je to ozaj špica..ako som už napísal - pre mňa TOP..(389 € )
    http://youtu.be/ZR5M3igI9hs
    http://youtu.be/QWqesZzAEUU