Temy na SE C702
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

vanessa 30.07.2008 - 20:21
Ahojte. Neviete mi niekto poradit nejaku web stranku na stahovanie tem do Sony Ericssonu C702? Poznam stranku zedge.net, kde je toho naozaj vela, aj temy, aj obrazky, atd., ale na C702-ku tam nie je este vobec nic. Vlastne na ziadny SE C-ckovu radu tam nie su ziadne vecicky. Tak prosim, hodte sem niekto nejaky dobry link na temy do C702. Diky moc.
borizz30.07.2008 - 21:02 Trvalý odkaz
vanessa na C702 mozes pouzit akukolvek temu, ktora je urcena pre modely K850, W910, K660 a ine....prakticky sa daju pouzit aj temy urcene pre K800 a podobne. V podstate potrebujes cokolvek, co ma rozlisenie 320 x 240 bodov ;)
Hawker31.07.2008 - 00:02 Trvalý odkaz
Skus myK800.lasyk.net, mala by existovat, z podobnej myK750.lasyk.net som si stahoval temy do K750. Alebo skus www.esato.com. :)
JATRO31.07.2008 - 00:38 Trvalý odkaz
Vanesska k tym temam najlepsie na temy su zedge.net ta je naj lepsiu isto nenajdes a ja pouzivam este www.lasyk.net alebo www.getjar.com a skus to aj s tymi ikonami musis len skusat stiahni na stranke zedge temu na k810i lebo ako pises na c 702 este nie su temy ale ako tu pisu mozes tahat na ine tipy a stiahni temy ANIMATED BATTERY alebo WINDOWS-XP musi to ist a su tam aj temy ze mas hodiny na celi displej napriklad SWF-FLASH-ANALOCLOCK musi to ist pozor su to temy na k810i je to to iste potom napis.
Josa31.07.2008 - 00:46 Trvalý odkaz
no neviem ci sa jej podari zmenit ikonky. orange toto zvykne neumoznovat
vanessa31.07.2008 - 10:46 Trvalý odkaz
Ved prave toho sa obavam aj ja, ze tie ikony mi nepojdu zmenit. Myslim, ze Orange to tam nastavil na pevno, aby sa to nedalo menit. Ale kazdopadne skusim namatkovo stiahnut nejake temy, vyskusat ich v mobile, a dam vediet, ako to dopadlo. Inac, diky za rady a tipy.
brakin31.07.2008 - 20:23 Trvalý odkaz
no neviem neviem ci bude pasovat tema z K800 lebo ma ine rozpolozenie klaves. odskusam a dam vediet
borizz31.07.2008 - 20:53 Trvalý odkaz
brakin bude pasovat ver mi ved som ho skusal ;)
vanessa31.07.2008 - 21:27 Trvalý odkaz
Prave som vyskusala na mojej C702-ke cca 30 novych tem, ale ikony v menu sa nezmenili. Su stale rovnake - oranzove, fadne, nudne, otrasne. S tym sa clovek asi musi zmierit. Skoda.
JATRO01.08.2008 - 11:24 Trvalý odkaz
asi sa ozaj na brantovanom telefone c702 od Orange ikony nezmenia lebo na kupenom sa menia v pohode treba len prepalit fireval inac asi nic nepomoze je to nechutne ako pokazi operator telefon.
RobertDza01.08.2008 - 12:10 Trvalý odkaz
Zeby boli nejake super temy na Zedge si nemyslim. Skus aj kengu.ru
vanessa01.08.2008 - 12:18 Trvalý odkaz
Vediet tak po rusky, aj by som vyskusala. :-( Myslim, ze na zedge je toho pozehnane. Urcite sa da vybrat.
Hawker01.08.2008 - 15:36 Trvalý odkaz
2 brakin - Brano cau. :-D To vies, na dobre sa nezabuda, aj ked clovek nestiha. :) Inak, na ruskych strankach je kopec zaujimavych tem, len treba vediet azbuku... ;)
brakin02.08.2008 - 01:42 Trvalý odkaz
4 imro: sak dojdi nas kuknut, este stale fungujeme, dufam ze heslo si pamatas, ved su to uz roky, aj robko teraz chodi, a quo by sa tiez mohol rozhybat ;-)
btw decka zhanam tie app na SE LIGHT a TORCH, kde sa to da scucnut ? neviem to dajak vygooglit
borizz02.08.2008 - 03:04 Trvalý odkaz
brakin mas SS ;)
brakin02.08.2008 - 18:39 Trvalý odkaz
Borizz dakujem
frajerloo12326.12.2010 - 10:32 Trvalý odkaz
Skus http://www.zedge.net/themes/690884/crayon-physics-theme/
Radoslav Ziak26.12.2010 - 13:42 Trvalý odkaz
2vanessa. Musis stiahnut temy s flash animaciami, a este musis tie flash animacie nahrat do telefonu. Pozri si blizsie informacie na se-tuning.cz a semania.cz Pozri si blizsie info o flashi A200. Podobne sa daju nahrat i ikonky do telefonu, mozes si zvolit viacero stylov ikon windows, iphone atd.
2brakin: http://www.substanceofcode.com/downloads/torch_v1.0_bin.zip