- Späť na článok
- 16 príspevkov
Tesco mobile má 150-tisíc zákazníkov
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...
galaxi 06.11.2014 - 10:37
tarifikacia tescomobile znehodnocuje, data prevadzkuju v slabuckej sieti. Jednoznacne vyhodnejsi funfon lacnejsie volania, vyhodnejsia tarifikacia, silna datova siet 3G.
huje®06.11.2014 - 10:59 Trvalý odkaz
Tesco mobile + Clubcard = dvojnásobný kredit pri každom dobití a teda*:
Tesco mobile vo vlastnej sieti volania zadarmo.
*Tesco mobile SMS 2,5 centa
*Tesco mobile denný internet 250 MB za 25 centov
*Tesco mobile hovory do iných sietí 5 centov / minúta so sekundovou tarifikáciou po prvej minúte hovoru
Dátová sieť O2 je v pohode. Už som ti to joso písal pri tvojom predchádzajúcom ťažení pod článkom o O2 :-)
P.S.: A navyše = zákazník z O2 volá aj na tesco mobile po prvej minúte zadarmo.
P.S.2: Tesco mobile sa na samostatného operátora či inú sieť nehrá. Tesco mobile ním/ňou naozaj je. Na rozdiel od FF ktorý prevádzkuje výlučne Orange a teda nejde o žiadneho iného operátora ;-)
zemiak06.11.2014 - 11:01 Trvalý odkaz
Ak sa nemylim, Funfon ma oficialne (bez prenosovych bonusov) iba 200MB za 40 centov, spravne?
huje®06.11.2014 - 11:16 Trvalý odkaz
Správne :-)
Veď ak ti bude málo, môžeš si ďalších 200 mega v ten deň za ďalších 40 centy dokúpiť.
Pišta ti predá ;-)
mental.disease06.11.2014 - 11:22 Trvalý odkaz
Zemiak: ano denný majú 200MB za 40 centov. Tesco 250MB za 25 centov. Mesačný je rovnaký ako v Tesco, teda 500 MB za 5€.
Tarifikácia 60+1 nie je až taký problém pri cene 5c/min.
Oproti FF volám lacnejšie od 43. sekundy, oproti Easy od 34. sekundy, oproti O2 od 24. sekundy.
K tomu najlacnejší internet
K tomu najlacnejšie SMS 2,5c
K tomu volania v Tesco zdarma
Blahoželám! Ľudia nie sú až tak *ebnuty.
Rastislav.j06.11.2014 - 13:45 Trvalý odkaz
1) tie vaše polovičné ceny platia len, ak miniete min. sumu dobitia do 30 dní a najmenšia suma dobitia je 5€ - potom extrakredit nenávratne prepadá
2) FF má 500 MB balík za 5€/30 dní s možnosťou dokúpenia ďalších 500MB balíkov v cene 3€ pre prvé navýšenie a 1€ pre druhé až deviate navýšenie
3) FF má 500 MB balík za prenos čísla, ktorý zatiaľ ťahá bez uplatnenia FUP
huje®
„Dátová sieť O2 je v pohode.“ ako vtip to nebolo zlé
galaxi06.11.2014 - 15:33 Trvalý odkaz
hujer ta o2 siet a hlavne na data je iny vtip, daj este jeden nech sa este pobavime.
Ten bonusovy prepadajuci kredit od tesca je iba chytak na hujerovcov, bezny zakaznik zoberie sekundovu tarifikaciu, 7 centove volania, rychlu a vsade dostupnu datovu siet.
mental.disease06.11.2014 - 16:48 Trvalý odkaz
1) no a? veď je to bonus za dobitie. čo má kolko platiť 12 mesiacov? :-))
ak aj niekto menej volá tak bonusový kredit sa míňa ako prvý. takže sa dostane na útratu 2,50€ mesačne.
2) fakt ohromné. že aká výhoda :O
takže za 8€ môžem mať 1000MB na mesiac za 9€ 1500MB.. To už si rovno dám denný TESCO kde za 7,50€ je 7500MB.
3) ano na 6 mesiacov a potom čo kam preniesť?
mal som dáta od Orange, Telekom aj O2. Môžem s čistým svedomím napísať. Tam kde má O2 3G sieť je stabilita vyššia ako u O. a T.
jediná výhoda FF je 7c volania 1+1 na krátke hovory do 43 sekúnd.
Ale homo sapiens si aj tak kúpi dual sim a vyberie si výhody od každého.
Lumiak62506.11.2014 - 16:57 Trvalý odkaz
Ja som tu cez Telekom a 4G. Dáta mám zdarma na 3 mesiace. Easy pecka má volania za 9centov a po prekročení 50centov v danej sieti zastaví účtovanie.Kredit platí 12mesiacov ako karta. Telekom už má pomaly väčšiu 4G sieť ako O2 3G. :)
Rastislav.j06.11.2014 - 22:29 Trvalý odkaz
mental.disease
1) Tu nejde o to koľko má platiť, ale že píšete mierne povedané zavádzajúco, vrátane toho tvojho príspevku o 2,5€.
2) áno, ty si dáš internet za 7,50€/30 dni aj keď by ti bežne na 30 dní stačilo 500MB a viac potrebuješ tak raz dvakrát ročne :-) a dopredu nevieš ktorý to bude.
3) potom do O2 a hneď späť
„Tam kde má O2 3G sieť“ a to je ten hlavný problém O2, nasledujúci je maximálne teoretické rýchlosti. A už to neseká pri prechode na spomalené dáta čakajúc na potvrdenie, že to má ísť pomaly?
galaxi07.11.2014 - 05:37 Trvalý odkaz
tesco mobile nie je take vyhodne ako sa zda. Je taj vela chytakov, ktore si zakaznik uvedomi az ked realne zacne tesco mobile pouzivat.
huje®07.11.2014 - 09:30 Trvalý odkaz
Joso keby si si ten článok prečítal, zistil by si , že v Tesco mobile je už 150.000 zákazníkov, ktorí veľmi dobre vedia čo od svojho operátora dostávajú. Aj bez tvojich zbytočných a soráč, ale poriadne hlúpych poznámok.
dolezite_upozornenie07.11.2014 - 10:23 Trvalý odkaz
Rasťo, však aj Tesco má 500 MB za 5€ s obnovou za 3€. Čiže kto chce denný, dá si denný, kto chce mesačný, dá si mesačný. Navyše pri tom mesačnom ti ostane ešte 5 € na volanie a sms.
zemiak07.11.2014 - 11:40 Trvalý odkaz
No, mesacny balik v Tesco mobile sa neodratava z bonusoveho kreditu, mina sa tvoj "skutocny".
Takisto roaming sa neodratava z bonusoveho.
Mozes sa dostat do situacie, ze ti datovy balik scucne realny kredit a bud sa uz neobnovi alebo si zo zahranicia nezavolas. Este sa mi to nestalo, ale clovek si na to musi davat pozor.
Rastislav.j07.11.2014 - 14:07 Trvalý odkaz
dolezite_upozornenie
objavil si Ameriku, ešte aby si pochopil príspevky.
Bonyek@azet.sk10.11.2014 - 02:48 Trvalý odkaz
v o2 sa nedá dokúpiť za 50 centy ďalších 250 mega.?