Testujeme MyPhone 6650
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Michal04.05.2009 - 13:23 Trvalý odkaz
Aka najvacsia karta tam ide?
podporuje javu?
citlivost radia?
Gash04.05.2009 - 13:55 Trvalý odkaz
javu nepodporuje. pribalena je gigova karta, bezproblemov mi vsak nacitalo aj moju 4 GB :)
citlivost radia je priemerna, pri natiahnutych sluchadlach chytis vacsinu radii bezproblemov, otestoval som Fun a FM radio a podarilo sa mi aj bez sumu ;) co ma vsak prekvapilo je, ze pri zapnuti prehravania cez reproduktor hra radio aj v sluchadlach..zbytocne.
potesilo ma nabijanie cez USB kabel a pouzitie rovnakej nabijacky ako maju Nokie. taktiez aj velmi nizka hmotnost (68 gramov s baterkou). co mi lezie na nervy je uvodny zvuk pri zapnuti a zvuk upozornenia, ktory je prilis nahlas.
Richard Hombauer06.05.2009 - 12:49 Trvalý odkaz
tento model mozete dnes vidiet aj v ramci stredajsej videorecenzie na Fony.sk ;)
mna na nom najviac potesilo dialkove ovladanie PC cez Bluetooth (profil HID) ako na Sony Ericssonoch.
a samozrejme cena a dizajn
z funkcii otestuj Miso prosim ten budik...ci tiez budi len 20 sekund.
paci sa mi, ze budi tiez FM radiom, ale ak len 20 sekund, tak to straca zmysel. podobne je to na 8810TV, ale tam mi to vyhovuje, lebo ked chcem spat dalej, tak ma to o dalsich 10 minut zobudi a ked uz chcem vstat, pustim radio rucne. no idealne by bolo, keby budenie radiom budilo aspon 5 minut.
FM radio (na rozdiel od myPhone 8810TV) nepustis bez sluchadiel, ze?
vyskusaj to pripojit vypnute ku PC, ci sa tiez zobrazi nabijanie aj mass storage
Fizzy06.05.2009 - 13:04 Trvalý odkaz
Kazdeho bude urcite zaujimat vydrz baterky a porovnanie so Samsungom D880/D780.
Kvalita hovoru je aka? Porovnatelna s klasickym mobilom na 1 sim?
Gash06.05.2009 - 13:47 Trvalý odkaz
reproduktor je tichsi ale kvalita hovoru je normalna, porovnatelna s ostatnymi fonmi
riso, mass storage toto nema, skusal som ho pripojit vypnuty, iba nabija, takze konektor bude len systemovy.
to zmensenie foto na 128 x 160 v mms sa da vypnut, je to v nastaveniach.
mne sa na nom paci hlavne - automaticke vypnutie hovoru po vami nastavenom case. priradovanie videi, obrazkov a zvoneni na prichadzajuci hovor roznych kontaktov. okrem toho aj pocitadlo prijatych a odoslanych sms.
budik so standardnym zvonenim zvoni normalne, pokym ho nestlmis alebo nevypnes a s FM radiom zvoni tiez 20 sekund, ale musia byt v nastaveniach FM radia zapnute reproduktory.
3michal26.05.2009 - 20:11 Trvalý odkaz
Tak prisiel som na sposob akym sa dostat z tohto telefonu do PC cez USB kabel :lol: :lol: Je potrebne pripojit telefon normalne do nabijacky do zasuvky a zaroven ho pripojit aj cez USB na PC. Po pripojeni do nabijacky elektrickej zasuvky sa zobrazi moznost prenos cez USB-pamatova karta a potom treba pripojit USB do PC a pocitac ho uz potom najde :lol: To len Cina moze vymysliet takyto komplikovany sposob :lol:
Richard Hombauer26.05.2009 - 22:20 Trvalý odkaz
Gratulujem za objav. Mne by to nenapadlo. Napis to prosim aj pod recenziu do diskusie. Dakujem.