- Späť na článok
- 14 príspevkov
TOP 11 smartfónov do 250 eur
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

itlukas 16.11.2015 - 01:10
fony.sk a kde ste nechali xiaomi redmi note 2? jasneho vitaza v tejto kategorii a M2 note by som uz nahradil meizu metal,aj ked vysiel len nedavno..prakticky za rovnaku cenu o dost lepsie vybaveny fon navyse s krasnou unibody kovovou konstrukciou, takze tito dvaja jednoznacni vitazi, potom dlho nic..a tak az s odstupom P8 lite ,ostatok vacsinou same stare brecky.. starina S5 mini ci lowend A3 napr ani neviem co tam vobec robia(slabucke srackove zasekane predrazeniny nic viac), ked uz urcite by som ich nahradil o dost lepsim galaxy J5 resp namiesto A3 uz urcite radsej A5 (uz je s cenou na heureke od 248e a to dokonca som tam nasiel uz aj SK distribuciu!, takze sem do tejto kategorie uz rozhodne patria jak J5 tak aj A5..) taktiez by si tu zasluzil byt aj honor 4X
Wayne16.11.2015 - 08:07 Trvalý odkaz
Uz prestan.
ondrakomous16.11.2015 - 09:00 Trvalý odkaz
ty si jen teoretik, a3 ma snap 410 a na 5.02 lita jak vitr, s-amoled display, dobra vydrz, krasny tenky kovovy unibody telo. meizu m2 note-kovovy se neprodava,s5mini je take perfektni telefon i na dnesni pomery.
Ray Ben16.11.2015 - 09:37 Trvalý odkaz
Súhlasím s Ondrom, A3 je pecka. Mal som A3 síce iba na 10 dní ako náhradný mobil od operátora, ale nato že som WP užívateľ musím povedať že som bol spokojný, síce som ho len tak skúšal ako sekundárny mobil. Trošku mi tu chýba Nokia Lumia 830, aj keď nie je novinka ešte je stále zaujímavou voľbou ako alternatíva k androidom.
ondrakomous16.11.2015 - 10:17 Trvalý odkaz
vsak jo, vyber je absolutne vporadku. rekl bych, ze z dany cenovy kategorie byh vybiral hodne podobne, jasny top je moto g-3, skoda, ze se tady oficialne neprodava. jenze z hlediska investice je to desny provar, ono je lepsi koupit samsung, jak nejaky cinsky delo, protoze meizu, xiaomi vubec nedrzi cenu.
Lukas16.11.2015 - 12:14 Trvalý odkaz
desire tu znacky ako meizu alebo xiaomi sa moc neriesia(aj ked bola teraz recenzia na mx5 po polroku uvedenia)ale tymto sa venuje iny portal
Nightmare16.11.2015 - 23:46 Trvalý odkaz
nenic si nervy jemu budes darmo nieco pisat
rbt17.11.2015 - 00:31 Trvalý odkaz
Redakcia a kde ste nechali nové Lenovo Vibe P1m? Stoji 199€ a má baterku 4000mAh. Dnes by som ho iste kupoval skôr ako Lenovo P70.
mental.disease17.11.2015 - 01:45 Trvalý odkaz
A čo keď je novší?
Má o dosť slabší čipset Mediatek MT6735P (Vs MT6752)
Foťák 8MP Vs 13MP
A hlavne ak chceš dual sim, microSD si môžeš strčiť za klobúk.
basty17.11.2015 - 02:01 Trvalý odkaz
Keď je A3 pecka tak ja som lietadlo..S P70 sa neda porovnať..P8 lite slabá výdrž.Inak p8 lite alebo P70.Rozhodujúci je dizajn a výdrž batérie.Inak dobrá voľba oba si myslím..
ondrakomous17.11.2015 - 10:31 Trvalý odkaz
mel jsem silnejsi verzi a3, s 1,5gb ram a LTE, hodne dobrej telefon za cenu kolem 214 euro, rozhodne lepsi jak s3 neo, z ceho jsem byl asi nejvic prekvapeny je kovove telo, mel jsem matnou cernou verzi, na zadnim krytu se nedelaly otisky, to jsem jeste nevidel, abych telefon nemusel vubec cistit, dal ten telefon ma novou generaci amoledu, nevim jestli si nekdy videl takovej display, je to proste pecka. celkove je telefon opravdu neuveritelne lehky a kompaktni, po boku je takovy stribrny lemovani, nestalo se mi, ze by mi vypadl z ruky, zadni kamara je perfektni, predni je nepouzitelna. prave cela ta rada A3,A5,A7 je hodne povedena, xiaomi muze byt sebelepsi, ale ten "kovovy feeling" ti laciny chinsky plastacek nenahradi. navic baterka s kapacitou 1900 realne vydrzi dele jak chinsky telefon s 3000.
mental.disease17.11.2015 - 12:27 Trvalý odkaz
Tak si treba počkať na note 2 pro. To isté v kovovom tele.
Dolar20.11.2015 - 10:49 Trvalý odkaz
Urcite tam mal byt aj Xiaomi redmi note 2 ... niezeby toto boli zle telefony, ale povecsine stale nieco chyba do uplnej komplexnosti. Presne pred mesiacom som riesil novy telefon z tejto cenovej hladiny a takmer vsetky mali v mojom pripade nedostatky. Samsung hlavneho kandidata som odpisal hned ako prveho, dualsim verzia ma len 1 gb ram, 16 GB rom (10 realne pouzitelneho) a to vsetko za 250€ ... onicom. Zvysnu cinu som odpisal pre zdielany slot sd/sim , "16" GB je dnes proste malo. Dalsie telefony som odpisal lebo snapdragon 410 nepovazujem za dostatocne vykonny procesor ani len na bezne pouzivanie. Doteraz som mal S2 a tento len o 4r novsi cpu ma vykon len o 15-20% lepsi? To snad nie :D Uz sa zdalo, ze utrem hubu naprazdno, ale dopracoval som sa ku xiaomi a konkretne redmi note 2 - dual sim, slot pre pametovu kartu, vykon medzi S4-S5 a to vsetko za 155€. Chyba mi sice amoled a niekomu by asi chybal aj 800 Mhz LTE, ale 4ka LTE fachci a display som musel predychat :) Verim ,ze o 2r uz budem mat z coho vyberat aj medzi tu predavanymi telefonmi
pepe26.11.2015 - 15:03 Trvalý odkaz
Zdravým,ja som mal možnosť odskúšať priebehu pol roka sony xperiu z3 compact ,lenovo a6000,huawei y550 a p8 lite,pri lenove uz prvy den som zaregistroval vypadavanie aplikacii,hier a neustale obťažovanie ohladne vyberu pamate fonu a sd karty,po mesiaci som to vzdal a zbavyl sa ho,tento problem sa vyskytuje aj pri vysich modeloch tejto znacky.U sony xperii som bol spokojny ohladne vykonu celkovo az na vodeodolnost,po viacerych testoch v bazene sa reprak o dost znehodnotil.S oboma mobilmy od huawei som nadmieru spokojny hlavne s p8 lite.