- Späť na článok
- 18 príspevkov
TOP 6 smartfónov do 350 eur
Najčítanejšie články
Najnovšie príspevky
Diskusia: SpyraThree - vodná puška za takmer dvesto eur
Vdaka teda...ale draha hracka naozaj je toDiskusia: Telekom: zmeny podmienok na predplatených kartách a širšia ponuka MIX balíčkov
A tomuto hovoria že zlepšujú služby...Diskusia: Cez Xiaomi Pay zaplatíte na Slovensku už aj Visa kartou mBank
Škoda že VUB v tom nejak zaostávaDiskusia: Huawei P60 Pro - perleťový unikát
Inak som si všimol, že DxO Mark bol dneska aktualizovaný a P60 Pro je na 1.mieste 👏👏👏Diskusia: Huawei Watch Ultimate – pripravené na dobrodružstvo
Da sa nimi platit, ale iba na trhoch, ktore podporuju platby cez Huawei Pay. Slovensko medzi ne nepatri.
Rodičovská kontrola
Lenže ak má dieta apple a rodič Samsung tak je tu problém. Aké sú vtedy možnosti?Samsung Dexx
Tak zrejme to tu vela ludi nevyuziva. :) Vdaka za info.LG V50
Kolko by bola primerana cena ti neviem povedat, len viem, ze nanovo zafoliovat rozbaleny telefon nie je ziadny problem. Ja by som stvorrocny telefon, ktory sa tvari ako nikdy nerozbaleny, nekupovala....Vyber mobilu prechod z iphone xs na lacnejsi android
Ahojte, Zvažujem niečo podobné, doteraz som mal Xiaomi Redmi 8T a rozhodujem sa medzi Poco M5s a Motorola Moto G72. Cenovo sú podobne, cca 220€. Sú tu aj iní kandidáti, ale títo sú...android 13 a problemy s upozorneniami aplikacie cp
ahojte, konecne uz aj ku mne na a23 dorazila aktualizacia na oneui 5.1, a konecne mozem s plnym vedomim povedat ze mi upozornenia cp zacali ffungovat presne tak, ako maju. Asi mi to neuverite, ale...

Matus 23.11.2015 - 02:32
dal by som sem radsej uz huawei P8 a honor 7 (aj ked je aktualne este mierne cez limit) namiesto starin P7 a honoru 6 a doplnil lenovo P90 prip tiez mierne nad limit vibe S1 kedze vsetky tieto fony by mali patrit a spadat este do tejto kategorie , sice niektore su mierne cez alebo na cenovej hrane ale patria este do tejto kategorie si myslim, patri sem aj xperia Z3c ci samsung galaxy S5 neo a galaxy A7, htc one M8 ,motorola x play ci meizu MX5 to je take mensie doplnenie ponuky odo mna :) a este aby som nezabudol urcite LG G-flex 2
Nightmare23.11.2015 - 03:00 Trvalý odkaz
ty si cela starina teraz si nejdeme nikto kupovat rok stare telefony? ty vtipalek
Matus23.11.2015 - 03:24 Trvalý odkaz
klid, ved ani nevravim aby ich niekto kupoval :) len som doplnil ponuku ved kludne mozte aj dalsi ak by vas este nejaky fon napadol urcite sa aj Lenka potesi a uvita to, toto je inak celkom zaujimava kategoria uz nakolko pre dost kupujucich je to prave cenovy limit..
Wayne23.11.2015 - 06:46 Trvalý odkaz
naco je taka ponuka ktoru si niekto nema kupovat?
rtg23.11.2015 - 13:04 Trvalý odkaz
tento vyber telefonov mna osobne vobec nezaujal, ani jeden z nich...
Nightmare23.11.2015 - 14:28 Trvalý odkaz
to sa opytaj Mr. Stanleyho (krycim menom Fenix) ten vsetko videl vsetko vie
on si asi kupuje kazdy polrok novy telefon aby nemal „starinu“
Wayne23.11.2015 - 15:50 Trvalý odkaz
vmall.eu ma dobru akciu celkom, ponuka zlavy pri registracii na black friday. Honor 6+ so zlavou €100, za €299. Sice objednavku by som riesil cez mailboxde.cz a objednaval to na tu adresu, ale do 350 by to za Honor6+ bolo, co uz stoji za zvazenie, ak niekto potrebuje dual sim...
ak nie tak by som bral do 350 nejaky Oneplus. One alebo X, podla preferencii.
oxy23.11.2015 - 17:19 Trvalý odkaz
Treba to brat tak ze členská základná fony.sk s najvyššou frekvenciou príspevkov nie je zrovna reprezentatívna vzorka slovenského spotrebiteľa.
350€ je už suma za ktorú sa dá kúpiť buď top cina (zo zahraničia) alebo slušný "renomovany" fon zo Slovenska. Osobne by som za 330€ bral moto x play.
Matus23.11.2015 - 17:41 Trvalý odkaz
ano, na oneplus som zabudol tieto 2 fony tam patria takisto, podobne aj honor 6+ velmi dobra akcia na vmall,ale aj u nas siel uz nieco dole no zdaleka nie tak aby sa to oplatilo na kupu, zahranicne shopy ho ponukaju ovela vyhodnejsie momentalne, podobna akcia je inac aj na honor 7
Wayne23.11.2015 - 22:39 Trvalý odkaz
To je pravda oxy, ked sa ma ludia opytaju aky telefon do x eur, tak im neviem poradit :( Ale nastastie su ludia, ktori prehlad maju a poradia.
pepe26.11.2015 - 15:19 Trvalý odkaz
Zdravým,po osobnej skusenosti s huawei p8 lite a y550,urcite by som volil honor 6,7 alebo p7,8 .
Pavol Pavučko26.11.2015 - 17:45 Trvalý odkaz
A čo tak LG G Flex 2??? Ten by tu mal kralovat s teraz dosť lacny
mental.disease26.11.2015 - 18:49 Trvalý odkaz
veru Snapdragon 810 za 260€ len tak nekúpiš. ale mnohým asi vadí zahnutý displej.
Pavol Pavučko26.11.2015 - 23:17 Trvalý odkaz
Ja si myslím že je to výhoda optický je menší a aj ma samo opravovaci kryt kebyže kupujem telefon tak idem práve do Flexu 2 ... A urcite odporučil by som ho kazdemu
Me_Gusta29.11.2015 - 23:13 Trvalý odkaz
LG G3 by som neodporučil ani životnému nepriateľovi.
ondrakomous29.11.2015 - 23:25 Trvalý odkaz
lg flex 2 v akci na czc akce konci za 2 hodiny, cena 6666 jako nekup to, jako topitko na zimu se hodi.
mental.disease30.11.2015 - 14:05 Trvalý odkaz
Hoodne dobrá cena
Me_Gusta, veď napíš dáku bližšiu skúsenosť..
Me_Gusta01.12.2015 - 20:20 Trvalý odkaz
No najviac mi vadí odladenosť systému v tom telefóne. Je fakt hrozný, veľa krát spomalený, zalagovaný, keď sa vrátim na domovskú obrazovku, tak mi často načítava widgety. Keď porovnám toto LG s Oppo R5s alebo Galaxy S5, tak to je sto a jedno.
Ešte jedna vec, "maličkosť" ;) spravil sa mi žltý fľak na kraji displeja. Trochu som o tom čítal a vraj to je častá vada a je to spôsobené lepidlom. Katastrofa :) ani ten displej sám o sebe nie je nejako extra pekný, farby sú vyblednuté, obraz a hlavne písmo až moc ostré. Inač tomu telefónu nemám čo vyčítať a určite by som si ho znovu (ne)kúpil